İstiklal Harbimiz

Arzın Çocukları klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
Cevapla
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Mesajlar: 528
Kayıt: 04 Ara 2009 19:28
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

İstiklal Harbimiz

Mesaj gönderen batuhangs »

I.KLAN SAVAŞI 2006 yılında başlamıştı. Rakipler Arzın Çocukları ile Lodos tur. Cepheden cepheye savaşan bu köklü iki klanda Lodoslar hem canavarları yok etmeye çalışıyor. Hemde Arz Kuvvetlerini yenmeye çalışıyordu.
Eminönü cephesinde arz üstünlüğü vardı. Meteorda ise lodos, adada arzlar gelişmişti. 27 Kasım 2009 tarihinde Arzın Çocukları Lodos Kalesi'ne büyük baskına hazırlanıyordu.Telsizden sesler geliyordu;
- Tüm Arzlar Meteora destek diye!
Eminönü'ndeki en yüksek rütbe Üstteğmen Muzaffer ve Teğmen Yabandaydı. Hemen ekibini topladı. Ve meteora indi. Arkadan Lodosları sıkıştırıp Eminönü Kaleye gidiceklerdi. Lodos casus Seyo;
- İsmer Paşam Handan Hanım'ın en iyi askeri Muzaffer ve 30 Kişilik ordusu size geliyorlar. dedi
Tam 10 saat sonra saldırıya başladılar ancak hepsi ölü düştü.
Ertesi sabah büyük bir ordu ile lodoslar Arz Sancakları işgal edip Handan'ı öldürdüler.Batuta adlı teğmen 3 arkadaşı ile kaçmışlardı. Çoğu arz ise saklanmıştı.Yaklaşık lodosların % 35 i kadar arz vardı.
Tüm geçiş yollarını lodoslar almıştı. Batuta ilk olarak tepegözlerin oradan adaya çıktı. Sivriada genelgesini yayımladı. Oradan Taşkanatlara çıktı. Kongreyi yaptıktan sonra Bab-i Ali'de sevgilisi Demirci Dileğin yanına geldi. Düşmanı gözlemledikten sonra yeraltına indi ama yeraltı yolunda lodoslar vardı. Bu yüzden tehlike geçinceye kadar saklandı. Batuta ve 35 arkadaşı Domuz'un yanında kongre düzenlediler. Oradan Klan merkezini kurmak amacıyla bronzun olduğu yere gittiler. Karar aldılar.İsim Arz Yüce Ulus Meclisi idi. Onlar burada bu işleri yaparken arzlar 10 ar kişilik gruplar halinde lodos sancakları basıyor. Yağmalıyor kaçıyorlardı. Batuta ilk olarak adada lodos sancağına saldırdı. Askeri teçhizat bakımından üstün olan Lodoslar yenilgi aldılar. Böylece Sivriada Bölgesi'ni lodoslardan kurtardı. Tüm teçhizatlar meteora taşındı. Batuta o ara halkı bilinçlendirirken arkadaşı Zekai Bab-i Ali'ye saldırdı. Böylece Bab-i Ali'de alındı. Başarılar ard arda kovalanıp askeri başarı siyasi başarı olan Kulli Antlaşması yapılarak Ada sınırları çizildi.Sonra Yeraltı ve çevresi alındı.
Sık sık saldıran lodoslar yüzünden arzlar yorgun düşmüştü. Kurt mağarası- Ada girişi bölgesinde savaşan arzlar Batuta'nın emri ile Ada'nın doğusuna çekildi. Telaşa kapılan halk Meclis'i Dev komado'ya taşıyalım yönünde bir öneri sundular.Batuta kabul etmedi. Ve Mükellef-i Arzıye emirlerini çıkarttı. Teçhizat eksiğini doldurtan Batuta hilal taktiği ile Lodosları meteor sancaklarına gönderdiler. Ve tam 100 yıl önce Mustafa Kemal'in sözünü hatırladı:
-Hattı müdafaa yoktur sathı müdafa vardır. o satıh, bütün vatandır. vatanın her karış toprağı, vatandaşın kanıyla ıslanmadıkça, terk olunamaz. onun için küçük, büyük her cüzütamı, bulunduğu mevziden atılabilir. fakat küçük, büyük her cüzütam ilk durabildiği noktada, tekrar düşmana karşı cephe teşkil edip muharebeye devam eder. yanındaki cüzütamın çekilmeye mecbur olduğunu gören cüzütamlar, ona tabi olamaz. bulunduğu mevzide nihayete kadar sebat ve mukavemete mecburdur." diyerek askerleri taaruza gönderdi. Ama taaruz için hazır olmadığını görünce 1yıl teçhizatlarını yükseltti. Ve 19 Ağustos 2025 tarihinde taaruzu başlattı. Lodos kalesine kadar ilerleyen Batuta ve ordusu 4 taraftan sardılar. Teşkilat lodosları destekledi.Jandarmalar,muhafızlar,tüccar,İsmet,lodoslar hepsi kaledelerdi. Batuta güney cephesinden 120 kişiyi soktu ve kaleye arkadan girdi.Lodoslar kaçtılar.
Bir süre sonra teşkilat Arzlar ile Saint Gallen anlaşmasını imzaladı. Canavarlar ile dostluk olmuş bitmişti.
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Cevapla