İstanbul Kiyamet Vakti Soundtrack programi !!
Re: İstanbul Kiyamet Vakti Soundtrack programi !!
UP! UP! EMEK VAR
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
youtube'tan buldum oradan alıyor hocam
- PainKiller28
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Linkler silinmiş olmalınoctiluca yazdı: ↑25 Haz 2017 03:44 Yeniden herkese merhaba arkadaslar İKV Maden Bolgeleri programina yogun ilginize cok tesekkur ediyorumikv ile ilgili istek programlarinizla ilgili bir forum basligi acmistim cogu kisi oyunici muziklerini(soundtrackleri) dinleyebilecegi bir programin yoklugunu dile getirmisti final sinavlarimin bitmesinin ardindan bunun uzerinde calismaya basladim ve nihayet programi bitirdim. Programda İstanbul Kiyamet Vakti nin butun muzikleri yer aliyor ve masaustunuzden ulasabiliyorsunuz 40 soundtrackin bulundugu bu programin boyutu da oldukca az, bu nokta onemli cunku hem bilgisayarinizda cok yer kaplamiyor hem bilgisayarinizin performansini etkilememis oluyor
Umarim programdan memnun kalirsiniz kalacaginizdan eminim
Programin İNDİRME LİNKİNİ ve program hakkinda AYRİNTİ icin : BILDIRENSOFT

- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
IKV SOUNDTRACKLERI PROGRAMI YENI ARAYUZU ILE KARSINIZDA ARKADASLAR TANITIM LINKINE BURAYA TIKLAYARAK ULASABILIRSINIZ

- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
PainKiller28 yazdı: ↑28 Haz 2017 20:31Linkler silinmiş olmalınoctiluca yazdı: ↑25 Haz 2017 03:44 Yeniden herkese merhaba arkadaslar İKV Maden Bolgeleri programina yogun ilginize cok tesekkur ediyorumikv ile ilgili istek programlarinizla ilgili bir forum basligi acmistim cogu kisi oyunici muziklerini(soundtrackleri) dinleyebilecegi bir programin yoklugunu dile getirmisti final sinavlarimin bitmesinin ardindan bunun uzerinde calismaya basladim ve nihayet programi bitirdim. Programda İstanbul Kiyamet Vakti nin butun muzikleri yer aliyor ve masaustunuzden ulasabiliyorsunuz 40 soundtrackin bulundugu bu programin boyutu da oldukca az, bu nokta onemli cunku hem bilgisayarinizda cok yer kaplamiyor hem bilgisayarinizin performansini etkilememis oluyor
Umarim programdan memnun kalirsiniz kalacaginizdan eminim
Programin İNDİRME LİNKİNİ ve program hakkinda AYRİNTİ icin : BILDIRENSOFT
O anda güncelleme yapıyordum o yuzden oyle hata vermiş, sorun düzeltildi
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
eğer dosya anlamında soruyorsanız websitemde data hazırladım oradan çekiyor
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
Programi guncelledik arkadaslar indirmenizi tavsiye ederiz, yeni GUNCELLEMENİN SOUNDTRACKLERİNİ DE YAYİNLAYACAGİZ ! 
Dosyaları kendi web sitenizde barındıramazsınız arkadaşlar. Resmi Youtube kanalından HTML5 Player ile çekebilirsiniz ancak oyun müzik dosyalarının başka bir yerde yayınlanmasına maalesef izin veremiyoruz.
Resmi İKV Soundtrack linki: https://www.youtube.com/watch?v=2mOqnH_ ... TSrT7GY6uH
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
Hocam ben ızdırapgrafikten cektım muzıklerı kendı sıtemde yayınlamıyorum, ızdırapgrafik sizin kanalınız degılmıydı yıllardır soundtrackler ılk orada yayınlandı, sizin linkteki oynatma lıstesı lıste dısı oldugu ıcın youtube aramamızda cıkmıyor bilsem oradan cekerdımNerull yazdı: ↑30 Haz 2017 09:44Dosyaları kendi web sitenizde barındıramazsınız arkadaşlar. Resmi Youtube kanalından HTML5 Player ile çekebilirsiniz ancak oyun müzik dosyalarının başka bir yerde yayınlanmasına maalesef izin veremiyoruz.
Resmi İKV Soundtrack linki: https://www.youtube.com/watch?v=2mOqnH_ ... TSrT7GY6uH