Sonun Başlangıcı

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Cevapla
Kullanıcı avatarı
VotkaSarap
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Mesajlar: 61
Kayıt: 03 Tem 2015 16:31
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Sonun Başlangıcı

Mesaj gönderen VotkaSarap »

-Öldü mü?
+Öldü.

...

Karaköy yeni bir sabaha uyanmış ve Hakir komutasındaki askerlerin korku ile semti terk etmelerine şahit olmuştu. Semtte buruk bir sevincin yanında kargaşa ve belirsizlik hakimdi. Karaköy'ün dar ve tehlikeli sokakları şimdi neye ev sahipliği yapacaktı? Barış sonsuza kadar sürebilecek miydi? Arz Klanı yine Lodoslar ile aynı fikre sahip değildi. Hakir'i birlikte devirmek bir dostluğun başlangıcı değil, ezeli rekabetin tekrar başlayacağının habercisiydi.

Şifacılar hem yaraları sarıyor hem de ölüme yakın olanları hayatta tutmak için büyük çaba sarf ediyordu. Hayatta kalanlar ise tüm bu olanlar karşısında şok içerisindeydi. Hakan gözlerine büyücülerin en tecrübelisi olan Rüstem'i kestirdi. Rüstem, ellerini başının üzerine koymuş ve olanlar karşısında hem sevinç hem üzüntü gözyaşları döküyordu. İki duyguyu bir arada yaşamak nasıldı? Gözlerinin önünde can veren onca neferi nasıl unutabilecekti? Hakan'ın aldığı darbe sonrası kırışmış alnında büyük bir yara oluşmuştu. Bu yara hiç umrunda görünmüyordu. Alnında açılan bu yara kapanırdı fakat en sevdiği arkadaşını bu yolda can verirken görmesiyle oluşan kalp yarası kapanabilecek miydi? Büyük bir "Off" çekti ve Rüstem'in yanına doğru ilerdi, elini uzattı.

-Kalk kardeşim, bitti.

Rüstem asasını yavaşça yere bıraktı. Kutup Rüzgarı büyüsü yeterince yormuştu. Yorgunluğu hem gözlerinden hem de duruşundan hissediliyordu. Parmaklarından biri gelen kurşun darbesi ile kopmuştu. Hakan'a doğru parmağını kaldırdı ve "Gerçekten bitti mi? diye sorabildi, son nefesini verir gibi. Hakan önce sustu, etrafına bakındı ve canla başla uğraşan şifacıları gördü. Elini alnındaki yaraya götürdü "Bitti." dedi. Rüstem yavaşça yerinden kalktı ve tozlanmış, pas rengini almış zırhını silkeledi.

-Bitti, Hakan! Bitti ama geriye yalnızca acılar kaldı.
+Ya hiç bitmeseydi, dedi, Hakan. Ya bitmeseydi de her gün onlarca kayıp verseydik daha mı iyiydi, diyerek ekledi.
-Peki bu bitişin güzel bir yanı yok mu? dedi Rüstem.

Hakan elindeki Ecel Getiren'i yere attı. Zırhını çıkarıp sağındaki parçalanmış taşların üzerine koydu.

-Olmaz mı? Her sonun bir başlangıcı vardır Rüstem. Bu başlangıç yeni dirilişimiz ile olacak.

İstanbul Kıyamet Vakti 2 : Diriliş
Unreal Engine 4 - 5

Gelse fena olmaz sanki :) Hayırlı akşamlar.
Cevapla