Eşya İade Konusu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
hergele974
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Mesajlar: 14
Kayıt: 10 Nis 2015 00:13
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Konum: istanbul
İletişim:

Eşya İade Konusu

Mesaj gönderen hergele974 »

Bazı arkadaşlarımız oyun içinde yanlıslıklada olsa degerlı eşyalarını atmaktadırlar.Bu gıbı degerlerı eşyaları destek ekıbınden istenmektedır.Fakat destek ekibi yetişemıyo galiba bununla ilgilenirsenız sevinirim..Yada gelicek yenı Eklentı paketınde sılınen esyalar veya tılsımlar her hangi bir NPC de gözukse daha mantıklı olur dıyede dusunuyorum.....
Kullanıcı avatarı
ABERTHOL
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Mesajlar: 608
Kayıt: 24 Şub 2016 18:34

Re: Eşya İade Konusu

Mesaj gönderen ABERTHOL »

Selam hergele974,

Eşya iade başvuruları her ne kadar bizler tarafından incelense de ve başvurular kısa süre içerisinde olumlu/olumsuz yanıtlanmaya çalışılsa da; iade işlemini gerçekleştiren üst birimlerdir ve bizlerin buna müdahale etme şansı bulunmamaktadır. Eşya iade başvurusu onaylanıp, tarafına olumlu bir dönüş yapılan ve listeye eklenen oyuncuların iade işlemleri; kimi zaman pek tabii yoğunluğa ve iş yüküne nazaran süreçler uzayabiliyor. Bu durumu anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. :relaxed:

Bu ay içerisinde yapılan eşya iade işlemlerine baktığımızda; 02-09 Kasım tarihleri arası tüm sunucularda eşya iadeler gerçekleşmiş, akabinde yine tüm sunucularda bugün saat 17:01 itibari ile iade işlemlerine başlanarak, tamamlandığını görmekteyiz.

Önerinizi ise İletişim/Destek Formu > Görüş ve Öneriler başlığı altında ileterek, ilgili birim tarafından değerlendirilmesini ve notları arasına alınmasını sağlayabilirsiniz.

Bilginize sunarım.
Kilitli