Denemeler!

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Pirsultanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Denemeler!

Mesaj gönderen Pirsultanx »

Raito yazdı: Neyse yardımlarınız için teşekkürler 3D max indireyim.Birde şunu sorayım:3D max'da karakterleri kendimiz yapıyoruz değil mi?
Biraz daha kaldı bitmesine anlatacagım ...

Bu adara dedıgın gibi ben bu oyuna forumu gördüm ondan sonra başladım forum hayatım oyun hayatımdan daha fazla...
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Raito »

Pirsultanx yazdı:
Raito yazdı: Neyse yardımlarınız için teşekkürler 3D max indireyim.Birde şunu sorayım:3D max'da karakterleri kendimiz yapıyoruz değil mi?
Biraz daha kaldı bitmesine anlatacagım ...

Bu adara dedıgın gibi ben bu oyuna forumu gördüm ondan sonra başladım forum hayatım oyun hayatımdan daha fazla...

3D max çok büyük boyutlarda bir şey nasıl indireceğim ben onu :?
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Pirsultanx senin dediğin programı indiremedim fakat aradım başka bir program buldum ve ilk programı açtığımda şöyle birşeyler yaptım rastgele tüm tuşlara basarak. :lol: ...Fakat benim gözüme 3D gözükmüyor bu senin açından nasıl gözüküyor merak ettim...;
NOT:Çok çok acemice bir çalışmadır...Dediğim gibi tüm tuşlara basarak meydana gelmiş bir resimdir. :)

Resim
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Pirsultanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Tabikide hayır bu konuda özgürsün istediğin gibi yapabilirsin
Bunu resmi internetten indirdim
Resim

Bunun üzerinde degişiklikler yaptım.. Sonuç işte bu
Resim

İster örnek alabilir ister hayal güçünü kullanır kendi istedigin tasarımları yapabilirsin... Ama sana tavsiyem ilk çalışmlarında doğa manzarası çizecek bir ressamın tualini alp doğadan bir görünümü çizecegi gibi sende örnekler üzerinde çalışmalısın...

Evet çok fazla gelişmiş bir program oldugu için biraz büyük boyutlarda olabilir...
Pirsultanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Sanalkorkun yazdı:Pirsultanx senin dediğin programı indiremedim fakat aradım başka bir program buldum ve ilk programı açtığımda şöyle birşeyler yaptım rastgele tüm tuşlara basarak. :lol: ...Fakat benim gözüme 3D gözükmüyor bu senin açından nasıl gözüküyor merak ettim...;
NOT:Çok çok acemice bir çalışmadır...Dediğim gibi tüm tuşlara basarak meydana gelmiş bir resimdir. :)

Resim

Evet tuşlara fazla basmışsın ama ana resmi istemeden kara kaleme çevirdigin ve aynayı kullandıgın görülüyor..
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

:lol: :lol: Neler yapmışım meğer... :o :) ...Senin kadar güzel edemiyoruz... ;) ...Seni tüm içtenliğimle tebrik ediyorum
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Program çok güzel gibi görünüyor fakat boyutları çok büyük.

Resim

Karakteri kestim ve buraya yapıştırdım.Beyazlıklar vardı onları sprey ile yada boya ile kapattım nasıl olmuş? Yani burada güzel durmasından bahsetmiyorum hayal gücümü kullanarak daha iyi şeyler çıkartabilirim belki.Sormak istediğim şey diğer bir resimden karakteri kesip buraya yapıştırdığım da uyumlu yapabilmiş miyim?

İyi akşamlar.
ResimResim

Pirsultanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Uyumu yapman acemi oldugun halde süper . Pilinin yanda sprey kullanmışşın renk degişikligi belirgin tabi benim gözümde, bunuda fon rengini tamamını koyu renkten acık renge gölgeleme ile kaaybedebilirsin..
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Bir şey sormak istiyorum diyelim ben junon karakterini almak istiyorum büyük bir resimden.Sadece junon lazım çünkü bir çok karakterin bir arada olduğu bir resim yapacağım.Bunu tam olarak kolay bir şekilde nasıl yapabilirim? El ile kesiyorum elbet açık çıkıyor ufak bunları boyasam renk tonu farklı oluyor.Anlayamadım.Sanırım sizler çoğu karakteri kesip saklıyorsunuz ki ileride kullanacaksınız diye.Sizler 2 dakika da kesiyorsunuz.Ben el ile kestiğimde açık kalıyor kenarlardan bunları kolay yoldan nasıl düzelteceğim?
ResimResim

Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Sanalkorkun yazdı:Pirsultanx senin dediğin programı indiremedim fakat aradım başka bir program buldum ve ilk programı açtığımda şöyle birşeyler yaptım rastgele tüm tuşlara basarak. :lol: ...Fakat benim gözüme 3D gözükmüyor bu senin açından nasıl gözüküyor merak ettim...;

Resim
Güzel :) Ama şu anda Pirsultan'dan başka güzel 3D Çalışma yapan görmedim..
Sanal hangi program bu ? 3D Max mı ? Bir de ben deneyim şu 3D'yi ya merak ettim :)
2009-2013

“Görseller” sayfasına dön