Melankolik yazdı:Güncel
**__Rulers of the World__**
Re: **__Rulers of the World__**
Vay ne gunlermis .d
En son AFRASiYAB tarafından 18 Eki 2014 01:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerikli kelime kaldırıldı.
Sebep: Argo içerikli kelime kaldırıldı.
auril & DoubleLift
Merhabalar;
R O W loncası mazide kaldı biliyoruz ama eski ekip üyelerimiz ve yeni dostlarımızla kuklacı sunucusundan sancağa dönüş yapıyoruz ve eskisi gibi ARZ olarak devam ediyoruz umarım sunucumuz için herşey güzel olur:)
R O W loncası mazide kaldı biliyoruz ama eski ekip üyelerimiz ve yeni dostlarımızla kuklacı sunucusundan sancağa dönüş yapıyoruz ve eskisi gibi ARZ olarak devam ediyoruz umarım sunucumuz için herşey güzel olur:)
GueNT
Hala oynayan kaldı mı
Rowxmustafa ( IıIAnGaRaLıIıI) rowxblaze (BoZKuRTxÇıLGıN) oldu şimdi ama yeniler bizi tanımıyor oyuna geri döndük loncaya gircez eskilerde row mu vardı row biz kurduk diyorlar canları sağolsun
- Eski1deli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar kervanı
RoWxTheLorD
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska
Bu da benim IKV camiasına vedam olsun. İyi ki bu oyunu oynamışım. 2006 senesinden beri bu mecrada gerek oyuncu olarak gerek ise destek ekibi ile IKV dünyasında yer aldım. Son 3 yıldır zaten aktif olarak oyunu oynayamamıştım işlerden dolayı. Bugün itibari ile oyuna son kez girerek haritalarda gezdim.
Emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz sevgi ve saygılarımla...
"Artık demir almak günü gelmişse zamandan
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan"
/veda
RowxBeRRU // reSpOnSe // ORHANBEY
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi