Eminönü Sunucusu ne zaman düzeltilecek ? Bıktık artık !
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Eminönü Sunucusu ne zaman düzeltilecek ? Bıktık artık !
Sunucu altyapısı yetersiz ancak açıklama yapılmadıgına göre heralde aynı şekilde cekmeye devam edicez lagı
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
hiç bir zaman atılan kişi atıldığını söylemez. Eski iletilerini bulmaya çalıştırma neyin ne olduğunu biliyoruz salak değiliz çok şükür.Neyse konun seyri açısından daha cevap vermıyecegım.
Bence yanlış düşünüyorsun arkadaşım datacenterde bulunan dedicatedlerde sorun olduğunu sanmıyorum çünkü sobeeye ait bulunan dcde bir problem yok nereden biliyorsun sorusunu sormak istersende yanıtlıyayım. Datacentere bağlı olan ttnet'e bağlı bir arkadaşımın Counter-Strike oyunu firması mevcut makınalarında bir problem yok lokasyon sorunu yani tamamen yok kesinlikle ve kesinlikle şahsii düşüncemdir oyun sunucusu yerıne yapılan bir oyun ile ilgili degısıklıkden dolayı olabılır. Belkıde bir olayın testleri eminönü sunucusunda denenmiştir belkide eminönü sunucusuna bağlı bir oyuncu oyun hatası bulmuştur ki böyle birşey imkansız değildir geçmiş yıllarda böyle bir vaka ile karşı karşıya geldiğini bizzat şahit oldum. Diğer sunucularda bir problem yok
dilerseniz göz atın.
wonka yazdı:Sunucu altyapısı yetersiz ancak açıklama yapılmadıgına göre heralde aynı şekilde cekmeye devam edicez lagı
Bence yanlış düşünüyorsun arkadaşım datacenterde bulunan dedicatedlerde sorun olduğunu sanmıyorum çünkü sobeeye ait bulunan dcde bir problem yok nereden biliyorsun sorusunu sormak istersende yanıtlıyayım. Datacentere bağlı olan ttnet'e bağlı bir arkadaşımın Counter-Strike oyunu firması mevcut makınalarında bir problem yok lokasyon sorunu yani tamamen yok kesinlikle ve kesinlikle şahsii düşüncemdir oyun sunucusu yerıne yapılan bir oyun ile ilgili degısıklıkden dolayı olabılır. Belkıde bir olayın testleri eminönü sunucusunda denenmiştir belkide eminönü sunucusuna bağlı bir oyuncu oyun hatası bulmuştur ki böyle birşey imkansız değildir geçmiş yıllarda böyle bir vaka ile karşı karşıya geldiğini bizzat şahit oldum. Diğer sunucularda bir problem yok
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Merhaba arkadaşlar,
Dün öğle saatlerinde konu ile ilgili yapılan yorumları ve verilen cevapları viewtopic.php?f=46&t=113820 linkteki konuda bulabilirsiniz.
Yönetim kadrosunun açıklama yapmaması, çalışmadıkları anlamına gelmez. Ek olarak, lütfen konu içerisinde tartışmaya girmeyelim. Birbirimizi kıracak, küçük düşürücü ifadelerden, argo ve küfür içerikli ifadelerden kaçınalım.
Konu ile ilgili [GM]GaLadRim açıklaması; viewtopic.php?f=46&t=113835#p944412
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Dün öğle saatlerinde konu ile ilgili yapılan yorumları ve verilen cevapları viewtopic.php?f=46&t=113820 linkteki konuda bulabilirsiniz.
Yönetim kadrosunun açıklama yapmaması, çalışmadıkları anlamına gelmez. Ek olarak, lütfen konu içerisinde tartışmaya girmeyelim. Birbirimizi kıracak, küçük düşürücü ifadelerden, argo ve küfür içerikli ifadelerden kaçınalım.
Konu ile ilgili [GM]GaLadRim açıklaması; viewtopic.php?f=46&t=113835#p944412
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
En son MiurA tarafından 27 Tem 2013 14:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Ek bilgi
Sebep: Ek bilgi
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
bu konu git gide ciddi boyutlara ulaşıyorAhiret yazdı:Oyundan hiçbir zevk almıyorum, yaratıkların trene bakar gibi bakmaları, yanlarından ruhsuzca geçip, bir anda harekete geçmeleri ve daha bir sürü şey...
Ne zaman düzeltilecek bu sorun? Sunucuda oyunca kalmadığında mı ?
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★