Denemeler!

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Denemeler!

Mesaj gönderen Raito »

sihirbaz yazdı:
Raito yazdı:
Raito yazdı:
sihirbaz yazdı:
Raito yazdı:

Anladım fakat ben sürekli kare halinde karakterin kenarlarını alıyorum bu nedenle geniş oluyor.Kalem gibi bir araç var mı? İstediğim gibi kenardan kenardan alabileceğim?
Sağ taraftaki araçlardan mause işaretine tıkla.. tıkladıktan sonra mause'nin seçenekleri çıkacaktır..Sol en alt köşedeki bağlanmış yuvarlak ip gibi bir simge var.. ona tıkla ve istediğin yerden çiz ve çizimin bittiğinde "Ctrl+C" ile kopyala ve aktarmak istediğin resmin üzerine yapıştır..
İşte aradığım buydu.Teşekkürler.

Peki onu resme koydum.Halen bazı noktalarda karakterin olduğu resimdeki fonlar mevcut.Hiç bir kalıntı bırakmamak için ne yapmalıyım?
biraz daha dikkatli kesip,resmi yapıştırdıktan sonra su damlası gibi araçtan kusurlu yerlerin üzerinden geçersen biraz da olsun kusurları kaybedersin.. :)
Yani kesmem ile alakalı.
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sihirbaz »

evet biraz.. Herşeyi program yapsaydı herkes tasarımcı oLurdu dostum :P Emek vermeden güzel eserler ortaya çıkaramazsın :)
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

sihirbaz yazdı:evet biraz.. Herşeyi program yapsaydı herkes tasarımcı oLurdu dostum :P Emek vermeden güzel eserler ortaya çıkaramazsın :)

Peki sizler eserler yapıyorsunuz genelde hazır mı kullanıyorsunuz yoksa başka resimlerden böyle alıp kendi fonunuzun üzerine mi yapıştırıyorsunuz.
ResimResim

Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Raito yazdı:
sihirbaz yazdı:evet biraz.. Herşeyi program yapsaydı herkes tasarımcı oLurdu dostum :P Emek vermeden güzel eserler ortaya çıkaramazsın :)

Peki sizler eserler yapıyorsunuz genelde hazır mı kullanıyorsunuz yoksa başka resimlerden böyle alıp kendi fonunuzun üzerine mi yapıştırıyorsunuz.
FarkLı farkLı resimlerden uyumLu oLabiLecek fotoLarı tek tek kesip aynı fon üzerinde yerleştriyorum.. Bazen iç içe 2 tane arkapLan kuLLanıyorum. Kendi tarzına kaLmış bu.. Ama hazır oLanLar içeriside pek emek oLmadığı için iLgi görmez.. Pfotofiltre yi iyi kullanmaya başladığında Journey2 e başvur :) PHTSHP CS hakkında bilgi versin :) hangisi hoşuna giderse onu kullan .. Eminim güzeL tasarımlar ortaya çıkaracaksın..
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

sihirbaz yazdı:
Raito yazdı:

FarkLı farkLı resimlerden uyumLu oLabiLecek fotoLarı tek tek kesip aynı fon üzerinde yerleştriyorum.. Bazen iç içe 2 tane arkapLan kuLLanıyorum. Kendi tarzına kaLmış bu.. Ama hazır oLanLar içeriside pek emek oLmadığı için iLgi görmez.. Pfotofiltre yi iyi kullanmaya başladığında Journey2 e başvur :) PHTSHP CS hakkında bilgi versin :) hangisi hoşuna giderse onu kullan .. Eminim güzeL tasarımlar ortaya çıkaracaksın..
Resim

Bu bir hayal gücü kullanılmadan sadece bir deneme.Konu başlığında ki gibi.Ve elimle kestim dediğiniz gibi bazı noktaları düzeltmeye çalıştım su damlası ile vede ilk denemem.Elimin zamanla alışacağını düşünüyorum ve karakterleri daha iyi kesebilirim.Sanırım sizdiniz bana karakterleri kesme ile başlayın diye.Tam hatırlamıyorum.Karakter kesme dediğimiz şey bu mudur?

Ve o su damlası da çok önemli olsa gerek çünkü resme baktığımda su damlası ile yaptığım yerler çok belli oluyor.En güzeli çok dikkatli kesip sonra çok hafif su damlası kullanmak olacak.
ResimResim

Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

deneme için güzeL bi çaLışma.. çaLışarak daha iyi kesimLer yapabilirsin. Ve şu su damlası nı fazla savurma.. nomal kesiyomuş gibi etrafından geç sadece.. daha başarılı çaLışmaLar eLde edersin.. çaLpşmaLarının devamını diLerim.
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

sihirbaz yazdı:deneme için güzeL bi çaLışma.. çaLışarak daha iyi kesimLer yapabilirsin. Ve şu su damlası nı fazla savurma.. nomal kesiyomuş gibi etrafından geç sadece.. daha başarılı çaLışmaLar eLde edersin.. çaLpşmaLarının devamını diLerim.

Peki teşekkürler.
ResimResim

Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Resim

Şimdi oldu mu ne :lol:
ResimResim

Pirsultanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Pirsultanx »

İstikrarın çok güzel ama bir proğramla sabit kalma, örneğin
Resim
Bunu sizin için hazırladım 20 dakıkalık bir çalışma . Savaşcı tararımı baba ait degil ama elindeki hortlak ve arka fon ve reklerin uyumu kendi tasarımım yanı demek istedigim Photoshop programı ile sadece resimler ile oynama yapabilirsin ama Autocad ve 3D max ile bunları kendin yapabilirsin
Nasıl kullanacagım bu program hakkında hiç bir bilgim yok dersen İnternek üzerinden inceleye bilir amatör çalışmalar ile başlayabilir ve kendini dahada geliştirebilirsin...

İyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Pirsultanx yazdı:İstikrarın çok güzel ama bir proğramla sabit kalma, örneğin
Resim
Bunu sizin için hazırladım 20 dakıkalık bir çalışma . Savaşcı tararımı baba ait degil ama elindeki hortlak ve arka fon ve reklerin uyumu kendi tasarımım yanı demek istedigim Photoshop programı ile sadece resimler ile oynama yapabilirsin ama Autocad ve 3D max ile bunları kendin yapabilirsin
Nasıl kullanacagım bu program hakkında hiç bir bilgim yok dersen İnternek üzerinden inceleye bilir amatör çalışmalar ile başlayabilir ve kendini dahada geliştirebilirsin...

İyi forumlar...

Aslında düşündüğümüz zaman 3D max daha iyi vede ben lise 2 öğrencisiyim.Teknik resim dersi görüyorum.Autocad öğrensem benim için çok çok iyi.3D max da araba,karakter vb. bir çok şeye biz yapıyoruz sanırsam.Zaten belli karakterleri yaptıktan sonra onları saklarsınız ve size özel olur.Bir çok yerde onları kullanabilirsiniz.Haklısınız ama ben nereden başlamalıyım hiç bir şey bilmezken direk 3D max derslerine mi başlayayım ?
ResimResim

“Görseller” sayfasına dön