Sık sık karşılaştığım durum

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Cevapla
Kullanıcı avatarı
DUZENBAZ
İskele Babası
İskele Babası
Mesajlar: 45
Kayıt: 13 Mar 2020 00:16
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Sık sık karşılaştığım durum

Mesaj gönderen DUZENBAZ »

Birazcık bahsedeyim.Teşkilat sunucusunda Lodos klanında savaşçı karakteriyle oynayan biriyim.Diğer sunucuları pek bilmiyorum fakat Teşkilat sunucusunun %90'ı Arz klanına mensup.Ben de içinde bulunduğumuz oyunun PvP kısmından hoşlandığım için karakterimi Lodos klanına mensup etmiştim.Fakat ne gariptir ki Arz klanına mensup kişilere saldırdığımda ağza alınmayacaklar laflar duyuyorum.Böyle yapmamanız gerekiyor arkadaşlar,hiç birimiz hesabımızı karaköy bankada afk durmak için dizmedik.Hesabımızı ne zorluklarla diziyorsak ileride daha fazla eğlenmek için diziyoruz,şahsen ben böyle düşünüyorum.Kesilen taraf her kim olursa olsun Tarafsız olup istediği gibi gezip dolaşmakta özgürdür.Eğer ki klana katılmışsanız ve karşı klandaki bir kişi sizi kesiyorsa bundan rahatsız olmamanız gerekiyor,çünkü içinde bulunduğumuz bölge AÇIK BÖLGE'dir.Son olarak lütfen oynadığınız oyunun bir sanal alem olduğunu ve kapatınca herşeyin bittiğini unutmayın.Herkese iyi oyunlar,sağlıklı günler dilerim.
Kullanıcı avatarı
07jamesbond
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Mesajlar: 91
Kayıt: 22 Oca 2012 18:25
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Sık sık karşılaştığım durum

Mesaj gönderen 07jamesbond »

Kesinlikle katılıyorum. Teşkilat'ta birkaç Lodos var valla adamları tebrik ediyorum. Oyunun tadını çok güzel çıkarıyorlar. Eskiden çok fazla klan savaşı olurdu ama şimdi birisine yanlışlıkla bile vursan ''Hayırdır?'', ''Akıllı dur'' gibi sözler ediyor. Bak bak sen. Yani bir klana giriyorsan karşı klandaki birisinin seni öldürmesine ses çıkarmaman gerekiyor. Bundan rahatsız oluyorsan klana girmezsin olur biter. Çoğu üstünü dizmiş ama hâlâ banka önünde oturuyor akşama kadar. Elbette yargılayamayız belki o oturmaktan zevk alıyordur oyunda ama oyunun tadı tuzu rekabette. Büyük Hol geldikten sonra Arz-Lodos rekabeti de bitti zaten. Fakat kasılan ya da boss kesenlere saldırmak ayıp olur o başka bir durum.
Kullanıcı avatarı
DUZENBAZ
İskele Babası
İskele Babası
Mesajlar: 45
Kayıt: 13 Mar 2020 00:16
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Sık sık karşılaştığım durum

Mesaj gönderen DUZENBAZ »

07jamesbond yazdı: 21 May 2020 04:04 Kesinlikle katılıyorum. Teşkilat'ta birkaç Lodos var valla adamları tebrik ediyorum. Oyunun tadını çok güzel çıkarıyorlar. Eskiden çok fazla klan savaşı olurdu ama şimdi birisine yanlışlıkla bile vursan ''Hayırdır?'', ''Akıllı dur'' gibi sözler ediyor. Bak bak sen. Yani bir klana giriyorsan karşı klandaki birisinin seni öldürmesine ses çıkarmaman gerekiyor. Bundan rahatsız oluyorsan klana girmezsin olur biter. Çoğu üstünü dizmiş ama hâlâ banka önünde oturuyor akşama kadar. Elbette yargılayamayız belki o oturmaktan zevk alıyordur oyunda ama oyunun tadı tuzu rekabette. Büyük Hol geldikten sonra Arz-Lodos rekabeti de bitti zaten. Fakat kasılan ya da boss kesenlere saldırmak ayıp olur o başka bir durum.
Desteğin için teşekkür ederim.Umarım bazı insanları bilinçlendirebiliriz.
Cevapla