Ikv yeni sunucu ( ! )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
qscqsc33
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Mesajlar: 9
Kayıt: 14 Nis 2013 17:33
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Ikv yeni sunucu ( ! )

Mesaj gönderen qscqsc33 »

Oyuna betada basladim. Kuklaci Mofser 49 savascimi max item ile biraktim sonra dön dediler sistem degisti dediler buyuk sahra yaptim yine takildik. Finaldi buttu biraktik mezun olduk meslegimizi edindik simdi kalici olarak devam etmek istiyorum. Ama oyundakiler burnu havada geziyor selam veriyorsun selam almiyorlar o derece .500 lira akce 500 lirada itemi olsun bin liralik adamsiniz gozumde alti ustu.Herseyi gectim muslumansin Allahin selamini vermisim ben sana. Herkes boyle olmayabilir bana denk gelmis olabilir. Ben boyle bir ortamda buyuk sahra ile yaratik bile kesemezken baskasida yardim etmezse nasil oyuna tutunayim. Yeni guncelleme var donmek istiyorum benim 3 4 sene kaybim var gerideyim.

Ve geleyim asil konuma.
Sunucular esit sekilde birlestirilse hem mevcut oyuncular biraz kalabalik gorse iyi olmaz mi. Herkes bosbos geziyor ne yaptiklarindan supheliyim. Meteorlar yeralti labirent eminonu sivri bombos zaten

Suan oyunda ki oyuncularin 15 20 kati kadar benim gibi bu oyunu cesitli sebeplerle birakmis geri donmek isteyincede tutunamamis insan var. Yeni sunucu acsaniz iyi bir reklam ile sunsaniz herkes yardimlasarak 1 seviyeden itibaren eski gunlerde ki baslasa kotu mu olur kalabalikdan yeni sunucuya 2.kanali bile acmaniz gerekir. Plus akce satisi patlamasi yasanir. Sunucular birlesecek hem mevcut online oyuncularin yuzu gulecek ,yeni sunucu gelecek eskiler donecek , sonrada verin guncellemeyi daha ne olsun. Baska yayinci bir firma bu yolu izleyerek hem oyuncularini memnun ediyor hemde kendilerini .

Dusuncelerime sizde yorumunuzu ekleyin lutfen guncel tutalım.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Mesajlar: 593
Kayıt: 14 Tem 2014 20:42
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ikv yeni sunucu ( ! )

Mesaj gönderen 0LIVERA »

emin olun hepiiz yeni ve temiz bir sunucu istiyoruz.

sağlam bir karaktere her türlü iteme eşyaya madene sahibim fakat girme amacım yok 3 yıldır yatıyor öyle.

sebebi rekabetin ve hiç bir şeyin değeri olmaması.

eskiden insan kasasındaki 100myi gördükce sevinir yaratık kesdikçe çöpte olsa item düşürdükçe mutlu olurdu.

bırakın çifti tek item urban için cinlerde sabahlardık şimdi değeri kalmadı.


yeni bir sunucu olsa ordan baska yere aktarım olsa fakat oraya hiç bir şekilde aktarım olmasa oynayacak o kadar çok kişi varki.

düşünsenize herkes eşit en çok emek veren kazanacak (en çok para veren tılsım maden satın alan değil)

fakat bu konu 100lerce kez açıldı destek gelmedi.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Legendhunter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Mesajlar: 113
Kayıt: 26 Mar 2016 14:05
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Hunters

Re: Ikv yeni sunucu ( ! )

Mesaj gönderen Legendhunter »

Dükkanda sunucular arası karakter transferi var. Yeni sunucu açılması çözüm değil. Maalesef tanıdık olmadan sıfırdan başlamak imkansız gibi..
Resim
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Mesajlar: 801
Kayıt: 24 Eki 2010 19:51
Sunucu: Meran
Konum: Mersin

Re: Ikv yeni sunucu ( ! )

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Aslında ihtiyaçlarımız karşılanacak kadar sunucu sayısı mevcut ve fazladan bir sunucunun lüzumu yok şu an bomboş 3 tane sunucu var zaten yeni bölge yayınlanınca kalabalık olan sunucularda da kopmalar meydana gelicek yapman gereken şey bu boş sunucularda yeni oyuncular başlatman ve seninde o sunucularda bulunman sana olacakları söyleyeyim adam oyunu bırakmış Çemberlitaş’ta eşyaları dizmiş sonra bir gelecek görmeyip bırakmış sonra Karaköy çıktığında haberi olmazsa bile ulan bir oyun oynuyordum acaba hesabım ve karakterim duruyor mu diyecek o zaman tabi Karaköy olucak bir bakacak aaa Karaköy ilk bir şaşıracak sonra giricek seviyeler yükselmiş etrafta değişik kıyafetli adamlar dolanıyor falan yani o boş sunucularda dolacak sen rahat ol
HakanErdogan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Mesajlar: 12
Kayıt: 24 Eyl 2017 13:14
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Çalışanlar

Re: Ikv yeni sunucu ( ! )

Mesaj gönderen HakanErdogan »

Bu sıralar, oyuna uzun bir süre aranın ardından dönen oyuncu arkadaşların aynı sorunlardan muzdarip olduklarını görüyorum. Üzerlerindeki itemleri çemberlitaştan dizmek istiyorlar ancak itemleri ya da tılsımları olmadığı için, ki bunun ne kadar anlamsız bir çıkmaz olduğu ayrı konu, bölgelere alınmıyorlar. Bu durumda kimileri eminönünde ya da sivri adada maden çekerken ; kimileri de yer altında cin keserek para kasmaya çalışıyor. Elbette bahsettiğiniz, ve üzülerek oyunun çoğunluğunu oluşturduklarını hissettiğim, kitle de bu arkadaşları ciddiye almayıp selam bile almama safhasına ulaşabiliyorlar. Oynadığım sunucu olan meran sunucusunda her ne kadar oyuncu sayısı yeni yeni artmaya başlıyor olsa da, yeni başlayan ya da bazı görevleri tek başına yapamayan arkadaşlara oyunda olduğum boş zamanlarımda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bilmiyorum yolunuz buraya düşer mi ancak düşer ise bana yazımın altında bulunan karakterlerden ulaşabilirsiniz. Meran şu aralar fazla oyuncuya sahip olmadığı için sık sık grup bölgesi girilen bir sunucu değil belki ancak selam verildiğinde çoğunlukla verilen selamı alan, ellerinden geliyorsa yardımcı olmaya çalışan insanların varlığını bildiğim bir sunucu.

Yeni sunucu konusuna değinecek olursam şu anda yeni bir sunucu aynı sistem ile açılırsa değişen bir şey olmayacaktır. Çünkü siz her ne kadar kendiniz gibi sıfırdan karakter açıp dizmeye başlayan insanlar görecek olsanızda kısa sürede diğer sunuculardan üzerleri tamamiyle dizilmiş, tılsımları çantalarından taşan oyuncular ile istila edilecektir. Bu sunucuyu diğer sunuculardan oyuncu trafiği almayacak şekilde kapamayı düşünürlerse sorun çözülecektir elbette ancak bunu da önemli bir gelir kaynağı olan sunucu aktarımını iptal etmek istemeyecekleri için yapacaklarını sanmıyorum.

Sunucu birleştirilmesi konusu ise oyuncular tarafından uzun zamandır yazılan çizilen bir senaryo. Ancak daha önceden verilen cevaba göre, yanlış hatırlamıyorsam, oyuncu yoğunluğunu gerektiğinde diğer sunuculara aktarmak amacı ile sunucuların birleştirilmesinin düşünülmediği açıklanmıştı. Belki yeni eklenti paketi ile birlikte Karaköy adı altında bir sunucu görebiliriz isteğiniz doğrultusunda ancak bir önceki paragrafta bahsettiğim sebeplerden dolayı yeni başlayanlara özgü olacağını düşünmüyorum.
Son söz söylemem gerekirse yönetimin ne yapacağı elbette belli olmadığından belki de isteğiniz, yeni gelen eklenti paketi ile birlikte gerçekleşmiş olur.
En son HakanErdogan tarafından 19 Oca 2018 02:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kraliyet | Sanalcinayet | Sanalşifa | Sanal | Sanalkatil | Sessizce | Sanalbanka
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Mesajlar: 369
Kayıt: 20 Eki 2017 16:09
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ikv yeni sunucu ( ! )

Mesaj gönderen besiktasask »

Açılacak olan sunucuda isim değiştirme,başka sunucudan karakter getirme yada başka sunucuya o sunucudan karakter götürme olmazsa süper olur.
Mahalle gibi olur herkes kimin ne olduğunu bilir, herkes birbirini tanır. Hayal edince bile çok güzel oldu )
Resim
qscqsc33
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Mesajlar: 9
Kayıt: 14 Nis 2013 17:33
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Ikv yeni sunucu ( ! )

Mesaj gönderen qscqsc33 »

Thrashmetal yazdı: 19 Oca 2018 02:05 Aslında ihtiyaçlarımız karşılanacak kadar sunucu sayısı mevcut ve fazladan bir sunucunun lüzumu yok şu an bomboş 3 tane sunucu var zaten yeni bölge yayınlanınca kalabalık olan sunucularda da kopmalar meydana gelicek yapman gereken şey bu boş sunucularda yeni oyuncular başlatman ve seninde o sunucularda bulunman sana olacakları söyleyeyim adam oyunu bırakmış Çemberlitaş’ta eşyaları dizmiş sonra bir gelecek görmeyip bırakmış sonra Karaköy çıktığında haberi olmazsa bile ulan bir oyun oynuyordum acaba hesabım ve karakterim duruyor mu diyecek o zaman tabi Karaköy olucak bir bakacak aaa Karaköy ilk bir şaşıracak sonra giricek seviyeler yükselmiş etrafta değişik kıyafetli adamlar dolanıyor falan yani o boş sunucularda dolacak sen rahat ol
Bilmiyorum ama beni cok yanlis anladigin kanisindayim. Eski bos olan sunucular birlessin 1 sunucu olsun veya 2 sunucu. Konunun basindan beri diyorum adamlar donemiyor donemiyor guncelleme gelecek yaratik kesemiyoruz elinizin tersiyle selami yardimi itiyorsunuz oyle ortamda hangi eski sunucu dolacak soyler misin. Yeni sunucu ile prim yapar oyuncuda yayincida. Eski sunucuda cabalasakda sizden geri kalicaz. Cabalayamayacaz herkes bu dusuncede oldugu icin baslamayacak oyuna. Yapilacak tek sey eski birlestirilmis sunucunun yanina sifir yeni bir sunucu koymaktir. Bu sayede hem mevcut oyuncular hemde eskide kaybettigi oyuncular keyifle oyuna devam edecektir. Yeni gelen herkes birbirine yardim edecektir bundanda eminim kimse burnu havada gezemeyecek birbirine muhtac olacak
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Mesajlar: 801
Kayıt: 24 Eki 2010 19:51
Sunucu: Meran
Konum: Mersin

Re: Ikv yeni sunucu ( ! )

Mesaj gönderen Thrashmetal »

qscqsc33 yazdı: 19 Oca 2018 02:20
Thrashmetal yazdı: 19 Oca 2018 02:05 Aslında ihtiyaçlarımız karşılanacak kadar sunucu sayısı mevcut ve fazladan bir sunucunun lüzumu yok şu an bomboş 3 tane sunucu var zaten yeni bölge yayınlanınca kalabalık olan sunucularda da kopmalar meydana gelicek yapman gereken şey bu boş sunucularda yeni oyuncular başlatman ve seninde o sunucularda bulunman sana olacakları söyleyeyim adam oyunu bırakmış Çemberlitaş’ta eşyaları dizmiş sonra bir gelecek görmeyip bırakmış sonra Karaköy çıktığında haberi olmazsa bile ulan bir oyun oynuyordum acaba hesabım ve karakterim duruyor mu diyecek o zaman tabi Karaköy olucak bir bakacak aaa Karaköy ilk bir şaşıracak sonra giricek seviyeler yükselmiş etrafta değişik kıyafetli adamlar dolanıyor falan yani o boş sunucularda dolacak sen rahat ol
Bilmiyorum ama beni cok yanlis anladigin kanisindayim. Eski bos olan sunucular birlessin 1 sunucu olsun veya 2 sunucu. Konunun basindan beri diyorum adamlar donemiyor donemiyor guncelleme gelecek yaratik kesemiyoruz elinizin tersiyle selami yardimi itiyorsunuz oyle ortamda hangi eski sunucu dolacak soyler misin. Yeni sunucu ile prim yapar oyuncuda yayincida. Eski sunucuda cabalasakda sizden geri kalicaz. Cabalayamayacaz herkes bu dusuncede oldugu icin baslamayacak oyuna. Yapilacak tek sey eski birlestirilmis sunucunun yanina sifir yeni bir sunucu koymaktir. Bu sayede hem mevcut oyuncular hemde eskide kaybettigi oyuncular keyifle oyuna devam edecektir. Yeni gelen herkes birbirine yardim edecektir bundanda eminim kimse burnu havada gezemeyecek birbirine muhtac olacak
Dostum ben seni anlıyorum zaten elimizde şu an 3 tane başıboş sunucu mevcut bu sunuculardan birinde başlasan ve başlattırsan oyuncuları bu sunucular aktifleşir yeni sunucu açtılar diyelim (Tenha) yazısını gördü bir de başka sunucuda (Kalabalık) yazısını gördü hangisine girer ? Tabiki de kalabalık olana sen şimdi sıfırdan o sunucuda başlayıp şu an ki güncel karakter görünümüne ve tılsımlara sahip olabilecek misin ayrıca ben bireysel olarak dolaştığım zaman görevlere yeri geldiğince yardımcı oluyorum zorlandığım zaman lonca arkadaşlarımı çağırıyorum ve ona yapması ve yapmaması gereken görevlerden bahsederim bu konuda bir de hitap şeklin önemli insanlara karşı “Merhaba” yazmak var bir de “Sa göreve yardım” yazmak öfkelenmeden biraz daha düşünmeni istiyorum
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Mesajlar: 226
Kayıt: 23 Tem 2012 19:05
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Re: Ikv yeni sunucu ( ! )

Mesaj gönderen manyetix »

Thrashmetal yazdı: 19 Oca 2018 02:46
qscqsc33 yazdı: 19 Oca 2018 02:20
Thrashmetal yazdı: 19 Oca 2018 02:05 Aslında ihtiyaçlarımız karşılanacak kadar sunucu sayısı mevcut ve fazladan bir sunucunun lüzumu yok şu an bomboş 3 tane sunucu var zaten yeni bölge yayınlanınca kalabalık olan sunucularda da kopmalar meydana gelicek yapman gereken şey bu boş sunucularda yeni oyuncular başlatman ve seninde o sunucularda bulunman sana olacakları söyleyeyim adam oyunu bırakmış Çemberlitaş’ta eşyaları dizmiş sonra bir gelecek görmeyip bırakmış sonra Karaköy çıktığında haberi olmazsa bile ulan bir oyun oynuyordum acaba hesabım ve karakterim duruyor mu diyecek o zaman tabi Karaköy olucak bir bakacak aaa Karaköy ilk bir şaşıracak sonra giricek seviyeler yükselmiş etrafta değişik kıyafetli adamlar dolanıyor falan yani o boş sunucularda dolacak sen rahat ol
Bilmiyorum ama beni cok yanlis anladigin kanisindayim. Eski bos olan sunucular birlessin 1 sunucu olsun veya 2 sunucu. Konunun basindan beri diyorum adamlar donemiyor donemiyor guncelleme gelecek yaratik kesemiyoruz elinizin tersiyle selami yardimi itiyorsunuz oyle ortamda hangi eski sunucu dolacak soyler misin. Yeni sunucu ile prim yapar oyuncuda yayincida. Eski sunucuda cabalasakda sizden geri kalicaz. Cabalayamayacaz herkes bu dusuncede oldugu icin baslamayacak oyuna. Yapilacak tek sey eski birlestirilmis sunucunun yanina sifir yeni bir sunucu koymaktir. Bu sayede hem mevcut oyuncular hemde eskide kaybettigi oyuncular keyifle oyuna devam edecektir. Yeni gelen herkes birbirine yardim edecektir bundanda eminim kimse burnu havada gezemeyecek birbirine muhtac olacak
Dostum ben seni anlıyorum zaten elimizde şu an 3 tane başıboş sunucu mevcut bu sunuculardan birinde başlasan ve başlattırsan oyuncuları bu sunucular aktifleşir yeni sunucu açtılar diyelim (Tenha) yazısını gördü bir de başka sunucuda (Kalabalık) yazısını gördü hangisine girer ? Tabiki de kalabalık olana sen şimdi sıfırdan o sunucuda başlayıp şu an ki güncel karakter görünümüne ve tılsımlara sahip olabilecek misin ayrıca ben bireysel olarak dolaştığım zaman görevlere yeri geldiğince yardımcı oluyorum zorlandığım zaman lonca arkadaşlarımı çağırıyorum ve ona yapması ve yapmaması gereken görevlerden bahsederim bu konuda bir de hitap şeklin önemli insanlara karşı “Merhaba” yazmak var bir de “Sa göreve yardım” yazmak öfkelenmeden biraz daha düşünmeni istiyorum
Az oyunculu dedigimiz sunucularda ne kadar hesap var hepsini 1 sunucuya koyabileceklermi bilemiyorum . Gönül isterki dedigin olsun ama suan bizim elimizden boyle birsey gelmiyor senin bu yazdığını başka yazanlarda oldu. Bu arkadaşında yazdığıda bir öneri senin için. Bana kalırsa yeni güncellemeye kadar başka aktif bir sunucuda başlaman iyi olur. Aktarmaya degecek hesabın varsa bilemem ama akçe almam para veripte dersen ona da diyecek lafım yok mlsf şuanki sistemden her ne kadar memnun olmasak da böyle yürütüyorlar. Bir yerden başlamak istiyorsan başla yoksa güncellemeye kadar boşa beklemiş olacaksın.
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Mesajlar: 1818
Kayıt: 09 Ara 2015 19:38
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Konum: Jüpiter

Re: Ikv yeni sunucu ( ! )

Mesaj gönderen Parlementxx »

Yeni sunucu fikri guzel sancak ve tilsimi birlestirip yeni bir sunucu acmak mantikli bir fikir.Tum bolgeler acik olmali ve sunucu transferi devre disi olmali.O rekabeti tekrar yasayabilmek icin koskte ve eminonude neyim varsa veririm.
Resim
Cevapla