Gorgar kıyamet günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
yeCs
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Mesajlar: 159
Kayıt: 17 Oca 2017 18:45
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Re: Gorgar kıyamet günlüğü

Mesaj gönderen yeCs »

2007'den bu yana geçen 14 yıl... Binlerce insanın yüzlerce anısı var bu oyunda. Herkese güvenilmemesi gerektiğini , aramızda kötü insanların da olduğunu ilk kez bu oyunda , eski handan'ın orada benden plus yüklemek için bir sayfaya kullanıcı adı ve şifremi girmem gerektiğini söyleyen abi öğretti bana ':)

Hesabıma ilk kez plus yüklenecek diye beklerken hesabım gitmişti. Yıl 2007 , 13 yaşındayım o zamanlar. Çok da safmışım aslında, şimdi aklıma geldikçe tatlı bir tebessüm oluyor yüzümde. O zamanlarda her ne kadar meteor setli savaşçımı kaybettiğime üzülsem de benim için iyi bir tecrübe olduğu için seviniyorum :')

Aynı zamanda bu oyun bana yardımlaşmayı da , sevgiyi de öğretti. Gece anne / babamdan gizli bilgisayarı açıp labirentte Phi'yi kestiğimiz günler aklıma geldikçe heyecanlanıyorum. 4 grup gidiyorduk ortalama. Her grup kesene kadar ayrılmıyorduk oradan. Ölünce tekrar kalkmasını beklemek... Beklerken salonun tabiri caizse ' içinden geçmek ' mükkemel bir duyguydu. O anın verdiği zevki , şu yaşıma kadar hiç bir şeyden alamadım ':)

O labirentin yolları hafızama öyle bir kazınmış ki , yıllar geçse bile gözüm kapalı her yere gidebilirim. Her santimetre karesini avucumun içi gibi biliyorum.

O labirentte o kadar çok anım var ki , ne zaman girsem 14 yıl öncesine gidiyorum. Kimsecikler olmamasına rağmen orada onlarca kişiyle ilerliyormuşum hissine kapılıyorum. Salona girdiğimde içim ürperiyor, gözlerim arkadaki şifacıları arıyor. Şifacı olmadan salona girmek beni hala korkutuyor >:)

Ne zorluklarla gelmişiz oraya , ya son düzlükte 1 canla ilerlerken arkadaki ruh çalandan kurtulabilecek miyim endişesini , stresini hiç bir sınavda yaşamadım. Kurtulup kendimi salonun girişine attığımda o anın verdiği mutluluğu , istediğim üniversitede istediğim bölümü kazanmam bile vermedi bana :')

Aslında karakter olarak hiç bir şeyle mutlu olmayan bir insanım. Dönemin en iyi telefonlar, bilgisayarlarını hediye olarak aldığımda bile mutlu olmadım. İçimi neşe kaplamadı. Beni mutlu eden tek şey ,labirentin içinde yüzlerini hiç görmediğim , seslerini hiç işitmediğim abilerle örümcek kesmekti. O zamanlara geri dönebilsem keşke.

O dönemlere duyduğum özlem ile sık sık giriyorum oyuna. Ama maalesef o zevkin binde birini bile alamıyorum. Olmuyor. Ama birkaç gün geçince tekrar o duygular ile açıyorum oyunu... Karakteri açıp geziniyorum o sokaklarda. Sevgilisini kaybetmiş bir adamın , sevgilisiyle gezdiği yerleri tek başına dolanması gibi...

Her şey için teşekkürler. Bize bu anıları yaşatan , bunun için öncülük eden herkese binlerce kez teşekkürler. İyi ki varsınız O:-)

Bu arada labirenti , Phi'yi tasarlayan kişiyle şu an konuşmayı çok isterim. Umarım 2 cümle de olsa yazıp , ona minnet duygularımı ifade edebilme şansı bulurum. Sağlıcakla kalın :blush:
Resim
Kullanıcı avatarı
trexi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Mesajlar: 57
Kayıt: 13 Eki 2018 19:59
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Gorgar kıyamet günlüğü

Mesaj gönderen trexi »

Günlüğün tarihine baktığımda 2018 yılının olduğunu gördüm. Bu muhtemelen karaköy expansion paketinin yapım aşamasında olduğunu ve Gorgar'ın Aşırı duygu içeriyor. Günlüğü ilk okuduğumda çok heyecanlı bi şekilde okumuştum. Yıllar sonra bir daha okudum yine aynı heyecan vardı.
Resim
Ortakoy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Mesajlar: 8
Kayıt: 27 Tem 2023 04:25
Sunucu: Eminönü
Lonca: Umay

Re: Gorgar kıyamet günlüğü

Mesaj gönderen Ortakoy »

Şu günlüklerin devamı gelse oyunu bırakıp bunlara sarsak ne de güzel olur
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Semiha'nın Gözdesi
Semiha'nın Gözdesi
Mesajlar: 5551
Kayıt: 09 Mar 2011 21:37
Sunucu: Kuklacı
İletişim:

Re: Gorgar kıyamet günlüğü

Mesaj gönderen TOLGARDA »

trexi yazdı: 17 Oca 2023 16:21 Günlüğün tarihine baktığımda 2018 yılının olduğunu gördüm. Bu muhtemelen karaköy expansion paketinin yapım aşamasında olduğunu ve Gorgar'ın Aşırı duygu içeriyor. Günlüğü ilk okuduğumda çok heyecanlı bi şekilde okumuştum. Yıllar sonra bir daha okudum yine aynı heyecan vardı.
Bir de 2018'den beri tüm günlüğü en az 6-7 kez okuyanlar var...
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Windowss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Mesajlar: 482
Kayıt: 03 Şub 2013 13:00
Sunucu: Eminönü
Lonca: Parallax Phenomenon

Re: Gorgar kıyamet günlüğü

Mesaj gönderen Windowss »

Ne zaman foruma girip okusam hep aynı hissiyatı yaşatıyor..duygulanmamak elde değil. Aynı hisleri yaşayan tüm dostlara selam olsun.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Mesajlar: 1106
Kayıt: 23 Tem 2014 00:51

Re: Gorgar kıyamet günlüğü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Oyun sektörüne girmeseydi, belki de çok iyi bir, senarist-yönetmen olarak karşımıza çıkabilirdi ,sayın gorgar.
Cevapla