İkv App Store'de olsa
- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: İkv App Store'de olsa
Evet daha önce benzer bir konu vardı,ona yazmadım ama buna yazmak zorundayım,dayanamıyorum.Yönetime bir şeyler atmak için yer arar oldunuz.Nasıl yapılacak Allah aşkına nasıl olacak iPhone için MMORPG oyunu ? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın,gelip burada korsan bildiri sunmayın.
2006-2013
izdirapgrafik yazdı:Evet daha önce benzer bir konu vardı,ona yazmadım ama buna yazmak zorundayım,dayanamıyorum.Yönetime bir şeyler atmak için yer arar oldunuz.Nasıl yapılacak Allah aşkına nasıl olacak iPhone için MMORPG oyunu ? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın,gelip burada korsan bildiri sunmayın.
:lol: :lol: Adam patladı sonunda.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Klan: Arzın Çocukları
Vallaha olursa çok iyi olur ama malesef olsa demekle bitmiyor bunun bir çok mali yönden sıkıntısı var ayrıca cihaza güzel bir optimizasyon ile yedirmekte gerek ikv'nin grafikleri bir tablet için yeterli seviyede bir de rahatça kullanılabilecek kontroller yaptılarmı tamam ama işte her şey lafta kalıyor bazen
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
İphone kullanan biriyim daha gta vice city de isiniyor ikv de ne olur Allah bilir. Zaten bilgisayarda lag oluyor telefonda ne olur Allah bilir
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Çok basit bir kasa erişimi için bu kadar uğraşıyoruz, bu senin dediğinin olması için buralarda 2 sene sürünmen gerekir ki
, öyle kolay görünen ve kısa zaman alacak bir şey değil bu. Teknobayramında dediği gibi sıfırdan yazma gibi birşey. Yani, havada bulut sen bu işi unut )

- berkx98c
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Jandarma
kardes iosta Kaç tane mmorpg oyun var . Bişeyler önerdik hemen atar yapıyonizdirapgrafik yazdı:Evet daha önce benzer bir konu vardı,ona yazmadım ama buna yazmak zorundayım,dayanamıyorum.Yönetime bir şeyler atmak için yer arar oldunuz.Nasıl yapılacak Allah aşkına nasıl olacak iPhone için MMORPG oyunu ? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın,gelip burada korsan bildiri sunmayın.
Bir Tek Düşmanla Sık Sık Dövüşmelisin,Yoksa Ona Bütün Savaş Sanatını Öğretirsin