TÜM OYUNCULAR GM LER BİLE LÜTFEN İÇERİ SADCE 5 DAKİKANI AYIR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Executionerr
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Mesajlar: 123
Kayıt: 22 Tem 2012 10:10
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: The Old

Re: TÜM OYUNCULAR GM LER BİLE LÜTFEN İÇERİ SADCE 5 DAKİKANI

Mesaj gönderen Executionerr »

Kusura bakma kardes ben bu söylediklerine katılmıyorum . Ben bunu sana inat olsun diye yazmıcam sadece bir lafını

üstüme alındım .

Penta gaming youtube hesabında ( küsüratını bilmiyorum ) videolarım bulunmakta .

Oyuna yeni baslayan arkadaslar icin videolar ekliyorum ve onlarda zevk duyuyolar bundan . Desteklediklerini yorumlarda

görüyorum .

Lag sorunu vs diye paylasımda bulunmayın demişsin .

Video tekrar paylasıyorum icindeki espriyi anlayarak izlersen videoyu daha iyi olur.

Videoya kötü yorum yapanlar ikv oyuncularıdır , konuyu acanlar degil . He haklılar mı , Bence hak..dfasdf ???


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=buGYVW7d ... 1w&index=6[/youtube]
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Mesajlar: 266
Kayıt: 05 Ara 2009 01:05
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri
Konum: Diyarbakır

Re: TÜM OYUNCULAR GM LER BİLE LÜTFEN İÇERİ SADCE 5 DAKİKANI

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

BİR ŞEYİ SAVUNABİLMEMİZ YA DA DESTEK VEREBİLMEMİZ İÇİN GERÇEKTEN VERİLEN EMEKLERİN KARŞILIĞININ ALINMASI GEREKİYOR.
BU KÖTÜLEMEK DEĞİL İNSANLARI UYARMAKTIR. VARSIN KAPASIN OYUN KÖKTEN BİR ZARARI OLMAZ. AMA BU ŞEKİLDE DEVAM ETMESİNİN DE PEK BİR ANLAMI YOK NASIL OLSA.
YILLARDIR ÇARE BULUNMAYAN LAG SORUNU, 1.5-2 YILDA BİR GELEN YENİLİK (OYUNCULARI BİRAZ OYALAMAK İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALAR DİYORUM BEN BUNLARA). ONDAN SONRA DESTEK VERELİM OYUNUMUZA GİBİSİNDEN YAZILAR YAZILIYOR BİZİM BU ZAMANA KADAR VERDİĞİMİZ DESTEKLERİN SONUÇLARI NEREDE ACABA.
SON BİR ÜMİT HAZİRAN AYI OKULLARIN TATİLİ BAKALIM O ZAMAN NE OLACAK YA ADAM GİBİ BİR YENİLİK GELECEK YA DA KALANLAR DA YAVAŞ YAVAŞ GİDECEK.
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Mesajlar: 689
Kayıt: 21 Haz 2012 13:06
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Konum: Norveç
İletişim:

Re: TÜM OYUNCULAR GM LER BİLE LÜTFEN İÇERİ SADCE 5 DAKİKANI

Mesaj gönderen HeilHitler »

sero123 yazdı:Merhaba ;

ÖNCELİKLE HERKESE İYİ FORUMLAR ..
BUGÜN 27 MAYIS 2014 YAKLASIK 1 SENEDEN FAZLADIR GİRMİYORUM OYUNA BUGÜN ÖZLEDİĞİM İÇİN YOUTUBEDEN Bİ KAÇ VİDEO İZLEDİM TANITIM VİDEOSU CEKENLER OLSUN GRUb BÖLGESİ ÇEKİMİ YAPANLAR vs vs .. VİDEO YORUMLARINA BAKINCA COĞU K****TERSİZ ESKİ OYUNCULARDIR BÜYÜK İHTİMAL NEDENSE HEP OYUNU KÖTÜLEMİŞ
'' OYUNUN ADI İ.K.V Çemberlitaş BU OYUNA BASLAMAYIN ARKADASLAR OYUN PARA TUZAGI OYUN SACMA '' vs vs .. İNSANLAR TÜRK YAPIMI OLDUGU İÇİN GURUR DUYACAKLARI YERDE OYUNU KÖTÜLÜORLAR HER YERDE ..

HERKES '' Game Master '' Ları SUÇLUYOR .. ARTIK İ.K.V OYNAYAN ve HÂLÂ DEVAM EDEN OYUNCULArı BİLE GAME MASTERLARI SUCLUORLAR .. OYUNUN ÇÖKMEMESİ İÇİN DESTEK VERECEĞİNİZ YERDE FORUMA SACMA SACMA PAYLASIMLARDA BULUNUORLAR OYUNA YENİ BASLİCAK İNSAN VİDEOYU İZLERKEN VİDEO ALTINDA BASLAMAYIN SÖZLERİ FORUMDA LAG SORUNU OYUNU BIRAKIYORUM OYUN PARA TUZAGI OLDU vs vs .. PAYLAŞIMLARINIZI BIRAKIN DÜZGÜN PAYLAŞIM YAPINKİ FORUMU DOLASAN BİLGİ AMACLI OYUNA YENİ BİRİ BASLADIGINDA BİRAZDA OYUNA HEVESLİ OLSUN FORUMU GÜZELSE OYUNU DAHA GÜZELDİR DÜŞÜNCESİYLE BASLASIN YENİ OYUNCULAR ..

LÜTFEN OYUNUMUZA SAHİP CIKALIM ..

YAZIYI OKUDUGUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER .. SAYGILARIMLA SERHAT ..




Fourleafclover
Fourleafcloveer
IIxAMEDLİxII
"Yanlış bildiğin yolda herkezle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü .."

"herkesle" olacak.

Konu içinse söylenecek pek bir şey yok. Bu tür eleştirisel konuları açmaman oyundaki gerçeği değiştirmez. Oyuna başlayan kişi zaten kısa sürede oyunun saçmalığını ve bir b0k yapamayacağını anlayıp bırakacaktır. Zaten bizleri de burada tutan alışkanlık, oyunu sevmemiz değil. Bu oyunu yaşam merkezimize koymuşuz ve koptuğumuzda içimizde oluşturacağı duygudan - boşluk duygusundan - korkuyoruz. Aile gibi. İnsan ailesinden sevdiği için değil alıştığı için vazgeçemez, bu oyunda bu anlamı ifade ediyor.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Mesajlar: 559
Kayıt: 30 Nis 2010 21:53
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka
Konum: İstanbul
İletişim:

Re: TÜM OYUNCULAR GM LER BİLE LÜTFEN İÇERİ SADCE 5 DAKİKANI

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

sero123 yazdı:Merhaba ;

Ben Sadece Düşüncelerimi Yazdım ve OYUNUN DAHA İYİ OLMASINI BEKLEYENLER OYUNU BASKA YERDE KÖTÜLEMEYE HAKLARI YOKTUR .. OYUNUN KÖTÜLEYİP OYUNU OYNAMAYAN OLURSA GELİŞMEDE OLMAZ OYUNDA ..
Pazardan domates aldın, seçmedin pazarcı tarttı verdi. Domateslerin yarısı çürük çıktı ne dicen ? aaa benim insanım koydu geçti benim insanım kazandı sonuçta mı dicen.
Arkadaş desteğini yaparsın ama sen kötülemedikçe sen belirtmedikçe sağda solda sadece cebinden paran çıkar aldığın hizmet hep aşağı düşer. Sonuç olarak akçenle desteğini ver, doğruları konuş. Doğruları konuşmak, kötülemek değildir.

İşin doğrusu;
İKV hala sunucu problemleri yaşıyor.
İKV altyapı olarak beta version dan çok ilerlemiş değil.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Mesajlar: 797
Kayıt: 04 Ara 2009 17:40
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: TÜM OYUNCULAR GM LER BİLE LÜTFEN İÇERİ SADCE 5 DAKİKANI

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Öncelikle kötü yorum olumsuz yorum istemiyorum demişsin birincisi ortada bir emek bir para söz konusuysa ben bunu olumlu da olumsuz da eleştirebilirim bunu dünyanın her yerinde görebilirsin. Ha ben paramın karşılığını alamıyorum diye gidip bu yöneticileri döversem bu senin dediğin olur haklısın ama yorum benim emek benim para benim bu konuda sıkıntı yok. Bahsettiğin konulara gelirsek çevreyle ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum ama şu güne kadar bu oyun camiasından köşeyi dönmüş kaç tane adam sayabilirsin bilmiyorum ha dersen ki bu da bir sektör haklısın ama bunun ekmeğini 1 kişi yer 2 kişi yer o da bu oyunda olduğu gibi zaten parası olan bir şirkete satılır parasına para katar buradan çıkan sonuç nedir dersen oyun zevktir hobidir öncelikle bu işi yapan adamın bu işten keyif alması gerekir oyuncular ne olursa olsun oyundan para kazanmak ikinci plandadır. Para konusuna gelirsen zaten bu oyunda dönen paralar ya milletin cebine iniyor bahsedildiği gibi bedavaya çalışma olayı yalan ya da baştaki adam alıyor gerisi ağlama konumunda bunu bilemem çünkü sanal alemde 0 maliyetle alınıp satılan ürünler direk kar olarak geçer. Ki bir plus ın şu anki değerinin 10 lira olduğunu düşünürsen en an azından oyuncuların çoğunluk kesimi de bilinçli ve en azından bunu alıyor çarp oyuncu sayısıyla bir de bunun üstüne akçesini şusunu busunu reklam gelirini koy ayda yüksek meblalar yapar. Bu oyun altında 100 tane maaşlı eleman çalıştırmıyor yeri yok bir şeyi yok verdikleri bir hosting ücretidir bunu da bu işle ilgisi olan arkadaşlar varsa bilir ne kadar komik paralar olarak kaldığını bu oyun için özellikle bu lag ve kasmalarla nasıl bir hosting yapıyorlarsa artık. Evet bence de kimse bu oyuna başlamasın tamamen zaman emek ve para kaybı ne geleceği var ne bir şeyi var zaten bunu oyunun satıldığı firmanın bu güne kadar oyun sektöründe elde etmiş olduğu başarılardan anlayabilirsin yani 0. Sen niye oynuyorsun dersen en azından kendi adıma konuşuyorum boş vakitlerimde giriyorum para sıkıntım yok oyundan bir beklentim yok. Zaten şu forum konularına bakarsan %99 u yönetime oyuna şikayet içindedir bu kadar insanın da bu yorumlardan karı yok ya da kinleri yoktur diye düşünüyorum ortada bir gerçek var ki insanlar bunu dile getiriyor. Aksi düşünen arkadaşlar varsa da saygı duyarım herkesin kendi görüşüdür. İyi forumlar..
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Cevapla