Artık Yeter (Playstore Kredi Kartı 3pay)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Artık Yeter (Playstore Kredi Kartı 3pay)

Mesaj gönderen Burak8154 »

Aynı sorunu nasıl çözdüğümü anlatıyorum ;

Eski kredi kartımı 3pay in sitesinden silip banka kartımı ekledim . Sonra banka kartımı silip yeni kredi kartımı ekledim.(3 pay hesabındaki telefon numaranı ve kart bilgilerini doğru bir şekilde gir yada 3pay dan sanalkart alıp alışverişini onunlada yapabilirsin.) Sonra alışverişimi kredi kartı 3 taksit ile yaptım. 2 tane 6. yıl paketi aldım. Sadece ödeme onayını geç veriyorlar o kadar. Ödeme kanalı hatası sorunu ortadan kalktı. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Aynı sorun aylardır bende de mevcut.Playstore mail attım bir kaç gün içinde telefon yoluyla ulaştılar ve sorunun siteden kaynaklı olmadığını bankam ile görüşmem gerektiğini söylediler.Başka hiç bir sitede yaşamadığım ödeme sorununu playstore da yaşadığımdan dolayı bankamın olayla pek alakası olmadığını düşündüm ve işimi mobil ödeme yoluyla hallettim.Çözüm önerisi olan ve ya çözebilen varsa özel mesajı yeşillendirirse sevinirim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Attığım mail e gelen cevap umarım herkese yardımcı olur ben de deneyeceğim.

:!:
Merhaba,

Hattınıza ait işlemler tarafımızdan kontrol edildiğinde işleminizin başarısız olma nedeni ,
Kredi Kartınız 3D Güvenlikli işlemlere kapalı olmasından, sistemin kartınız ile ilgili hata
vermesinden ya da bankanın ödeme sayfasına sizlere gönderilen şifreyi yanlış ve zamanında
girmemenizden kaynaklanmış olabilir. 3D Güvenlikli işlemlerde ödeme direk banka ekranından yapılır.
Öncelikle 3DSecure kontrolünü bankanızdan yaptırmanızı ve ardından size gönderilen şifreyi doğru ve
zamanında sisteme girmenizi rica ediyoruz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön