BİLEN BİRİSİ LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bidakka
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: BİLEN BİRİSİ LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.

Mesaj gönderen bidakka »

Resim

ve niceleri...

Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Gangsta S Side

Mesaj gönderen Dogubeyazit »

Kardeşim dalga geçtiğin mesele benim için çok önemli. Biraz ciddiyet lütfen.
Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Lonca dediğin azda olsa degerli olmalı.ADI GİBİ GECEDE BİLE AYIŞIĞINDA GÜNEŞ GİBİ PARLAMALI.Tam yıkıldı derlerken yeniden doğmalı...
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Ciddiyet bu forumda öldü kardeş 3-4 kişiyle anca var desteğe mail atmandan başka çözüm yok konuyu açman bile bir yerde yanlış trole malzeme
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhaba,

Şifreyi kimsenin bilmediğini söylemişsin, eğer gerçekten öyle ise korkacak bir şey yok. Tılsımın muhtemelen iç içe geçmiştir diğer materyaller ile yada farkında olmadan yere atmışsındır. Yeri atıldı ise Destek ekibine başvurunu yaparak eşya iade talebinde buluna bilirsin, eğer eşya yere atılmış ise geri dönüş yapıp verirler ama ne zaman dönerler orası muamma ;)
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Bundan sanırım bırkaç yıl önceydı çokta değil derindeki sır geldiği zamanlar azat cevriye setım çalınmışdı kuklacı sunucusunda desteğe mesaj attıgımda karakterıme farklı bır IPden ne zaman saat kaçta kımle alısverısı oldugunu sordum cevap gelmişdi

saat bilmem gecenin yarısı sinanqazi isimli kullanıcısı ıle alısverısı olmus azat cevriye -tabi ozamanlar ne demekti-
çalınmışdı yanı benım bıldıgım 3 -4 sene öncesıne kadar bu bılgıyı verıyorlardır sımdı oynamıyorum bayadır bılmıyorum tabi

iyi forumlar
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

bidakka yazdı:Resim

Good Mizah :)
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası

Umarım banada dönerler.
Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Lonca dediğin azda olsa degerli olmalı.ADI GİBİ GECEDE BİLE AYIŞIĞINDA GÜNEŞ GİBİ PARLAMALI.Tam yıkıldı derlerken yeniden doğmalı...
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Attığın mesajlardan anladığım kadarıyla GWYNBLEIDD ve Vezirx27 arkadaşımın dediği yöntemi yaparsan sorunun çözülmesi lazım. Aynı olay benimde başıma gelmişti. Yönetimlede irtibata geçmiştim.

Bununla ilgili 2 şey söylicem;

1) Karakterinde değişiklik yaptıktan sonra esc ile çıkış yapman gerekiyor. Eğer f4 çekersen kayıt bilgilerinde hata oluşabiliyor. Ve yukardaki iki arkadaşın dediği yöntemi yaparsan sorun çözülür.

2) Yönetimle irtibata geçtiğinde muhtemelen -ki anlattıklarından da o ortaya çıkıyor- kullanıcı hatası diyicekler.

Yanlız bişey daha dicem. Kendinle çelişmişsin. Hem şifreyi kimse bilmiyor diyorsun -emin olarak- hem de aktarım yapılmış mı diyorsun. Tam anlayamadım bu olayı?

Bu arada geçmiş olsun.

Dipnot: Dediğimiz yöntemi denediysen veya deneyince sonucunu bizimle paylaşırsan bizde yardımcı olmaya devam edebiliriz.

Keyifli forumlar, iyi oyunlar
Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası

Mail atmalarini bekliyorum. Umarim bug sorunudur.
Bug sorunuysa bunu mailde belirtirler mi ?
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Arkadaşlar daha önce destek veriliyor ve alış veriş yapılan karakterin ismi paylaşılıyordu fakat bazı tehlikeli durumlar oluşmaması adına artık paylaşım yapılmıyor yardım alacağını tahmin etmiyorum bu konuda.
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön