Hayır diğer taraf değil kesinlikle eminim çünkü diğer taraf yeşil renkli orası sarı renkliRapkoliq yazdı:Selam,
Kardeş o oda değil beduvardan baktığında diğer tarafı görüyorsun ama diğer taraftaki OkO'leri göremiyorsun orası oda falan değil
İlginç bir keşif...
Re: İlginç bir keşif...
snmz35 yazdı:of saçmalamagörüntü hatasıdır oyle cok yer var
Oyunun yüklü olduğu dosyanın içindeki meteor haritasında da orda bir oda olduğunu gösteriyor
Orda Tahminimce Bir Oda Var Buyrun Resim...!

-
Prinssof
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ahahaha koptum ya yolun öbür tarafı orası:DMushta yazdı:
Göründüğü üzere kurt mağarasının çıkışa yakın yuvarlak kısmının içinde başka bir oda var ve bu oda haritada da gözükmüyor. Hatta odaya giden giriş de taşlarla kapalı. Tabi bu oyunun geçmişini bilmediğim için bu oda önceden açık olup da sonradan kapatılmış da olabilir (eğer öyleyse özür dilerim). Bence, yeni gelecek grup bölgelerinden birinin giriş yeri bu oda içinde tasarlanabilir. Yorumlarınızı bekliyorum.
O resimdeki bölüm akreplerde ki yonca madenidir yani yer altıdır bir çok duvardan başka yerler gözükebilir örneğin akreplerde ki 2. krizoberil madeninin duvarına yaklaşıp hidra bölgesini görebiliz şehirde ki havuzun duvarına yaklaşıp solucanı görebiliriz toparlamak gerekirse o görünen yeni bir oda falan değildir.
AnaToLia'nın resmi çok garibime gitti:D
Bencede olabilir orda oda.Yada MOMT oraya girip sizinle dalga geçmiş olabilir:D
Bencede olabilir orda oda.Yada MOMT oraya girip sizinle dalga geçmiş olabilir:D
Sen gülmeye devam et. Sana tavsiyem git oyunun içindeki meteor bölgesi haritasına bak. Orda da gölgelendirmelerde görürsün öyle bir oda olduğunu.Prinssof yazdı:ahahaha koptum ya yolun öbür tarafı orası:DMushta yazdı:
Göründüğü üzere kurt mağarasının çıkışa yakın yuvarlak kısmının içinde başka bir oda var ve bu oda haritada da gözükmüyor. Hatta odaya giden giriş de taşlarla kapalı. Tabi bu oyunun geçmişini bilmediğim için bu oda önceden açık olup da sonradan kapatılmış da olabilir (eğer öyleyse özür dilerim). Bence, yeni gelecek grup bölgelerinden birinin giriş yeri bu oda içinde tasarlanabilir. Yorumlarınızı bekliyorum.
Yeraltı değil ki.leoNHeaRt yazdı:O resimdeki bölüm akreplerde ki yonca madenidir yani yer altıdır bir çok duvardan başka yerler gözükebilir örneğin akreplerde ki 2. krizoberil madeninin duvarına yaklaşıp hidra bölgesini görebiliz şehirde ki havuzun duvarına yaklaşıp solucanı görebiliriz toparlamak gerekirse o görünen yeni bir oda falan değildir.
oyunda bızım kullanamadıgımız yerler orası meteor bankadakı kafes gıbı
belkı gm ler bızı ordan ızlıyorXD
belkı gm ler bızı ordan ızlıyorXD
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''