6 kişi mi kestiniz hocammarkovnikov yazdı: ↑27 Şub 2018 05:51 Betaya biraz fazla hızlı geldik sanırım asaları da düşürüp takmanın vakti gelmişti Yüce Komiserden.En son resimde de Yöneticilerin bize daha önce takıp da göstermedikleri bir asayı görebilirsiniz . Not:Gm yardım etmedi![]()
![]()
TAKILABİLEN ANU ASA,OĞUZ KAĞAN KILIÇ,CİLVELİ ASA VE YÜCE KOMİSER
-
AhmedBY
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr İ İstanbul
Re: TAKILABİLEN ANU ASA,OĞUZ KAĞAN KILIÇ,CİLVELİ ASA VE YÜCE KOMİSER
Şaheser zaten bunlar turuncu item yok yerinde bunlar var turuncu kıyamet asa gibiyusufcan211 yazdı: ↑27 Şub 2018 11:56 Demek ki yeni bölgede şaheser yerine nadide itemler var
Veya şaheser itemleri hala göremedik
Not: turuncu Nadide yokmuş Karaköy de üstümüzu bunlarla dizecegiz artık.
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
Kılıç nedense çok hoşuma gitti.Süper bir görüntüye mevcut 

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Valla Ben Özellikle Şifacı zırhını çok beğendim öyle sarmaşık gibi bir görüntüsü var. Büyücü zırhları çok kaba duruyor aynı savaşçı gibi.Halbuki büyücüyü savaşçıdan ayıran o zarif narin görüntüsüdür.Savaşçı deseniz zaten ayı yogi gibi bir hayvanımsı görünüme sahip zırhı var
konuyla ne kadar ilgili oldu bilmiyorum ama aklıma geldi söyliyim dedim kusura bakmayın
ama şifacı görüntüsü bana göre en iyisi
Nedense ben full saheser degilde, saheser silah, zirh ve takilarin olacagini, geri kalanlarin mor olacagini, bu saheserlerin ise karakoy asil surume gectiginde gelecek yeni bir bolge ve Hakir’den daha guclu 59 seviye bir boss’tan edinebilecegimizi dusunuyorum. Veya öyle umuyorum. Icimde böyle bir his var bakalim hayirlisi.
Yahu yöneticiler, çok mu uğraştınız bu asaları tasarlamak için? Aşırı kötü bu büyücü asaları ya.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Katılıyorum Hocam. Büyücülere 59 seviyesinde hiç olmazsa kıyamet asa gibisinden bir asa verilbilirdi mesela. Ama şu kıytırık bir tane ip genişliğinde tırpan uzunluğunda bir asa vermişler tıpkı labirentte toplanan mızraklar gibi hiçbir görüntüsel özelliği olmayan bir asa. Daha güzeli yapılabilirdi . Çemberlitaş eklentisinde oyuna eklenen asalar gibisi yok.Düşünsene ejder asa bile bunun önünde mükemmel duruyor.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Kardeş o nasıl bir kılıç?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Gölge Haramileri
Hakirden turuncu (şaheser) takılar düşecek bence . Ve yanında belki başka şeylerde olabilir ama kesinlikle takılar hakirden düşecek gibi görünüyor şu durumda
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
Gruptaki kaç kişi kapalı beta'dan?markovnikov yazdı: ↑27 Şub 2018 05:51 Betaya biraz fazla hızlı geldik sanırım asaları da düşürüp takmanın vakti gelmişti Yüce Komiserden.En son resimde de Yöneticilerin bize daha önce takıp da göstermedikleri bir asayı görebilirsiniz . Not:Gm yardım etmedi![]()
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!