Bug kesenler hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kefef35
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Mesajlar: 19
Kayıt: 11 Kas 2020 15:34

Bug kesenler hakkında

Mesaj gönderen kefef35 »

Eö sunucusunda hakirde bug kesenler var bu adamlar banlanmıyor mu? Bug kesmek yasak değil mi? Biri bilgilendirebilir mi lütfen.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Mesajlar: 1106
Kayıt: 23 Tem 2014 00:51

Re: Bug kesenler hakkında

Mesaj gönderen ejedrogl »

Asıl senin bug yapman yasak😂.
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Mesajlar: 1761
Kayıt: 27 Tem 2010 06:32
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Bug kesenler hakkında

Mesaj gönderen faysbok »

Bug yapman doğru kesenleri kaldı. :')
Resim
Kullanıcı avatarı
BendeSENIN
İskele Babası
İskele Babası
Mesajlar: 46
Kayıt: 14 Mar 2020 01:59
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: La Tahzen Sabr

Re: Bug kesenler hakkında

Mesaj gönderen BendeSENIN »

Bug yapmak zaten yasak dostum, adamları yaptığı normal bişey, bu kadar dert etmeyin insanlar ile iyi geçinin 2 grup kesersiniz
Hizliadam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Mesajlar: 13
Kayıt: 05 Ara 2020 17:33

Re: Bug kesenler hakkında

Mesaj gönderen Hizliadam »

kefef35 yazdı: 04 Şub 2021 14:33 Eö sunucusunda hakirde bug kesenler var bu adamlar banlanmıyor mu? Bug kesmek yasak değil mi? Biri bilgilendirebilir mi lütfen.
Yazık kafana. Bug yapman zaten bir oyun hatası adamlar oyun hatasını düzeltiyor, yöneticilerin elinde olsa ödül verecekler. Birde bug kesenlere seni şikayet edicem ban yiyeceksin yazıyorsunuz bug kesen arkadaşlar size bir taraflarıyla gülüyor.
Esadullah
Kara Cin Düşmanı
Kara Cin Düşmanı
Mesajlar: 3441
Kayıt: 23 Nis 2010 23:38
Sunucu: Eminönü

Re: Bug kesenler hakkında

Mesaj gönderen Esadullah »

Aslında bug yapmak yasak.

Bug yasak, bugu kesenler gıcık.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Hawkeye
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Mesajlar: 104
Kayıt: 27 Ağu 2019 23:43
Klan: Lodos

Re: Bug kesenler hakkında

Mesaj gönderen Hawkeye »

Bana göre Kimin haklı kimin haksız olduğu tam bir meçhul şimdi bug yapmak yasak ama bu bug olayı Karaköy çıktığından beri düzelmedi. Bug yapanlarda daha rahat ve seri bir kesim yapmak için bunu yapıyor bugu kesenlerde exp kasmak rahat kesmek için yapıyor fakat aynı zamanda buga sokan adamların boss kesmini zorlaştırıyor. Yani iki tarafta kendi içinde hem haksız bug yapmak normalde bu tarz online oyunlarda suçtur açığı kullanıldığını tespit edildğin de uyarı yapılır sonrada adamlar düzeltir. İkv de böyle bir şey olamayacağı için yasak falan denilse de pek sallayan yok maalesef. Dediğim gibi adamlarda haklı adamlar 100lerce boss kesmiş hızlı sorunsuz bir kesim istiyor doğal olarak.
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Mesajlar: 402
Kayıt: 25 Ağu 2016 19:00
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Bug kesenler hakkında

Mesaj gönderen kargasa14 »

Hawkeye yazdı: 04 Şub 2021 22:49 Bana göre Kimin haklı kimin haksız olduğu tam bir meçhul şimdi bug yapmak yasak ama bu bug olayı Karaköy çıktığından beri düzelmedi. Bug yapanlarda daha rahat ve seri bir kesim yapmak için bunu yapıyor bugu kesenlerde exp kasmak rahat kesmek için yapıyor fakat aynı zamanda buga sokan adamların boss kesmini zorlaştırıyor. Yani iki tarafta kendi içinde hem haksız bug yapmak normalde bu tarz online oyunlarda suçtur açığı kullanıldığını tespit edildğin de uyarı yapılır sonrada adamlar düzeltir. İkv de böyle bir şey olamayacağı için yasak falan denilse de pek sallayan yok maalesef. Dediğim gibi adamlarda haklı adamlar 100lerce boss kesmiş hızlı sorunsuz bir kesim istiyor doğal olarak.
öncelikle bug yapmayı savunduğum falan anlaşılmasın.

bug kesmek exp kazandırmıyor. ilk vuran kişi kuralı burada da geçerli. menzil dışındaysa da boşa gidiyor.
bug kesenlerin amacı da hiçbir zaman exp kasmak olmaz. orada boss kesenlere ban yeme korkusundan dolayı kaçırarak yada slot getirerek musallat olamadıkları için işini zorlaştırmak için kesiyorlar. kesen kişileri de çoğunluk olarak bir defa bile boss keserken görmemişsinizdir. oyun açığını kullanmayın diye bahane üretirler. ama illegal yollarla fulledikleri karakterlerle gezerler.

genel olarak bug yapmak yanlış evet. ama insanların neden bug yaptıkları asıl konuşulması gereken mevzu. orada 3 saat duracaksın boss keseceksin ve HİÇ bir şey alamayacaksın. üzerine birde 3 dk da kalkan slotlarla uğraşmak zorundasın. karaköy geneli için çok önemli değil ama hakir keserken slotlar büyük sıkıntı çıkarıyor. bug olmadan da kesiliyor ama kim saatlerce uğraşır bir hiç için. boss kesenler genelde afk kalıyor. üzerine birde boss kaçıranları ekle. oyun tam bir kanser oluyor.

açıkçası bu sebeplerden dolayı ben hakire çağıran olursa gidiyorum.

ikv karakter yetenekleri sebebiyle eşya düşen açık alan boss lara uygun değil. yetenek ekleyecek yada değiştirecek ekip yok. olsa zaten bug mevzusunu halleder bu konuda hiç var olmazdı.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Mesajlar: 721
Kayıt: 30 Nis 2013 21:48
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Re: Bug kesenler hakkında

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Bunu alın burdan
...COMANDANTE...


... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
Healing45
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Mesajlar: 147
Kayıt: 10 Haz 2018 18:04
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Re: Bug kesenler hakkında

Mesaj gönderen Healing45 »

Düşüncem şudur. Bug yapmak yasak lakin bugsuz da kesilmesi zor olan bir bos. Oraya okadar cok slotun olması falan işi zorlaştırıyor biz neferler buna mecbur kalıyoruz buga mecbur bırakıldgmz için yapmak zorunda kalıyoruz daha rahat bir kesim oluyor
2. Si insanlarla iyi geçinin 2 grub kesersiniz demek te olmuyor hiç kimse ile problemin olmasada bu işi zevk için yapan gereksizler var Bn 1 kere denedim Bug kesmeyi inanın aşırı sıkıcı Bug kesen arkadaşlar cidden işsiz insanlar. Harbi diorm cok sıkıcı ve cok işsizce bişi ben sahsen yapamam 🤣 o yuzden o arkadaşların işi de zor
IıIFazLıBeyIıI
BaSiLiSk
GrimsiPembe
Cevapla