Buglanmış slotları kesenlere blok cezası gelsin diyenler.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Mesajlar: 1656
Kayıt: 01 Ağu 2010 23:04

Re: Buglanmış slotları kesenlere blok cezası gelsin diyenler.

Mesaj gönderen KraToSs »

Bi avuç insan kalmış ve bu bug zaten düzeltilmiyor hala bırakın oynasın insanlar. Kuklacıda görev yapmak için Eminönü, meteor, yeraltı, hol gezdim pazar günü bir tane insan olmaz mı? Günlük max 70-80 kişi giriyordur şu an oyun bu sayede açık
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Mesajlar: 400
Kayıt: 08 Haz 2011 00:49
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: Buglanmış slotları kesenlere blok cezası gelsin diyenler.

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

CARMENTA yazdı: 03 Mar 2019 04:10 İletimin sonunda oyun hatalarının oluşturduğu problemlerin ve oyuncu topluluğu üzerindeki vahim tablonun başka bir tartışma konusu olduğunu ifade etmeye çalışmıştım.İletilerime göz atarsan geçmişte benim de bu konuda geliştirici ekibi eleştirdiğimi görebilirsin. Bu çerçevede görüşünü tepkisel bir üslupla karşılama sebebim sadece ve sadece oyunun olağan akışına uygun eylemlerde bulunan oyuncuların blok cezası almasını talep etmiş olmandan ibarettir.

Roots nickli arkadaşın iletisine karşılık olarak da şöyle bir değerlendirme yapmak istiyorum : "Karaköy" bildiğiniz üzere bir grup bölgesi değil görev gereksinimini tamamlamış tüm oyunculara açık bir bölgedir, dolayısıyla içerisinde bulunduğunuz bir çok faaliyette sadece kendinizi ve arkadaş çevrenizi değil, sunucudaki tüm oyuncuları olumlu/olumsuz etkilemeniz mümkün olabiliyor.Büyük büyücü kesimini ele alalım misal, düşünün ki fanatik görevi olan bir oyuncu geldi ve siz o sırada BB'yi kesiyorsunuz. Bu arkadaşın bug konusunda hiç bilgisi olmadığını varsayalım (ki öyle olmasa bile o duvardaki yaratığı kesmesine engel olamazsınız) Rica edersiniz uyar veya uymaz şahsi kanaatim bunu talep etme hakkınız dahi olmamalı.
Aynı şekilde Hakir kesiminde de sokağın ortasındaki bomba için benzer bir örnek verebiliriz.
Buna istinaden 6 oyuncu ile dahil olunan grup bölgesindeki dinamiklerle bu durumu aynı düzlemde değerlendiremezsiniz.Zira grup bölgeleri içerisinde ortak alınan kararlar ve stratejiler doğrultusunda herşey izole bir ortamda gerçekleşiyor.Yine zaman avantajı sağlanıyor fakat bu dışardaki hiç bi oyuncunun doğal oyun deneyimine etki etmiyor.

Ayrıca X bir kişi, grup, lonca geçmişte belirtilen bu grup bölgesi açıklarını kullanmış olabilir. Bu şahsım da olabilir ki aksini de iddia etmedim.Defalarca vurguladığım üzere zaten asıl konumuz da bu değil.

Üzerinde durduğum noktalar ve anlatmak istediklerimin yeterince açık olduğunu düşünüyorum. Lafı daha fazla uzatarak konunun alakasız yerlere çekilmesini istemiyorum.

İyi forumlar

Buglanmış bir fanatiği kesmenin blok cezası uygulanmasını tabi ki istememekteyim. Bu detayları açıklamaya yer bulamamıştım. Benim ana mesajımı sanırsam dikkatli okuyan herkes kavramıştır. O şahsiyetsizler “klansız karakterlerini” Büyük Büyücünün başına bırakmaz. Nedeni ise, Büyük büyücüden materyal düşmüyor, materyal düşmemesi kendilerinin eylemlerine ( para kazanma vb ) engel olmaması anlamına gelmektedir. Kısacası benim zaten sizin bahsettiğiniz o yeni oyuncu tipleri vb insanlarla asla sorunum yok. Bu insanların blok cezası almalarını da desteklemem bu tarz eylemlerde. Oyunda amaçsız ve işsiz çok olduğu için yıllarca Büyük büyücünün başına karakter koyarsa bir kişi, o zaman da birisi ispatlarsa işte bu kişiye ban atmak gerekli olur. Ama söylediğim gibi olay Hakir de bitiyor. Hakir mikroçip atmakta ve bu gerek reel para konusunda gerek diğer her şeyde önem arz ediyor. İşte bunu kirli eylemlere dönüştürmüş oyuncuların önünü kesmek gerekmektedir aksi takdirde kan kaybedecektir bu oyun ve sadece bu kirli eylemleri gerçekleştirenler kendi yollarını bulacaklardır oyun iyice boşalana kadar.





boolooxx yazdı: 03 Mar 2019 05:01 Bu konuyu açan LiNKinPaRK adlı şahsın psikolojik sorunları olduğunu daha önce dile getirmiştim ve şuan kesinlikle tescillenmiş oldu. Bu konuyu açan şahıs Beyazköşk sunucusunda Kraliçe tırtılı buglayıp 6 7 civarı ( 49 51 54 ) karışık hasarları düşmemiş karakterleri macroya bağlayıp , tek tuş basmadan sentetik ipek kasıp Tırtılı herkese kapatıp zırh üretmiş bir şahısdır. Bu şahıs Macro şekilde kp kasıp mareşal kasmış biridir.
Gelelim ki şimdi kafayı hakirdeki buglanmış slotların kesilmesine kafayı takmış, çünkü tecrübe 0 , arkadaş çevresi 0.
2 tırpancı 1 bombacıyı dolapda kesecek kadar ne tecrübe ne de oyunculuğu vardır, rahatlarına geliyor o hayvanların hareketsiz kalması. İşte sırf bu şahıslar yüzünden oyun ilerlemiyor oyun hatasını her durumda kendi çıkarlarına kullanan bu gibi insanlar yüzünden bu şekilde bu oyun.
Hiç utanmadan arlanmadan oyun hatasıyla buglayıp kestikleri hayvanın bugunu kesen oyunculara ceza istiyor, hiç arlanma yok ne yazık ki !
Bug olmasa napacaktınız beyfendi?
Hakire sadece uzakdan bakacaktınız sanırım, bu gibi kişiler hakirin sağı solu tüm hayvanları buglayıp 2 grup hakiri onlarca kez kestikleri için biri gelip rahatlarını bozunca hemen YÖNETİCİ NERDE GM NERDE diyen şahıslardır çünkü o vasıfsız kişiler 2 tırpancı 2 bombacıya 1 er fizik atıp kesemeyecek kadar işgüzar ve hazıra alışmış insanlar olmuşlardır.
Ne yazıkki böyle insanlarla aynı ortamı paylaşıyoruz, neden mi bug kalkmasın ve bug kesen şahıslar bloklansın istiyorlar çünkü buglu tek grup veya en fazla 2 grup onlarca kez( tek kişi 2 3 karakter sokup sandboxla ) kesmek varken neden bugsuz 3 4 grup gelsinler ki neden başkalarını aralarına alsınlar.
Yazdığın yazının %80 ini okumadım çünkü hayal dünyanda travma yaşayan bi insansın , konu başlığına göre sana cevap yazıyorum insanları bu mecrada etkilemeye çalışıyorsan çok yanlış yerdesin bir roman yazıp kendi kendini etkileyebilirsin.



Mesajlarımı silen yetkili arkadaşım. Belirlemiş olduğunuz bir kurala göre sildiğinizi farz ediyorum ve saygıyyla karşılıyorum. Kişiliğim hakkında yapılan iftiralara ve konuyla ilgisi olmayan & uygunsuz olan şu mesajı o halde neden kaldırmıyorsunuz? Kendimizi savunmak suç ise, kişiliğime karşı yapılmış bu saygısızlık ve iftiralar neden uygunsuz & konu saptırma olarak görüp silmiyorsunuz?

Daha önce yapmış olduğum yorumu tekrar copyalayıp yapıştırabilirim fakat kendime yakıştırmayacağım. Nasıl biliyorsanız o yolu tercih edin. Yapmış olduğunuz eylemi uygun bulursanız bile bari tam yapın da mağdur olmayalım. Ne söyleyebilirim ki sizlere.

Sana ve senin gibilere gelecek olursam. Konuyu saptırmadan söyleyeceğim şey şu ki: Dilerim ki hayatta bir şekilde acısı senin ve senin gibi olan düşüncesiz, iftiracı, düzenbaz insanların canı da başkalarına yaptığınız bu yalan dolan, girdiğiniz kirli yollardan tek tek çıkar.

Benim içim her konuda rahat. Tüm yetkililer yıllarca hesaplarımı takip altına dahi alabilirler. Oyun kuralını çiğneyecek bir şey asla yapmadım, yapmamda.
Ben iletmek istediğim ana mesajımı iletmeye gayret gösterdim. Oyuncularınız huzursuz ve oyuncu kaybediyorsunuz, maddi açıdan çöküşe doğru gidiyorsunuz bazı kişiler stratejik kurallar uygulayarak oyundaki eylemlerini paraya dönüştürüyorlar ve kirli oyun oynuyorlar. İstediğiniz önlemi alıp almamanız sizlere kalmış benim asla ne karım vardır ne başka bir niyetim. Tek amacım oyunda zaman geçiren insanların huzurlu şekilde oyunda zaman geçirmeleri.

Sözümün arkasındayım. Eğer bilseydim dolabın oraya dizilen klansız karakterlerin ( insanların huzurunu bozup bugları kesip boss kesimlerine engel olan) kesin şekilde ban alacaklarını, bilgisayarımı kapatmayıp orada karakter koyup, video programını açıp karakterim düşünceye kadar orada bırakırdım. Giden elektrik parasınıda bizzat kendim öderdim fazladan. Sırf o kendi amaçları uğruna insanlara zarar veren kişiliksizlerin bir daha o kokuşmuş ağızlarını dahi açamamaları için. Nefes almayı dahi hak etmeyen bu kişiliksizleri savunmanıza aklım almıyor. Birazcık düşünen kişi nelerden bahsettiğimi anlayacaktır. Sizler iyi insaları üzmeye devam edin, ne söyliyebilirim ki başka sizlere? Üzülüyorum şu oyunun geldiği hale bak.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
kaanskaan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Mesajlar: 14
Kayıt: 12 Kas 2012 18:47
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Mevlana

Re: Buglanmış slotları kesenlere blok cezası gelsin diyenler.

Mesaj gönderen kaanskaan »

4-5 grup abartı olmamıs mı? 2 şifa 1 tank 3 büyü tek grup hakir slotlu kesimi için yeterli, 2 grup bu şekilde olursa fazlasıyla yeterli. Slot buglayanlar banlanmalı.
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Mesajlar: 400
Kayıt: 08 Haz 2011 00:49
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: Buglanmış slotları kesenlere blok cezası gelsin diyenler.

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

kaanskaan yazdı: 04 Mar 2019 02:40 4-5 grup abartı olmamıs mı? 2 şifa 1 tank 3 büyü tek grup hakir slotlu kesimi için yeterli, 2 grup bu şekilde olursa fazlasıyla yeterli. Slot buglayanlar banlanmalı.
Rica ediyorum tek grup ile defalarca kesmiş olduğunuz hakiri bir sefer videoya çekip, oyuncuları bilgilendirme eyleminde bulabilir misiniz? Bizzat videonun yayılması için elimden gelen çabayı göstereceğim.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
erhanaltindis09
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Mesajlar: 1
Kayıt: 01 Ara 2017 20:18
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Buglanmış slotları kesenlere blok cezası gelsin diyenler.

Mesaj gönderen erhanaltindis09 »

kardeşimiz güzel bir konuya değinmiş çok ta haklı.boss kaçıranlara nasıl ağır bir ceza veriliyorsa bug kesenlere de en ağır ceza verilsin.o kadar kişi saaatlerce emek versin bir tane kötü niyetli oyuncu gelsin birisine veya bir loncaya gıcıklığı var diye kessin gitsin hak mı adalet mi.adam carlarını oralara koymuş zevkine gıcıklığını bu işi yapıyor.git boss kes git grplara katıl git kes kardeşim değil mi.emeğine kalemine saglık lpx kardeşim.yüzlerce ikv oyuncusunun söyleyemediği çok güzel bir konuya el atmışsın.inş gerekli kişiler duyar anlar ve gereğini yapar bu konuyu kökünden çözer.saygılar.
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Mesajlar: 299
Kayıt: 21 May 2011 19:02

Re: Buglanmış slotları kesenlere blok cezası gelsin diyenler.

Mesaj gönderen ZIPKIN »

Hayatımda bu kadar saçma sapan bir konu görmedim.Slotları buglayıp boss kestiğini itiraf ediyorsun, bir de hiç utanmadan buglanmış slotları kesenlere ban cezası verilmesini istiyorsun öyle mi?Bence senin hesabına sınırsız ban atmak lazım.Acilen psikolojik destek almalısın bence.
Kullanıcı avatarı
boolooxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Mesajlar: 246
Kayıt: 07 Haz 2010 17:29
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Buglanmış slotları kesenlere blok cezası gelsin diyenler.

Mesaj gönderen boolooxx »

ZIPKIN yazdı: 04 Mar 2019 19:03 Hayatımda bu kadar saçma sapan bir konu görmedim.Slotları buglayıp boss kestiğini itiraf ediyorsun, bir de hiç utanmadan buglanmış slotları kesenlere ban cezası verilmesini istiyorsun öyle mi?Bence senin hesabına sınırsız ban atmak lazım.Acilen psikolojik destek almalısın bence.
Kalemine sağlık kardeşim, daha başka ne denilebilir ki.
Böyle insanlar yüzünden oyun ilerlemiyor, hem oyun hatasını kullandığını söyle hemde oyun hatasını kullanmanı engelleyen kişilerin bloklanmasını talep et, hayran kaldım arkadaşa.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Mesajlar: 791
Kayıt: 01 Ağu 2017 16:40

Re: Buglanmış slotları kesenlere blok cezası gelsin diyenler.

Mesaj gönderen movie »

Uzun ama boş bir yazı olmuş. Uzun yazdığın için dolu dolu bir yazı olduğunu veya haklı olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Ortada bir bug var ve belli ki yönetim bu bug'ı gideremiyor. Bug ortadan kalkmadığı için, ' ben bu bugı kullanırım ve bugı kullanmamı engelleyenler ban alsın' gibi akla mantığa uymayan bencilce bir istekte bulunmuşsun. Dua edin bug'ı kullandığınız için siz banlanmıyorsunuz. Ben olsam bug'lı kesim yapanları banlardım.
İnsanoğlunu cidden anlayamıyorum.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Mesajlar: 400
Kayıt: 08 Haz 2011 00:49
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: Buglanmış slotları kesenlere blok cezası gelsin diyenler.

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

erhanaltindis09 yazdı: 04 Mar 2019 16:40 kardeşimiz güzel bir konuya değinmiş çok ta haklı.boss kaçıranlara nasıl ağır bir ceza veriliyorsa bug kesenlere de en ağır ceza verilsin.o kadar kişi saaatlerce emek versin bir tane kötü niyetli oyuncu gelsin birisine veya bir loncaya gıcıklığı var diye kessin gitsin hak mı adalet mi.adam carlarını oralara koymuş zevkine gıcıklığını bu işi yapıyor.git boss kes git grplara katıl git kes kardeşim değil mi.emeğine kalemine saglık lpx kardeşim.yüzlerce ikv oyuncusunun söyleyemediği çok güzel bir konuya el atmışsın.inş gerekli kişiler duyar anlar ve gereğini yapar bu konuyu kökünden çözer.saygılar.
İKV hayatım boyuna belkide tanıdığım en temiz kalpli insanlardan birisisiniz Erhan abi. Konuşulacak ve değinilecek belkide çok şey vardı fakat kime ve neye? Herkes bildiğini okumaya ısrarla devam etsin ne diyebilirim ki? Bizzat sizin üzerinizden de şahit olduğum belkide elinizdeki asayı 7, 8 ay içerisinde zar zor ürettiniz ve oyundaki en aktif insanlardan birisi olmanıza ragmen. Ne diyebilirim ki? Kesimlerinize engel olan belki de uykunuzdan fedakarlık yaptığınız, işlerinizi aksattığınız o saatlerin hesabını bossunuza engel olan şahıs olarak nitelendirdiğimiz şahsiyetler utansın. Bunlara karşı bilinçli olarak gözlerini kapatan yönetim ise çabası.


boolooxx yazdı: 04 Mar 2019 19:54
ZIPKIN yazdı: 04 Mar 2019 19:03 Hayatımda bu kadar saçma sapan bir konu görmedim.Slotları buglayıp boss kestiğini itiraf ediyorsun, bir de hiç utanmadan buglanmış slotları kesenlere ban cezası verilmesini istiyorsun öyle mi?Bence senin hesabına sınırsız ban atmak lazım.Acilen psikolojik destek almalısın bence.
Kalemine sağlık kardeşim, daha başka ne denilebilir ki.
Böyle insanlar yüzünden oyun ilerlemiyor, hem oyun hatasını kullandığını söyle hemde oyun hatasını kullanmanı engelleyen kişilerin bloklanmasını talep et, hayran kaldım arkadaşa.
Hayatlarınızın her safhasında dürüstlükte cirit atmaya koştuğunuzu varsayarak şunu talep ediyorum. Şu bugsuz yaptığınız kesimlerin videolarını çekinde bizde esinlenip yapalım. Ya yazdıklarınızın arkasında durun benim gibi, ya da daha mantıklı şeyler yazın. İleriki zamanlarda kimin psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu bir çok kişi çok iyi şekilde kavrayacaktır bu olaylar bu şekilde ilerlemeye devam ettikçe. O zaman benim yazdıklarımı belki de saygıyla anıcaktınız. Bazı insanların fikirleri zamanı geçtikçe değerlenir, şunu üzülerek belirtiyorum ki sanırsam benimkisi de böyle olacaktı. Çok bir önemi yok. Benim kaybedeceğim hiç bir şey yok. Ne oyunda egomu tatmin eden birisiyim ne de başka bir şey.

Ayrıca bahse girerim ki ikinizde yakın arkadaşsınız. Çağırın başka tanıdıklarınız da varsa belki sesinizi duyurmayı başarırsınız kendi kirli işleriniz uğruna.

movie yazdı: 04 Mar 2019 20:35 Uzun ama boş bir yazı olmuş. Uzun yazdığın için dolu dolu bir yazı olduğunu veya haklı olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Ortada bir bug var ve belli ki yönetim bu bug'ı gideremiyor. Bug ortadan kalkmadığı için, ' ben bu bugı kullanırım ve bugı kullanmamı engelleyenler ban alsın' gibi akla mantığa uymayan bencilce bir istekte bulunmuşsun. Dua edin bug'ı kullandığınız için siz banlanmıyorsunuz. Ben olsam bug'lı kesim yapanları banlardım.
İnsanoğlunu cidden anlayamıyorum.
Kısa yazayım o halde belki anlamana yardımcı olurum.
1- Bug varsa düzeltilmeye çalışılır.
2- Bug düzeltilemiyorsa, oyuncuların huzurunun kaçılmayacağı yöntemlerle o bugun açığı kapatılır.
3- 1. ve 2. maddeyi yapamıyorsanız oyuncularınız bunu kullanıyorsa huzuru elde etmek ve eğlenebilmek için onlara üvey evlat muamelesi yapmayacaksınız hele ki tüm sunucularınızda bulunan oyuncuların "BUGLU" kesim dışında kesim yapamadıklarını biliyorsanız.
4- Evet insanlar ilgiç. Buraya gelip bana karşı çıkanların hepsi benden çok daha fazla "BUGLU" hakir kesimi yapıyorlar. Tüm hesaplarıma toplam düşürdüğüm mikroçipleri kontrol edebilirler gerekli birimler.
Saygılar.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Mesajlar: 791
Kayıt: 01 Ağu 2017 16:40

Re: Buglanmış slotları kesenlere blok cezası gelsin diyenler.

Mesaj gönderen movie »

LinkiNParkK yazdı: 04 Mar 2019 21:10
4- Evet insanlar ilgiç. Buraya gelip bana karşı çıkanların hepsi benden çok daha fazla "BUGLU" hakir kesimi yapıyorlar. Tüm hesaplarıma toplam düşürdüğüm mikroçipleri kontrol edebilirler gerekli birimler.
Saygılar.
Bu yazdığına bakarak senin canını sıkan; senin buglı kesim yapamaman değil başkaları yapabiliyorken senin yapamaman. Bu ise samimiyetine gölge düşürüyor.
Everything is about math just math
Cevapla