Ghosts Of Anatolia / Ghosts Of Lodos

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Rexonas
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Mesajlar: 91
Kayıt: 01 Eyl 2017 23:56
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ghosts of Anatolia

Ghosts Of Anatolia / Ghosts Of Lodos

Mesaj gönderen Rexonas »



Resim

Ghosts Of Anatolia loncası 16.06.2020 tarihinde Beyazköşk sunucunda kurulmuş yeni bir topluluktur. Kurulduğu ilk günden itibaren dürüstlüğe, efendiliğe, olgunluğa ve kaliteye önem vermiş, üyelerinde de her zaman bu kriterleri gözetmiştir. Lonca, günden güne Beyazköşk sunucusunda yer etmiş, üyeleriyle her zaman sunucuya örnek olmuş ve zamanla güven timsali haline gelmiştir. Hile, kopya ve buna benzer emek hırsızlıklarıyla sürekli bir şekilde savaşmış, bundan sonra da savaşmaya devam edecektir. Kısa bir süre önce de Güneşin Öncüleri(Lodos) tarafında Ghosts Of Lodos olarak yerini almış ve bu alanda da etkinliklerine devam etmiştir. Günümüzde ise loncadan daha çok aile haline gelen Ghosts Of Anatolia, aktif oyun hayatına kurulduğu İstanbul Kıyamet Vakti/Beyazköşk sunucusunda devam etmektedir.

Ghosts Of Anatolia ailesi, İstanbul Kıyamet Vakti oyun kurallarına uygun olmak şartıyla her türlü oyun içi etkileşimde bulunmayı, yeni başlayan veyahut yardıma muhtaç oyunculara görevlerinde yardım etmeyi, İstanbul Kıyamet Vakti oyununun ismini çeşitli mecralarda duyurarak oyuna karşı sempatiyi arttırmayı, oyun kritik hatalarını lehine kullananlarla, oyun içi materyal kopyalayanlarla ve oyun deneyimini olumlu ya da olumsuz etkileyecek diğer tüm hileler ve oyun açıklarını kullananlarla mücadele etmeyi kendine vizyon edinmiştir.

Ghosts of Anatolia / Ghosts Of Lodos olarak oyunda, sunucuda ve diğer oyuncularda bıraktığımız izleri YouTube platformuna taşımaya karar verdik. Herkesin keyifle izleyebileceği içerikler çıkarmak ve oyunun ismini daha fazla kitleye yaymak amacıyla bir kanal oluşturduk. Bu kanalda siz değerli oyuncular için bu günden itibaren yaptığımız oyun içi etkinlikleri (Rastgele GOA'ya ulaşan ve tek başına yapılması imkansız olan grup bölgesi görevlerinde tıkanmış olan arkadaşların belirli günlerde seve seve yapacağımız görevlerini) (Oyun yöneticileri tarafından belirlenmiş olan etkinlikleri Bkz:Sancak Savaşı, Lonca Savaşları) (VS turnuvaları), boss kesim tanıtımlarını, (Yol Savaşçısı, Gbm X, Stuart efe, Semiha Hanım, Gaffar Bey, Centurion, Junon, Düşünen Adam, Motorin, Kenan, İfliss, Karakürk, Gbz, Büyük Büyücü, Yüce Komiser, General Hakir) Oyunu bırakanlar veya uzak kalanlar için nostalji/eğlence amaçlı sohbet yayınları, story içerikli 1 → 59. Seviyeye tırmanış canlı yayınları/videosu ve çeşitli etkinlikleri YouTube ve diğer resmi sayfalarımızda paylaşarak anılarımızı ölümsüz hale getireceğiz.


Resim

Sosyal medya hesaplarımıza aşağıdaki görsellere tıklayarak ulaşabilirsiniz!
ResimResimResimResim
[/quote]
Cevapla