Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Toxit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Mesajlar: 233
Kayıt: 08 Haz 2010 12:58
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Mesaj gönderen Toxit »

VakitGeliyor yazdı: 30 Haz 2017 18:29
Toxit yazdı: 30 Haz 2017 18:18 şahsi fikrimi belirtmek istiyorum oyuna kesinlikle güncelleme gelmeyecek hala sözümün arkasındayım.Bu acıklamanın nedeni ise oyunda elde edilen paranın düşmesidir.Akçe alımları vs vs büyük oranda satışlar düşmüştü.Bu açıklama sadece para kazanmak için yapılan bir açıklamadır.
Bu dediğiniz aklıma geldi. Fakat o kadar da yapmazlar diye tahmin ediyorum. Sırf akçe gelirleri azaldığı için böyle bir kandırma,oyalama niteliğinde açıklama yaptılarsa yazıklar olsun derim. Ama belki dediğiniz gibi olabilir.. kimsede ses çıkarmaz. Gorgarın açıklamasından sonra gördüm ki millet 2 yıl,3 yıl beklerim yeterki güncelleme gelsin yazmışlar. Oyuncu kitlesi şu saatten sonra halen daha 3 yıl beklerim diyorlarsa bu adamlar güncelleme falan getirmez. Getirecekleri varsada getirmez salladıkça sallarlar. Bizim oyuncumuzda elbet bir gün gelecek diye bir 5 yıl daha bekler.

Zaten yıllardır bu kadar insanı oyalamadılar mı ? Yok o gemi gelecek,yok perihan yazısı,yok bilmem ne falan filan ? 2.si açıklamanın ortasına yine kader mühürleri sıkıştırılmış aslında burada verilen mesaj yine kader mühürleri ile ilgili. İkv resmi sitesinde neden kader mühürlerine gelecek güncelleme duyurulsun ki? Hani Kader mühürleri formunda ikv konuşulması yasaktı. 3.sü Kara bulutlar dağıldı diye üstü kapalı açıklama yapılıyor. Kara bulutlar neydi,nasıl dağıldı bununla ilgili bir açıklama yok yani anlayacağın yine üstü kapalı bir şekilde umut veriliyor. İnsanlarımızda bu kadar şüpheli bir açıklamadan sonra gidiyor akçelere hücum ediyor....
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Mesajlar: 212
Kayıt: 15 Eyl 2011 13:13
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Konum: Antalya

Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Mesaj gönderen kubi07 »

perihan yazısından belliydi birşey olacağı çok güzel bir haber :blush:

umarım grup bölgesi yapmak yerine yeraltı gibi yeni bir bölge çıkatırlar.eskisi gibi görev yaparız kasılırız. :slightly_smiling_face:
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Dipsiz Kuyu Gözcüsü
Dipsiz Kuyu Gözcüsü
Mesajlar: 4285
Kayıt: 04 Ara 2009 18:06
Sunucu: Teşkilat

Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Oyuna güncelleme gelmemesi benim de aklımda olan bir şey. Çünkü şuan oyuna eklenebilecek herhangi bir yeni meta yok. Seviye aynı kaldığı sürece şuan oyuna eklenebilecek ne bir eşya ne bir sistem var. Zaten 49 kaldıramayacağı kadar yük aldı. Yeni seviyelerin gelmesi de Sobee adına çok çetrefilli ve maliyetli ayrıca çok zaman alacak bir sistem. Yeni güncelleme gelse bile yalnızca senaryo tamamlamaya yönelik olacağını düşünüyorum.
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Mesajlar: 387
Kayıt: 26 Tem 2016 22:10
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Mesaj gönderen asgsdga »

Öyle bi hale geldik ki artık "güncelleme gelecek" diyince bile inanmıyor millet. 😃
VakitGeliyor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Mesajlar: 24
Kayıt: 29 Haz 2017 10:23
Sunucu: Eminönü

Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Mesaj gönderen VakitGeliyor »

turkoxHAMSTER yazdı: 30 Haz 2017 22:00 Oyuna güncelleme gelmemesi benim de aklımda olan bir şey. Çünkü şuan oyuna eklenebilecek herhangi bir yeni meta yok. Seviye aynı kaldığı sürece şuan oyuna eklenebilecek ne bir eşya ne bir sistem var. Zaten 49 kaldıramayacağı kadar yük aldı. Yeni seviyelerin gelmesi de Sobee adına çok çetrefilli ve maliyetli ayrıca çok zaman alacak bir sistem. Yeni güncelleme gelse bile yalnızca senaryo tamamlamaya yönelik olacağını düşünüyorum.
Bende sadece hikayeyi tamamlamaya yönelik olacağını düşünüyorum. Çoğu kişi memnun kalmayacaktır. Ve yıllardır mevcut olan hatalar,eksiklikler aynen olduğu gibi kalmaya devam edecektir. Aynı zamanda bu gelecek olan genişlemenin sonuncu genişleme olacağını düşünüyorum. Bu paketten sonra bir taş bile eklemezler oyuna.
Kilza
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Mesajlar: 20
Kayıt: 01 Haz 2011 20:19
Sunucu: Eminönü

Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Mesaj gönderen Kilza »

Resim

Fotoğraftaki yorumumu 1 Nisan 2015 yıllında İKV 8.yıldönümü postunda yapmıştım.
Fotoğraftan okuyamayanlar için aynı şekilde copy + paste yapıyorum.

60-70 kişi toplanıp kadim kesmeye gittiğimiz zamanlar vardı bu oyunda. Ya da ejder asa için sabahlara kadar dolanıp menekşe elmas çekmeye çalıştığımız zamanlar. Bir kişi görev var yardım edin dediği zaman en az 15 kişinin koştuğu zamanlarda vardı bi ara. Peki sonra ne oldu ?
- Oyuna maddiyatı olması gerektiğinden fazla soktunuz.
- Akçe sistemini getirerek ekonomik durumu iyi olanların oyun içindede üstün konuma gelmesini sağladınız.
- Tılsım diye saçma sapan itemler çıkarıp yine parası olanı yükselttiniz.
- Oyunu zevk için oynayanları ikinci plana attınız.
- Oyundaki lag problemini yıllardır çözemediniz.

vs. vs. yazılacak daha bir sürü şey var. Öyle bi topkapı sarayı avlusu modelleyip eminönündeki örümcek ve akrepleri klonlayıp büyük hol dediğiniz o saçma yere salmakla bitmiyor iş. Her geçen gün oyuncu kaybediyosunuz. Ben ve benim gibi yüzlerce kişi aynı şeylerden şikayetciyken bir kere dönüpte tatmin edici bir açıklamanız olmadı. Sonuç olarak bu oyunda her gün en az 3-4 saatini geçiren ben artık 15 günde bir girip oyunda olan arkadaşlarıma selam verip çıkıyorum.
Ne diyelim elinize sağlık. Yeni yaşınız hayırlı olsun.....


Şimdi bunları neden hatırlattım ?
Bir iki gün önce yeğenim "Dayı, ikv ye güncelleme geliyomuş" dedi ve ben de "İkv ye ne gelirse gelsin bu saatten sonra hiç bir işe yaramaz, ikv çemberlitaş'ı çıkardığı dönem kendi sonunu hazırlamaya başladı ve büyük hol + tılsımlarla kendi bacağına sıktı" dedim.

Bakın 2 sene önce söylediklerimin de hâlâ arkasındayım şu an söylediklerimin de arkasındayım.
MADDİYAT OYUNA BU KADAR GİRDİKTEN SONRA DÖNÜŞÜ YOK..!
Dünyanın parası kazanıldı oyuncuların sırtından ama lag sorunu neden çözülmedi ?
Çünkü net bir şekilde söylüyorum millet aldığı paraya bakıyo kardeşim.
Sen oyunda saatlerini harcamışsın,
Bir item için günlerce uğraşmışsın,
Şaheser eşyanı yanlışlıkla silmişsin,
Kasan yetmiyomuş ,
Lag sorunun varmış,
Tam boss keserken oyundan düşmüşsün vs.vs. zerre kadar umurlarında değil.

Bu oyuna ayda bir güncelleme paketi yama vs. atsanda yıllarca kendine gelemez artık. Zaten yıllar önce bıraktığım oyuna dönme niyetimde yok ama bu konuda çok doluyum çünkü nedendir bilinmez ikv'nin ben de çok özel bi yeri vardı. Bu hale GETİRİLMİŞ! olması gerçekten çok üzücü.
Neyse fazla uzattım sanırım. Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. İyi geceler...
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Mesajlar: 1375
Kayıt: 16 Ara 2009 11:55
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Mesaj gönderen Scalgar »

Ve bir tebessüm..
Nothing
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Mesajlar: 905
Kayıt: 22 Tem 2014 23:12
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Mesaj gönderen Sora »

Arkadaş oyunda lag sorunu falan yoook. Ya internetiniz kötü ya da yazılımsal bi problemle karşı karşıyasınız. Betadan beri oynuyorum yıllardır lag problemi yok. En son internetim 1mbit iken lag yaşıyordum.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Toxit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Mesajlar: 233
Kayıt: 08 Haz 2010 12:58
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Mesaj gönderen Toxit »

Sora yazdı: 01 Tem 2017 18:40 Arkadaş oyunda lag sorunu falan yoook. Ya internetiniz kötü ya da yazılımsal bi problemle karşı karşıyasınız. Betadan beri oynuyorum yıllardır lag problemi yok. En son internetim 1mbit iken lag yaşıyordum.

sen bunu ciddi olarak mı söylüyorsun ??
Kullanıcı avatarı
Poseidonx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Mesajlar: 51
Kayıt: 16 Şub 2011 03:26
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Mesaj gönderen Poseidonx »

Sadece yeni bir genişleme paketiyle ilgili güzel haberleri vermeyi ummak yerine,, ufak da olsa gerçekten birkaç bilgi verilse çok daha güzel olurdu.

O gemi gelecek, bulutlar dağılacak, sisler kalkacak, karlar eriyecek... Hep aynı, hep böyle ucu açık, bir yere varmayacak cümleler kuruluyor. Bir kişi de çıkıp fikirlerimiz şunlar, bunları eklemeyi düşünüyoruz, şu kadarı hazır, şu zamanda çıkması bekleniyor vs. demiyor. Hayır yani, biraz daha sabır deniliyor da 5 yıldır ciddi ciddi oyunu oynayan, bekleyen oyuncular var. 5 yıl, BEŞ YIL!!!

6-7 ay veya 1 yıl değil, 5 yıldır beklenen bir güncellemeden bahsediyoruz. Bu ucu açık cümleler size de sıkıntı, bu şekilde konuşup eski oyuncuları bile büyük beklentilere sokuyorsunuz. Sonra tutup yine Meteor 2 (983923) veya Yıldırım 8 (7638) tılsımı olmayanların giremeyeceği bir grup bölgesi getirip başka hiçbir şey yapmazsanız, o zaman sıkıntı olur.

Oyunu hala ısrarla oynayan arkadaşlara tavsiyem, hiçbir şekilde akçe almamalarıdır. Sizleri 5 yıl bekletip, 5 yıl sonrasında hala ucu açık bir şekilde, hiçbir yere varmayacak şekilde konuşan bir yönetimin oyununa 1 lira bile verilmemeli. Bence kader mühürlerinin tutmadığı anlaşılınca, yana yakıla İKV'ye geri dönüldü. Güncelleme gelsin, 5 yılın hakkını veren bir güncellemeyse hepimiz çatır çatır akçe alır oynarız ama şuan gereksiz.

Ha ben illa 5 yıldır güncellemeyle ilgili tek kelime etmeyen, oyuncularını umursamayan bir firmaya para kazandıracağım diyorsanız yapacak bir şey yok, sizin bileceğiniz iş. Bu sadece bir tavsiyedir.

Bence güncelleme gelirse bile temkinli olunmalı, güncellemeden sonra tekrardan 5 yıllık bir beklemeye girilmeyeceği ne malum?
Cevapla