Pirsultanx senin dediğin programı indiremedim fakat aradım başka bir program buldum ve ilk programı açtığımda şöyle birşeyler yaptım rastgele tüm tuşlara basarak. :lol: ...Fakat benim gözüme 3D gözükmüyor bu senin açından nasıl gözüküyor merak ettim...;
NOT:Çok çok acemice bir çalışmadır...Dediğim gibi tüm tuşlara basarak meydana gelmiş bir resimdir.
Raito yazdı:
Neyse yardımlarınız için teşekkürler 3D max indireyim.Birde şunu sorayım:3D max'da karakterleri kendimiz yapıyoruz değil mi?
Tabikide hayır bu konuda özgürsün istediğin gibi yapabilirsin
Bunu resmi internetten indirdim
Bunun üzerinde degişiklikler yaptım.. Sonuç işte bu
İster örnek alabilir ister hayal güçünü kullanır kendi istedigin tasarımları yapabilirsin... Ama sana tavsiyem ilk çalışmlarında doğa manzarası çizecek bir ressamın tualini alp doğadan bir görünümü çizecegi gibi sende örnekler üzerinde çalışmalısın...
Evet çok fazla gelişmiş bir program oldugu için biraz büyük boyutlarda olabilir...
Sanalkorkun yazdı:Pirsultanx senin dediğin programı indiremedim fakat aradım başka bir program buldum ve ilk programı açtığımda şöyle birşeyler yaptım rastgele tüm tuşlara basarak. :lol: ...Fakat benim gözüme 3D gözükmüyor bu senin açından nasıl gözüküyor merak ettim...;
NOT:Çok çok acemice bir çalışmadır...Dediğim gibi tüm tuşlara basarak meydana gelmiş bir resimdir.
Evet tuşlara fazla basmışsın ama ana resmi istemeden kara kaleme çevirdigin ve aynayı kullandıgın görülüyor..
Program çok güzel gibi görünüyor fakat boyutları çok büyük.
Karakteri kestim ve buraya yapıştırdım.Beyazlıklar vardı onları sprey ile yada boya ile kapattım nasıl olmuş? Yani burada güzel durmasından bahsetmiyorum hayal gücümü kullanarak daha iyi şeyler çıkartabilirim belki.Sormak istediğim şey diğer bir resimden karakteri kesip buraya yapıştırdığım da uyumlu yapabilmiş miyim?
İyi akşamlar.
Karakter Adı : Raito Karakter : Savaşcı Seviye : 45 Lonca : Amisos Sunucu : Tılsım
Uyumu yapman acemi oldugun halde süper . Pilinin yanda sprey kullanmışşın renk degişikligi belirgin tabi benim gözümde, bunuda fon rengini tamamını koyu renkten acık renge gölgeleme ile kaaybedebilirsin..
Bir şey sormak istiyorum diyelim ben junon karakterini almak istiyorum büyük bir resimden.Sadece junon lazım çünkü bir çok karakterin bir arada olduğu bir resim yapacağım.Bunu tam olarak kolay bir şekilde nasıl yapabilirim? El ile kesiyorum elbet açık çıkıyor ufak bunları boyasam renk tonu farklı oluyor.Anlayamadım.Sanırım sizler çoğu karakteri kesip saklıyorsunuz ki ileride kullanacaksınız diye.Sizler 2 dakika da kesiyorsunuz.Ben el ile kestiğimde açık kalıyor kenarlardan bunları kolay yoldan nasıl düzelteceğim?
Karakter Adı : Raito Karakter : Savaşcı Seviye : 45 Lonca : Amisos Sunucu : Tılsım
Sanalkorkun yazdı:Pirsultanx senin dediğin programı indiremedim fakat aradım başka bir program buldum ve ilk programı açtığımda şöyle birşeyler yaptım rastgele tüm tuşlara basarak. :lol: ...Fakat benim gözüme 3D gözükmüyor bu senin açından nasıl gözüküyor merak ettim...;
Güzel Ama şu anda Pirsultan'dan başka güzel 3D Çalışma yapan görmedim..
Sanal hangi program bu ? 3D Max mı ? Bir de ben deneyim şu 3D'yi ya merak ettim