Arkadaşlar Grubu Ben Yönnettim Organizeyi ben yaptım biz saldırdık ismeti kestik Şimdi Sizinile paylaşmak istiyorum Muhahahaha Gerçekten Çok Komik Videoyu çeken kankalarım Trendd ve Partyeroll a teşekkürler ediyorum..
Aşağıdaki Siteyi Kopyalayıp Yeni bir sekmenin araç çubuğuna yapıştırın iyi seyirler
Ha Ha Ha ! Gerçekten Çok Güldüm. Trendd ve Partyeroll'a Teşekkür Ederim. Demişsin.Lan Yürü Git Video Bana Ait Sana Oluyor.
Aşağıdakileri Okuyun......
Bak Arkdaşım Öncelikle Yalan Söylemen Çok Yanlış.Biz Bu Olayı Teşkilat Sunucu'sunda Yaptık.Sen ise Eminönü Sunucusundasın bu 1.
Paşalarla Beraber Gerçekleştirdik Bu oalyı Buda 2.
Tamam Bu Olayı Gerçekleştirdik,Fakat Bu Konuyu Biz Açmazken Sizin Ne haddinize Buda 3.
Bu olay yakalsık bir Sene Önce Oluyor.ve sendaha yeni Görüp Bunu Forumda Yayınlıyorsun. buda 4.
Şimdi Arkadaşlar Yalancı Düzenbaz Benim izlesene.com'da Paylaştığım Video'yu çalmış.Paylaşmak İstemiş Tamam Bu iyi Güzelde.Neden Yalan Söyliyerek Paylaştın Anlamadım.Kendini Üstün Göstermek İçin mi ?
Bu Video Tamamen Bana Aittir.Bu Olay Eminönü Sunucusunda Değil Teşkilat Sunucusunda Gerçekleşmiştir.!