Anka sunucusuna acil bir çözüm gerekli

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Cevapla
Twist
İskele Babası
İskele Babası
Mesajlar: 30
Kayıt: 26 Eki 2016 00:24
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Anka sunucusuna acil bir çözüm gerekli

Mesaj gönderen Twist »

Hatırlayanlarınız olacaktır bundan iki ay kadar önce yine foruma oyuna sıfırdan Anka'da başlama başlıklı bir konu açmıştım. Bu akşam oyuna girdiğimde Anka sunucusunun bir hayli kalabalık olduğunu ve ortalama 40-50 kişinin klan savaşı yaptığını gördüm. Sunucuda önceden böyle bir kalabalık olmadığı için şaşırdım. Sonrasında Karaköy bölge kanalını okumaya başladığımda ise ne göreyim yaklaşık 2 saat boyunca belli aralıklarla küfür kıyamet, tehditler, çok ağır hakaretler, isim soyisim söyleyerek en ağır küfürler havada uçuşuyor kısacası tam bir kaos ortamı yani. Dertleri nedir bilmiyorum birkaç kişiye sorduğumda kısaca karşı taraf bizim düşmanımız hırsızlık yaptılar vb. gibi açıklamalar duydum. Her ne olursa olsun bu kitlenin oyunun diğer oyuncularını bu denli rahatsız etmeye hakları yok. Hatta öncesinde bu sunucuda olan birkaç tanesi birkaç hafta önce klansız olan ve oyuna yeni başlamış ekibime, şu klana geçeceksiniz yoksa boss kestirmeyiz slotunuza ks atarız oyunu oynatmayız size gibi tehtidler savurdu gitti. Bu duruma acil bir çözüm bulunmalı iş artık oyun boyutunu aşmış durumda. Oyunun bölge kanalında sürekli ağır küfürler, tehtidler görmek çok huzur bozucu. 3-5 kişi olsa yasaklayıp geçersin. 40-50 kişi sürekli birbiriyle bir dalaş halinde.
Kullanıcı avatarı
Galette
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Mesajlar: 105
Kayıt: 28 Tem 2020 11:09
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Re: Anka sunucusuna acil bir çözüm gerekli

Mesaj gönderen Galette »

Senin bunu buraya yazmana da gerek yok. Arkadaşım neyin ciddiyetliğiyle bunu yazıyorsun. Kimden ne istiyorsun ? Bak oyununa boşver
FERASET
zahH
Esadullah
Kara Cin Düşmanı
Kara Cin Düşmanı
Mesajlar: 3441
Kayıt: 23 Nis 2010 23:38
Sunucu: Eminönü

Re: Anka sunucusuna acil bir çözüm gerekli

Mesaj gönderen Esadullah »

Twist yazdı: 31 Eki 2022 21:09 Hatırlayanlarınız olacaktır bundan iki ay kadar önce yine foruma oyuna sıfırdan Anka'da başlama başlıklı bir konu açmıştım. Bu akşam oyuna girdiğimde Anka sunucusunun bir hayli kalabalık olduğunu ve ortalama 40-50 kişinin klan savaşı yaptığını gördüm. Sunucuda önceden böyle bir kalabalık olmadığı için şaşırdım. Sonrasında Karaköy bölge kanalını okumaya başladığımda ise ne göreyim yaklaşık 2 saat boyunca belli aralıklarla küfür kıyamet, tehditler, çok ağır hakaretler, isim soyisim söyleyerek en ağır küfürler havada uçuşuyor kısacası tam bir kaos ortamı yani. Dertleri nedir bilmiyorum birkaç kişiye sorduğumda kısaca karşı taraf bizim düşmanımız hırsızlık yaptılar vb. gibi açıklamalar duydum. Her ne olursa olsun bu kitlenin oyunun diğer oyuncularını bu denli rahatsız etmeye hakları yok. Hatta öncesinde bu sunucuda olan birkaç tanesi birkaç hafta önce klansız olan ve oyuna yeni başlamış ekibime, şu klana geçeceksiniz yoksa boss kestirmeyiz slotunuza ks atarız oyunu oynatmayız size gibi tehtidler savurdu gitti. Bu duruma acil bir çözüm bulunmalı iş artık oyun boyutunu aşmış durumda. Oyunun bölge kanalında sürekli ağır küfürler, tehtidler görmek çok huzur bozucu. 3-5 kişi olsa yasaklayıp geçersin. 40-50 kişi sürekli birbiriyle bir dalaş halinde.
Yönetimin oyun içerisindeki gidişata karışmasını bekliyor isen yanılırsın. Orada herkes özgürdür. Küfür, hakaret vs yapan olduğu taktirde şikayet edersin yönetim icabına bakar ama oyun giripte onu yapın bunu yapın bu böyle olmaz demez
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Sonne
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Mesajlar: 1273
Kayıt: 29 Nis 2018 09:35
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove
Konum: Yalova/Giresun/Aydın

Re: Anka sunucusuna acil bir çözüm gerekli

Mesaj gönderen Sonne »

Dün akşam bölgedeki hakaretleri ben hayatım boyunca duymadım. Arkadaşların yaşları küçük ama çok yaratıcılar.
Resim

hercai
rosenrot
donaukinder
JillValentine
RositaEspinosa

Anka


Bilirler her şeyi doğru ama niye yürüyüp dururlar eğri ?
Cevapla