eskilere selamlar

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Cevapla
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Mesajlar: 72
Kayıt: 05 Nis 2011 00:32
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

eskilere selamlar

Mesaj gönderen LaZpApAz »

tanıyan tanımayan tüm eski arkadaşlara selamlar . birçok kez yeniden başlayayım mı diye düşünsemde ula kim var buriya da oynayalum . diyip vazgeçiyorm :D aslında kandırılmak istiyorm biri abi gel başlayalım dese girecem de :D neyse herkese iyi oyunlar .
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Mesajlar: 454
Kayıt: 19 Ağu 2010 11:06
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Luxury Exclusive

Re: eskilere selamlar

Mesaj gönderen ECHO »

LaZpApAz yazdı: 13 Şub 2021 18:45 tanıyan tanımayan tüm eski arkadaşlara selamlar . birçok kez yeniden başlayayım mı diye düşünsemde ula kim var buriya da oynayalum . diyip vazgeçiyorm :D aslında kandırılmak istiyorm biri abi gel başlayalım dese girecem de :D neyse herkese iyi oyunlar .
Merhaba kardeşim, aynı düşüncelere sahip biri olarak bende ara vermişken 12 yıllık ikv oyuncusu oldugum için ister istemez bu düşünceye kapılıyorum ve gene başladım ne yazıkki fakat pişmanlık duymuyorum çünkü oyundaki atmosfer oyuncular iyi veya kötü mutlu ediyor insanı :relaxed: dönersen kendine dönmezsende kendine ama dönmeni bi bakmanı isterim fakat tat alacağım oyundan diyorsan Eminönü veya Beyazköşk sunucusunu tavsiye ederim çok kalabalık bu aralar. Bol şans
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Cevapla