Sert bakışlarla Patasana'ya bakar Handan Hanım ... o bakışlarla yanına kadar gelir
Patasana ve Handan Hanım aynı anda gülümseyerek birbirlerine sarılırlar sıkıca ...
XxTrAbZoNxX şaşkınlık içerisinde baka kalır ve kendi kendine "Bu nasıl olur ?" der ...
Sarılma bittikten sonra yılların hasretiyle birbirlerine bakmaya devam ederler.
Handan Hanım "Bitti artık herşey, yanımdasınız artık."
Patasana "Ne demezsin,kurtuldu dediklerinin yarısı mezarlıkta yatiyor. Diger yarısı sürgünde nelerle uğraşıyor. Biz böyle mi kurtulmuş oluyoruz ?"
Handan Hanım'ın suratı biraz asılır ve "Evet üzüldüm hepsine , hepsi birer kahramandı. Onlari kaybetmeyi bende istemezdim. Ama bunun
hesabını bana değil ismet'e sorman gerekiyor.
Patasana ; Bana şuan İsmet değil. Sürgündeki dostlarım lazım.
Handan Hanım " Oradakilerin hala yapmaları gereken iş gerçekleşmedi. Gerçekleşene kadarda dönmeyecekler.
Patasana "30 dostumu sürgüne gönderdin. Bize verdigin görevden 5 kat daha zorlu bir göreve, Acaba soruyorum, onlardan haberin var mı ?
Kaçı hala sadece nefes alabiliyo ?"
Handan Hanım hala sessizce bekler,
Patasana "Sen hala onların orda işi var de Bravo!
Patasana sinirli bir şekilde odadan ayrılır. Ardındanda XxTrAbZoNxX da
...
Hikaye 1 Orta Bölüm Alıntı[ DarkSoul Loncasının tüm üyelerinin Patasana'nın Evinde toplanıp eglence verdikleri gece ... ]
Evin içinde şenlik vardı. Herkesin yüzünde gülücükler patliyordu. Kahkalı gülüşleriyle herkes birbirinden mutluydu.
Kimsenin öldüremez dedigi handan hanımı öldürdüklerinin resmiydi bu gülücük tablosu...
Birazdan başlarına ne geleceginden habersiz gülüşlerdi bunlar ...
Şerefe diyerek içkilerini yudumluyorlardı.
Büyük bir sevinç gösterisinden çıkan laflarsa ;
"Handan'ın etegi yere düştü."
"Handan'ın kancası handan'a"
"Ye beni Handan ye beni"
...
Bu büyük mutlulugun, karanlık yüzü bir kişinin lavabo'ya gitmesiyle başladı.
Diger dostlarından habersiz . Lavabo diye salondan ayrılan, gizlice arka kapıya gidip kapıyı açmasıyla başladı.
Tekrar salon'a gelen kişi ;
XXX; Patasana, benim karnım ağrımaya başladı. Müsadenle eve geçmek istiyorum.
Patasana (Şaşkınlıkla); Kötü birşeyin yok di mi ?
XXX; Yok hayır sadece karın agrısı bu güzel günde sizi yanlız bırakıyorum ama kusura bakmayın
Patasana ; Estaffullah! dostum olur mu öyle şey saglıgın bizim için çok daha önemli, Kendine İyi bak eşlik edim ben kapıya kadar.
Kısa bir konuşmadan sonra XXX yolcu ederek salona geri döner.
5 Dakika sonra ...
İsmet bey, Patasana'nın evinin yakın kısımlarındaydı. Büyük bir Muhafız ordusuyla
Ev'e doğru bakarak ;
"Sonun geldi DarkSoul" diyerek. Muhafızına döner ve ; "Bitirinnn! artık" der
Emiri alan muhafızlar işe başlar.
Kapı tarafına ve evin çeşitli yerlerine bombalar[TNT] yerleştirirler. Bombalar ise 30 saniye sonra sırayla patlicaktı.
Muhafızlar geri çekilerek saklanırlar bombanın uçuracagı evin taşlarından etkinlenmemek için ...
30 saniye sonra ; [İsmet Bey'in katliamı, insanın insana kıydıgının bir resmi kanıtı]
Bombalar patlıyor.Sanki Hidra tekrar eminonun'e geri donmuştu.
Bu büyük patlama sonrası evin bir kısmı çöküyordu. Etraf toz duman içinde göz gözü görmüyor.
İsmet dışarda kahkahasını atarken, evin içindekiler hemen yere yattılar. Şans eseri kimse hayatını kaybetmedi ama hepsi bir anda afallıyordu.
Kimsenin nerdeyse ayaga kalkicak gücü yoktu.
Patasana : "Hemennn! arka kapıyaaaa Hemennnnn! Koşunnnn koşşşşşş... diye bagırıyordu.
Hemen ayaga kalkıp arka kapıya doğru koştular. Kalkamayanları ise dostları yardım ediyordu.
Arka kapıdan nerdeyse herkes çıkmıştı ki
O an Patasana aşağı kata inmek istiyordu. XxTrAbZoNxX ise kolundan tutup gitmesine engel oluyordu.
XxTrAbZoNxX : Çabuk uzaklaşmalıyız burdan yoksa ölücez.
Patasana : Eger aşağıya inmezsek ölüden bir farkımız olmaz.
Chuqx te buna izin vermez. Hemen evden çıkmamız gerektigini söyler.
Dedikten sonra, bir bomba daha patladı. 3'lü yere düştü. Hemen patlamanın oldugu yere baktılar. O da neee Muhafızlar arka kapıya koydukları bombayi
patlattılar. Arka kapıdan çıkan herkes ise öldü. Cesetleri ise param parça oldu.
3'lü gözleri açık bakakalır. Gözlerinden birer birer yaş geldi.
Ardından
Chuqx : Artık yolun sonuna geldik sanırım. İsmet kazandı.
Burnundan nefes alıp veren Patasana sinirli bir şekilde ; Bunu senin yanına bırakmicam İsmet!
dedikten sonra, evin hasar almayan son kısmı mutfada doğru giderler.
Mutfaga giren 3'lü Mutfak dolabının alt kısmını açtılar. Hemen o küçük duvarı kendilerine doğru çekerek. Daha onceden yapılmış bir tünelin girişini açtılar.
Chuqx ve XxTrAbZoNxX şaşkınlıkla baktılar. Hemen içine girip tünelden dışarı doğru çıktılar. Tünelin sonu 2 sokak ötede bir bahçeye çıkıyordu.
O Tarafta hiçbir muhafız yoktu. Patasana Hemen ileri doğru koşarak evine yukardan baktı.Bu İnsan katliamına İsmet ve Muhafızlar keyifli bir şekilde gülüyordu.
Patasana ise sinirli bir şekilde elini yumruk yapar. İsmete doğru bakıyorken,
İsmet kafasını çevirip onu görür.
Patasana'nun bakışları karşı karşıya kalan İsmet bir süre afallamış bakışlarından sonra
O tarafı göstererek ; YAKALAYIN!!!! diye bağırdı.
Muhafızlar hemen 3'lünün peşine düştü.
Ama yakalayamadılar.
Eminonu' bir katliam'a daha şahit oldu. Barışa karşı çıkan İsmet Bey'in katliamına ...
Günümüz ...
Handan Hanım odasında oturup düşünüyordu bir süre , düşüncesi ise sürgündekilerdi.
Handan "Muhafızz!!" diye bağırdıktan sonra, muhafız içeri girer ve "Buyrun Efendim" der.
Handan ; Hemen 100 kişilik arz muhafız grubu hazırlayın. Sürgündekileri kurtarmaya gidicekler.
Muhafız ; Ama Efendim sadece 6 kişi hala hayatlarını sürdürüyor. Onlarda nerdeyse sadece nefes alıp veriyor. Gizitle baş edemediler.
Handan ; En azından 6 sını kurtaralım.
Muhafız ; Ama efendim 6 kişi için 100 kişiyi feda etmek ne kadar doğru.
Handan ; Ne zamandan beri emirlerim sorgulanıyor. Hemen dedigimi yapın. Bu akşam kimseye görünmeden yola çıksınlar.
Muhafız ; "Peki! Efendim." dedikten sonra odadan çıkar.
-SON-
"Revenge Of Nobility 6: Sürgündekiler" Çook Yakında
Kaçıranlar için ;
Hikaye 1
viewtopic.php?f=22&t=15641
Hikaye 2
viewtopic.php?f=22&t=15769
Hikaye 3
viewtopic.php?f=22&t=16766
Hikaye 4
viewtopic.php?f=22&t=15641&start=10