arkadaşlar bunların kalıp halleri artık bendede yuklu cogu arkadasımız sadece post kasmak için acıyo yapmıyo ben yapacağım gecikme olabilir k.b lütfen dikkatli okuyunuz
HAREKETLİ İMZA YAPMIYORUM!!! FAZLADAN SOYLE HAREKETLİ OLSUN BÖYLE HAREKETLİ OLSUN DİYE CEVAP YAZMAYINIZ LÜTFEN GÖLGELENDİRME İSTEYENLER YAZSIN VE FORUMU DOLDURURSANIZ SEVİNİRİM
FORUM:
KARAKTER ADI:
İSTEK NUMARA:
GÖLGELENDİRME:
EXTRA:
ÖRNEK:
KARAKTER ADI: Swider
İSTEK NUMARA: İSTEDİĞİNİZ RESMİN KODU
GÖLGELENDİRME:EVET / HAYIR
EXTRA: + OLARAK NE İSTİYORSUNUZ
Ramsestein yazdı:banada eğer vaktiniz varsa 2 tane rica etcem
Ejder asa yanına Realxsimyaci
Ecel yanına Realxsimyacı
büyücü İ
savaşcı I
tşkr ederim eline koluna sağlık
arkadaş konuyu acmıs bırakmıs
al kardeş ben sana yaptım ama diğerleri hareketli oldugundan yapamıyorum k.b
bu buyucun için... şimdi savaşçınınkınınde urlsını alıom
buda savaşçı için kodlar için alıntıya bas imgnin arasındakileri kopyala ok?
ztn bende konu accam ama hareketsiz...
Kardeş 2 yanLarına ejder oLacak sekıLde ortasındada Darkxray yazıcak sekıLde bır ımza ıstıOrum arka pLanı ıse sıyah olmasını ıstıoRum ÖRnek verıorum Mykons adLı aRkdasımızın qıbı yapmıssın bende onun qıbı ıstıorum yanLız haReketsiz oLsun sevinirim Sımdıden tesekkurler kardeşim bekLiorum
onurala yazdı:KARdeş sen az önce yaptın bana imza ama imzama nasıl koyucam onları?
benden alıntı yap
resimin img yazan yeri varya orayla birlikte kopyala sonra kullanıcı paneli ne tıkla hesap paneli
imzanız a tıkla yapıştır ... yollamadan önce önizleme yap olmusmu olmamısmı bii bak ok?
ama quote yazan yerleri alma
bbknow yazdı:Kardeş 2 yanLarına ejder oLacak sekıLde ortasındada Darkxray yazıcak sekıLde bır ımza ıstıOrum arka pLanı ıse sıyah olmasını ıstıoRum ÖRnek verıorum Mykons adLı aRkdasımızın qıbı yapmıssın bende onun qıbı ıstıorum yanLız haReketsiz oLsun sevinirim Sımdıden tesekkurler kardeşim bekLiorum
tmm kardeşim oteldeyimde int yavaş imageshackı beklıom
onurala yazdı:KARdeş sen az önce yaptın bana imza ama imzama nasıl koyucam onları?
benden alıntı yap
resimin img yazan yeri varya orayla birlikte kopyala sonra kullanıcı paneli ne tıkla hesap paneli
imzanız a tıkla yapıştır ... yollamadan önce önizleme yap olmusmu olmamısmı bii bak ok?
ama quote yazan yerleri alma
bbknow yazdı:Kardeş 2 yanLarına ejder oLacak sekıLde ortasındada Darkxray yazıcak sekıLde bır ımza ıstıOrum arka pLanı ıse sıyah olmasını ıstıoRum ÖRnek verıorum Mykons adLı aRkdasımızın qıbı yapmıssın bende onun qıbı ıstıorum yanLız haReketsiz oLsun sevinirim Sımdıden tesekkurler kardeşim bekLiorum
tmm kardeşim oteldeyimde int yavaş imageshackı beklıom