Bir HakanKARATOPAK klasiği.

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Cevapla
Kullanıcı avatarı
therose
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Mesajlar: 244
Kayıt: 12 Nis 2015 19:04
Sunucu: Eminönü

Bir HakanKARATOPAK klasiği.

Mesaj gönderen therose »

Merhaba Arzın çocukları ve Güneşin(Lodosun) Öncüleri...

Hikayeme veya günlüğüme başlamadan önce yapacağım kelime fazlalığı veya tüm imla hataları için özür diliyorum.

Ben Hakan Enes Karatopak, şuan 20 yaşında Adana'da yaşayan sizler gibi bir neferim.

Kıyamet Günlüğüme başlamadan önce 8 yaşımda dayımın bilgisayarında görerek ne ola ki bu diye kayıt olup oynamaya başladığım İstanbul Kıyamet Vakti serüvenimin tamamını anlatamayacak olsam da bundan sonra yaptığım neredeyse tüm aktiviteleri burada sizlere yansıtmaktan onur, okuyan ve hissiyatlarını benimle yorumlarda paylaşan tüm dostlarım adına gurur duyacağım.

Hikayeme 6.09.2019 tarihi akşam saatlerinde tam olarak başlayacağım.
O süre içinde sizi en sevdiğim Yücelen eseriyle baş başa bırakıyorum, esen kalın.

https://www.youtube.com/watch?v=q07RvperA3o

Kullanıcı avatarı
therose
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Mesajlar: 244
Kayıt: 12 Nis 2015 19:04
Sunucu: Eminönü

Re: Bir HakanKARATOPAK klasiği.

Mesaj gönderen therose »


Merhaba günlük, bugün 7.09.2019 gece 03:23.

Sabah oyuna girdiğimde (6.09.2019) oyun dostum, yoldaşım ve loncadaşım Ramazan (Nyksşifa) ile ilk fotoğrafı almadan koşuşturmaya başlamak istemedim. Ama canım Halley asa neden fotoğrafta parlamamış anlamadım. :thinking_face:
Bugün belli ki çok güzel şeyler olacak.

Resim

Hemen sonrasında loncamız ile birlikte General Hakir'i öldürmek için yola çıktık. Hakiri 3. kez kestiğimizde bilin bakalım ne attı ?
Dünde Yüce Komiserden Anu pantolon atmıştı. Onun üzerine bu çok güzel geldi. Tam o an fotoğraf almayı unutmuşum heyecandan, büyük büyücü kesmeden önce fotoğraf alayım hemen dedim.

Resim

Hakir sonrasında loncadaşlarım ile birlikte büyük büyücüye nefes aldırmadık. Kaç kez kestiğimizi artık hatırlamıyorum bile ama Nyksşifa'ya 2 tane asit eldiveni üst üste attı. Şans bugün ondan yana değil. :unamused:
Resim

Zaten artık GBZ kesmeyi canım hiç istemez oldu. Kendisi de beni pek beğenmiyor sanırım ferromanyetik ayakkabı dışında hiçbir şey atmadı bana. Ama yinede Nyksşifa'ya girip bir el GBZ attım. Veeee sonuç.. Elimiz boş döndük.
O yüzden onun fotoğrafını bu günlük günlüğüme eklemeyeceğim. Grev yapıyorum Halley veya anu ayakkabımı atana kadar onu günlüğüme eklemeyeceğim fotoğraf olarak.


--

Bu arada Nyksşifa biz büyük büyücü kesmeden önce iki büklüm oldu. Tabii ben bunu kaçırır mıyım hemen çektim.

Resim

Bugünlük yeter tüm şansımızı da Hakir ve Büyük büyücüde harcadığımıza göre artık nostalji hesabımızı kasmaya devam ettik Ali arkadaşım ile birlikte. (Nostaljisavaşçı = Ali) (Nostaljibüyücü = Ben) Görevleri okuyarak ve 39 seviye sınırı kendimize şart koyarak başladık kasmaya. Tabii bir o yana bir bu yana 2 gündür savruluyorduk.
Resim

Görevleri okudukça 17 seviyedeki Sahaf Necmi'nin verdiği "Kaçak Elektrik" görevinde çok şaşırdık. Daha oyun ilk yapılmaya başlandığı günden bu yana olan neredeyse çoğu şeyin düşünülmüş ve hazırlanmış olduğunu anladık. Hikayeyi Tabii ki anlatmayacağım merak eden arkadaşlar 17 seviyeye kadar bir nostalji karakteri kasmış olur hem :)
Neyse kestik biçtik geldik Çetecinin yanına. Bize bildiği bilgiyi 3 işlenmiş gümüş karşılığında satmak istediğini söylediğinde önceden hazırlamaya başladığım işlenmiş gümüşleri üretmek için koştuk Demirci Rüstemin yanına. Reçetemizi aldım ve bastım 6 tane. Tabii 3 bana 3 dostuma.

Öyle şaşırmayın işlenmiş gümüş işlenmiş gümüştür. Şimdilik hesabımızdaki parayı birleştirdiğimizde 150k bile etmiyor.
Hatta komiktir 49 ve 59 seviyeleri görünce çok güzel roleplay yapıyoruz. İlk başta onları GM sanmış gibi yaptık bide ciddiye aldılar oturdular bize bu oyunun 39 seviye son değil 59 seviye son olduğunu anlatmaya başladıklarında kendimizi kötü hissedip discordda attığımız kahkaları dinlemeye başladık.


--

Neyse 19 seviye olup Yasemin hanımın yanına doğru giderken bir fotoğraf almıştım. Onuda ne kadar anlamsız olsa da buraya koyayım dedim. Anı anıdır, ileride dönüp bakacağım. Güzel dostlarımla neler yaptığıma...
Resim

Görevler bitince Işık hanımın bana hediye veresi tuttu. Hayır dedikçe illa al kardeşim şu paketi deyip ayağımın dibine içinde çok güzel bir ceket koymuş olduğu ve hatta yanında da birkaç içecek koymuş olduğu paketle daha beni yolcu etti. Kendisine şükranlarımı buradan tekrar iletiyorum.
Resim

Sonra ortalıkta dolaşıp biraz Eminönü'nün o güzel atmosferini incelemeye başlamıştım. Birde ne göreyim. "Büyük direk"...
Evet onun adı "Büyük direk" Dayım bana Komutana veya Arzuhalciye gideceğin zaman bu Büyük direkten dön diye tembihlemişti. Hala kulaklarımda çınlar. Kendisini bir gün oyuna döndürmeyi düşünmüyor değilim. :thinking_face:

Resim

Mısır çarşısını vesaire inceleyip biraz daha gezinirken her zaman merak ettiğim Nimet Bakkaliyesinin önünde durup düşünmeye başladım. "Acaba Nimet Bakkaliyesi kapandı mı?, Kimin aklına geldi de bu tabelayı tasarladı?, Yoksa reklam mıydı?," Neyse saçmalıyorum diyip yoluma devam ettim...
Resim

Ve geldim son durağıma yani pehlivanımın yanına. Ondan öğrenecek çok şey var... Dizinin dibine oturup çıkış aldım ve foruma girip şuanda bunları yazmaya başladım.
Resim

Yarın görüşmek dileğiyle sevgili günlüğüm.

Kullanıcı avatarı
therose
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Mesajlar: 244
Kayıt: 12 Nis 2015 19:04
Sunucu: Eminönü

Re: Bir HakanKARATOPAK klasiği.

Mesaj gönderen therose »

Merhaba günlük, bugün 8.09.2019 gece 03:14.


Dün gece günlüğümü yazmaya başladığım saat ile arasında neredeyse 10-15 dakika oynuyor.
Arka planda "Ölümden Sonra" çalıyor bir yandan resimler yükleniyor bir yandan nereden başlasam diye düşünüyorum.


İlk girer girmez loncadaşlarım Hakir grubunu kurdu ve sıradan patron kesimine başladık.
Her zaman olduğu gibi boss kaçırma karakterleri olan arkadaşlar son canda kaçırdılar...
Yılmadık yıkılmadık. Sonunda kestik, hakir bir şey atmadı yine. Olsun...
Her neyse General Hakir öncesi toplanmadan önce bir kare.
Resim

Biraz Büyük Büyücü keselim dedik. Baktık ki bir grup var. Bekledik bekledik başlamadılar ve biz başladık. 50 cana geldiğinde Eminönü sunucusunda bulunan ııMAMİııREİSıı naralayıp patronu kaçırdı. 1 kez değil 3 kez kaçırdı. Bekliyordum ve kendisine odaklanmıştım. Aldığım videoyu desteğe ilettim. Bu 2-3 günde attığımız 6 kişi olacak toplamda. Onlar kaçırmaktan sıkılmıyor biz video atmaktan sıkılmıyoruz. Patron kaçıranların videolarını günlüklerime pek eklemeyi düşünmüyorum. Ama "Küllü atin karib" loncasına yardım yapmak için kaçırdığını hiç çekinmeden söyleyebilirim. Kendileri bu yazıları gördüklerinde yorumlarda sinir krizi geçirecektir. Muhattabım değiller bildirip geçeceğim.

--

Bu günlük sinir yeter diyerek sakinleşmek için Nostalji hesabıma girdim. Phili görevini yaptıktan sonra Işık hanımın her zaman olduğu gibi "Anka" asa cömert teklifini geri çeviremedim. Ali'de Islık çalanı Işık hanımın elinden kaptığı gibi deparlamış olmalı :)
Resim

Daha sonra Aliyle birlikte mızrak görevini yaparken eskilerde olduğu gibi bir anda kendimizi "Kim önce alırsa" düşünce tarzında yarışırken bulduk. Bir o kazandı bir ben kazandım. Galip yok, biz yorulduğumuzla kaldık ama yarın görevi teslim ettiğimizde mutlu olan Demirci Rüstem olacak.
Resim

Mızrakları toplarken Lonca savaşı çıkmış. Ana hesaplarımıza girip biraz stress attık.
Hemen sonrasında Alperen abinin büyücüsüne geçip kasmaya başladım...
Alperen Abinin karakterinin ismi ise "DoLCeWiTa."
Resim

Ramazan benim HakanKARATOPAK ile geldi
Ali kendi şifacısı ile geldi (Hala ismini okuyamıyorum...)
Ben ise Alperen abinin hesabıyla geldim ve başladık ilk başta fanatiklerde daha sonra hortlaklarda kasmaya...
O senin hortlağın bu benim hortlağım derken Ramazan yemeğe gitti bizde kaldık Ali ile baş başa.
Bir kaç arkadaşı ara sıra gruba davet ederek daha sonrasında da müsade isteyerek kasıldık.
Alinin şifası 53, Alperen abinin büyücüsü 55level exp 60 oldu. Plussuz bu kadar oluyor... Diğer arkadaşları daha fazla bekletmeye gerek yoktu. :)
(Fanatiklerde kasarken grup yoktu.)
Resim
(Hortlaklarda Ramazan yemeğe gittikten sonra bizimle birlikte eşya kasmak isteyen bir arkadaşla birlikteyken.)
Resim

--

Ali 53 olunca sevinip hemen Derviş Hasan'a koştu oradan yanlış hatırlamıyorsam Kerimeye oradan Sahaf Necmiye gitmeye başladı. Bende onunla birlikte eşlik ediyordum. Sahaf Necmi'den dönerken Işınlanıp Topkapı raylarından çıkalım dedik. Birde ne görelim 2 maden kardeş kardeş takılıyorlar. Fotoğrafını çekeyim hemen derken Ali dur bende çıkayım o fotoğrafta diyip madenlerin yanına atladı. Seni mi kıracağım Ali ? :relieved:
Resim

--

Bugünün Son anlarında jackLy(GANG) ile DeadLYKiNG vslerini izlemem ve fotoğraf çekip günlüğüme koymam için beni de çağırdı.
Resim

İki tarafta çok güzel savaştı izlerken çok eğlendim.
Resim

Dostça yapılan bu savaşta kazanan olduğu gibi birde kaybedeni oldu. Bu savaşın kazananı ise jackLy(GANG) oldu.
İkinizi de tebrik ediyorum.
Resim

Daha sonrasında Eminönü sunucusu kapandı ve bizlerde discord üzerinde sohbetlerimizi koyulaştırdık ve sonrasında yavaş yavaş dağıldık.

Bu günlüğüme de 03:59 itibari ile son noktayı koyuyorum.

Yarın görüşmek dileğiyle sevgili günlüğüm.

Kullanıcı avatarı
therose
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Mesajlar: 244
Kayıt: 12 Nis 2015 19:04
Sunucu: Eminönü

Re: Bir HakanKARATOPAK klasiği.

Mesaj gönderen therose »

Merhaba günlük, bugün 8.09.2019 gece 20:06.

Bugün Nyksşifa 1 günlük ( :thinking_face: ) sebebi belli olmayan bir bloke yemiş.

Can sıkıntımızdan 1 kere hakir kesip çıktık ve kayda değer bir şey olmadı.

Yarın görüşmek dileğiyle sevgili günlüğüm.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Mesajlar: 1649
Kayıt: 30 Nis 2016 20:50
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming
İletişim:

Re: Bir HakanKARATOPAK klasiği.

Mesaj gönderen CHAPPIE »

therose yazdı: 08 Eyl 2019 20:07 Bugün Nyksşifa 1 günlük ( :thinking_face: ) sebebi belli olmayan bir bloke yemiş.
Bulunduğun loncaya dikkat etmeni öneririm .Bu sadece bir başlangıç da olabilir.
Kullanıcı avatarı
therose
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Mesajlar: 244
Kayıt: 12 Nis 2015 19:04
Sunucu: Eminönü

Re: Bir HakanKARATOPAK klasiği.

Mesaj gönderen therose »

Merhaba günlük, bugün 19.09.2019 gece 06:16.


Uzun zaman boyunca günlüğüme yazma ihtiyacı duymadım. O günden bu güne sadece GBZ'den "Anu Ayakkabı" aldım.
Anu olarak sadece eldiven kaldı.
Bu arada Ali yeni karakter açtı. Ben tank oynayacağım deyip başımıza musallat etti gaffar ve hol görevlerine kadar yaptık şimdide 59 seviye yapıyoruz. Allah bizi ne yapmasın ':)
Bu arada Halley Zırh'ı basmak için "madene yatmak" sözünü işleve geçirdim diyebilirim.
Madenlerim ile ilgili güncellemeleri diğer yazımda paylaşırım.

Günlük hayatın verdiği yoğunluklardan sonra her gün yazmanın zor olduğunu fark ettim. Önemli gelişme olmadığı sürece her gün yazmayacağım.

Bu arada Loncama hediye olsun diye bir logo modelledim.

Font biraz tanıdık gelebilir :thinking_face:

Resim

Tüm Eminönü, Beyazköşk ve diğer sunuculardaki loncadaşlarıma Selamlar olsun.


Sonra görüşmek dileğiyle sevgili günlüğüm.
Kullanıcı avatarı
therose
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Mesajlar: 244
Kayıt: 12 Nis 2015 19:04
Sunucu: Eminönü

Re: Bir HakanKARATOPAK klasiği.

Mesaj gönderen therose »

Sevgili günlük en son 19.09.2019 gece 06:16 da kalmışız, yenilerini eklemek için tekrar döndüm foruma.

Kaldığımız yerden devam...
Cevapla