İkv App Store'de olsa

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Re: İkv App Store'de olsa

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Evet daha önce benzer bir konu vardı,ona yazmadım ama buna yazmak zorundayım,dayanamıyorum.Yönetime bir şeyler atmak için yer arar oldunuz.Nasıl yapılacak Allah aşkına nasıl olacak iPhone için MMORPG oyunu ? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın,gelip burada korsan bildiri sunmayın.
2006-2013
ARCHER
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARCHER »

izdirapgrafik yazdı:Evet daha önce benzer bir konu vardı,ona yazmadım ama buna yazmak zorundayım,dayanamıyorum.Yönetime bir şeyler atmak için yer arar oldunuz.Nasıl yapılacak Allah aşkına nasıl olacak iPhone için MMORPG oyunu ? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın,gelip burada korsan bildiri sunmayın.

:lol: :lol: Adam patladı sonunda.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Vallaha olursa çok iyi olur ama malesef olsa demekle bitmiyor bunun bir çok mali yönden sıkıntısı var ayrıca cihaza güzel bir optimizasyon ile yedirmekte gerek ikv'nin grafikleri bir tablet için yeterli seviyede bir de rahatça kullanılabilecek kontroller yaptılarmı tamam ama işte her şey lafta kalıyor bazen :P
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

İphone kullanan biriyim daha gta vice city de isiniyor ikv de ne olur Allah bilir. Zaten bilgisayarda lag oluyor telefonda ne olur Allah bilir
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Çok basit bir kasa erişimi için bu kadar uğraşıyoruz, bu senin dediğinin olması için buralarda 2 sene sürünmen gerekir ki ;) , öyle kolay görünen ve kısa zaman alacak bir şey değil bu. Teknobayramında dediği gibi sıfırdan yazma gibi birşey. Yani, havada bulut sen bu işi unut )
Resim
Kullanıcı avatarı
berkx98c
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Jandarma

Mesaj gönderen berkx98c »

izdirapgrafik yazdı:Evet daha önce benzer bir konu vardı,ona yazmadım ama buna yazmak zorundayım,dayanamıyorum.Yönetime bir şeyler atmak için yer arar oldunuz.Nasıl yapılacak Allah aşkına nasıl olacak iPhone için MMORPG oyunu ? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın,gelip burada korsan bildiri sunmayın.
kardes iosta Kaç tane mmorpg oyun var . Bişeyler önerdik hemen atar yapıyon
Bir Tek Düşmanla Sık Sık Dövüşmelisin,Yoksa Ona Bütün Savaş Sanatını Öğretirsin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön