Çemberlitaşı aylardır yapamayanlara tavsiyeler(Büyücüler için)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Cevapla
Lorry
İskele Babası
İskele Babası
Mesajlar: 44
Kayıt: 23 Haz 2019 20:54
Sunucu: Eminönü
Lonca: SABBAH

Çemberlitaşı aylardır yapamayanlara tavsiyeler(Büyücüler için)

Mesaj gönderen Lorry »

Çemberlitaş bölgesi her ne kadar da 49level bölgesi olsa da yapılan güncellemelerle gün geçtikçe zorlaşan ve yeni oyunculara kan kusturan bir bölge.

Öncelikle büyücü için gerekli itemleri ,iksirleri ve yetenek puanından bahsedeyim

Karaköy itemi olan Babil Berous veya Babil kare itemlerinin tümünü almanız gerekiyor. Oyuna yeni başladığınızdan dolayı m1 niz muhtemelen olmayacaktır. Bundan dolayı holde fizik hasarı arttıran %10 tılsımını hol bölgesinden 10m e alabilirsiniz . M2 1 tılsımı %25 ve 6 saniye zırh kırma süresini attıran m (1) tılsımına sahip olmanız gerekiyor 2. Mavi olarak meditasyondan gelen kritik şansını arttıran tılsımı kullanabilirsiniz .

Grubunuzda kudret iksiri olmadan yardım etmeye gelen arkadaşlar olacağından en az 45 levellik 25 iksir gereklidir ,
Tek şifa veya büyü şifası az olan 2 şifa girildiğinde en azından onların yükünü azaltmak için en az 10tane 45levellik can iksiri gereklidir . Gruba gelen tank iksirsiz gelmiş olabilir . Ayrıca Gaffarın yanındaki Semiha kesilirken sadece savaşçıyı hapsedecek şekilde kutup açmanız gerekmektedir ve semihanın direnç kırmasını bozma görevini de sizin üstlenmeniz gerekmektedir gruptaki halleylilerden bunu beklemek saçmalık olacaktır.


Girişteki semiha kesiminde özellikle Akılsız Teşkilat Uşakları dedikten sonra büyücülere dönüp vurduğunda nara ile veya kışkırtma ile savaşçı hemen semihayı üstüne alması gerekmektedir . Kesinlikle Hedef saptırma bir büyücünün üzerinde olmadığı sürece özellikle Semiha ve gaffara vurulmamalıdır.

Korteksler içinde zihin toplama unutulmalıdır ayrıca Semiha’nın oyuncuyu zihinleyip kendine çektiğinde de savaşçının takım arkadaşına zihin toplama yapması gerekmektedir .Büyücü arkadaşlarımız da BB3 tılsımı olabilir bunu da kullanabilir sizler de BB1 tılsımını kullanarak etki kaldırma oranını %50 ye çıkarabilirsiniz

Büyücünün büyü bozma yapması gereken yer “daha ruh taşlarından bile anlamıyorsunuz “ yazısıyla gelen Gaffarın büyüsünü bozmak için kullanmanız gerekmektedir . Grubunuz çok iyi değilse kutupta açabilirsiniz.

Yetenek puanları Meteorit ve bilgisi 15 , meditasyon ve konstrasyon 15 , kutup 15 , büyü bozma 15 ve tesla küresi 1 puan şeklinde olmalıdır.

Bu bilgiler yeterli olacaktır cogunlukla yakın çevremden gelen sorular üzerine böyle bir paylaşımda bulundum. Umarım oyuna yeni başlayan arkadaşlarımıza faydalı olur

SABBAH loncasına selamlar

Atlamış veya unutmuş olduğun yerleri eklerseniz sevinirim iyi oyunlar
dadedaking
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Mesajlar: 8
Kayıt: 26 Haz 2019 13:14

Re: Çemberlitaşı aylardır yapamayanlara tavsiyeler(Büyücüler için)

Mesaj gönderen dadedaking »

hocam merhaba, eski oyuncuyum yüzlerce kez gaffar kesmişimdir tek ihtiyacım olan bir grup bu konuda yardım edebilir misiniz
Lorry
İskele Babası
İskele Babası
Mesajlar: 44
Kayıt: 23 Haz 2019 20:54
Sunucu: Eminönü
Lonca: SABBAH

Re: Çemberlitaşı aylardır yapamayanlara tavsiyeler(Büyücüler için)

Mesaj gönderen Lorry »

Öncelikle yapmanız gerek yukarıdaki itemlere , iksirlere , tılsımlara sahip olmanızdır . Çemberlitaşa birçok kişi yardım amaçlı katılıyor , Ben de oyuna yıllar sonra yeniden başladım 3 tane karakterim var şifacımın görevi için serverdaki tüm halleylileri arkadaşlık listeme eklemiştim ve tek tek çağırarak grup kurup yapmıştım çoğuyla zaten kısa sürede samimiyet kuruyorsunuz sizde bu yolu deneyebilirsiniz , oyunda olduğum süre zarfında da tankım ve şifamla yardım etmek isterim elbette

Lorry,Lucie,Snakeee
Cevapla