Yardımcılar
- KARADAVUTs
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
- İletişim:
Re: Yardımcılar
hesabımda bir tesla gözcüsü aldık diyelim. daha sonra tesla gozcusu aldıgım karakterı baska bır hesaba aktardığım zaman tesla gozcusu kaybolur mu acaba ?
- Sparineus
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Ben cevap vereyim,KARADAVUTs yazdı:hesabımda bir tesla gözcüsü aldık diyelim. daha sonra tesla gozcusu aldıgım karakterı baska bır hesaba aktardığım zaman tesla gozcusu kaybolur mu acaba ?
Yardımcıları bir karaktere değil tamamen o üyeliğe alırsınız.Yani üyeliğin içinden bir karakterinizi başka bir üyeliğe aktarırsanız,aktardığınız üyeliğe yardımcınız aktarılmayacaktır.Karaktere özel yardımcı alınamamaktadır.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- KARADAVUTs
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
- İletişim:
Sparineus yazdı:Ben cevap vereyim,KARADAVUTs yazdı:hesabımda bir tesla gözcüsü aldık diyelim. daha sonra tesla gozcusu aldıgım karakterı baska bır hesaba aktardığım zaman tesla gozcusu kaybolur mu acaba ?
Yardımcıları bir karaktere değil tamamen o üyeliğe alırsınız.Yani üyeliğin içinden bir karakterinizi başka bir üyeliğe aktarırsanız,aktardığınız üyeliğe yardımcınız aktarılmayacaktır.Karaktere özel yardımcı alınamamaktadır.
Teşekkürler kardeşim eyw bilgilendirmen için.
Tesla gözcüsünün yetenek penceresindeki görüntüsü neden değişmiyor. Bir düzenleme getirin lütfen.
"Çalışıp çabalayan ve dertleri başlarından aşkın olan, kendi halinde kimseler sevgilerini fazla göstermezler.Zaten bilinen bir şeyin üzerinde durmak adetleri değildir"
Gerçekten geçenlerde aynı sorunu ben de yaşadım. Benim gözcüm yok mu diye bakındım öyle
2006-2019
okutman teknoloji
okutman teknoloji
- Cankurtarann
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kangal'da değişmiyor diye biliyorum , yoksa yanlışım mı var ? Ama mantıken teslanın değişmesi lazım . Uçmaya başlıyor sonuçta .
Yok simgesi aynı kalıyor, kangalım olmadığından onu bilmiyorum ama savaşçıda da değişiyorCankurtarann yazdı: ↑25 Mar 2018 18:55Kangal'da değişmiyor diye biliyorum , yoksa yanlışım mı var ? Ama mantıken teslanın değişmesi lazım . Uçmaya başlıyor sonuçta .
2006-2019
okutman teknoloji
okutman teknoloji
- Cankurtarann
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Aynen öyle işte : )) .TOLGARDA yazdı: ↑25 Mar 2018 19:12Yok simgesi aynı kalıyor, kangalım olmadığından onu bilmiyorum ama savaşçıda da değişiyorCankurtarann yazdı: ↑25 Mar 2018 18:55Kangal'da değişmiyor diye biliyorum , yoksa yanlışım mı var ? Ama mantıken teslanın değişmesi lazım . Uçmaya başlıyor sonuçta .
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir