Merhaba ;
ben arz'ım lodos sancakta çarpıştığımda veyahut başka bir yerde ölüp oraya geldiğimde orda çarpıştığım bütün adamlar adamların ve benim tesla gözcüm evcil hayvanlarımız online olmayan bir şekilde orda takılı kalıyor bu sayede kimin online olduğunu göremediğim için aradan biri gelip kesiyor bu sorun yıllardır var bir çözüm bekliyorum.o takılı kalanlar sadece em atıp geldiğimde yada gir çık yaptığımda düzeliyor . :?
OYUNDAKİ BİR HATA..!
OYUNDAKİ BİR HATA..!
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
- NothingMan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: OYUNDAKİ BİR HATA..!
Aynı sorun çemberlitaşda da mevcut.
Örneğin bir boss u ilk deneme de kesemezseniz oraya ilk önce siz giderseniz arkadaşlarınızın orada ayakta olduğunu görebilirsiniz veya yardımcı hayvanların da takılı kaldığını görebilirsiniz.
Eğer rehber olarak seçilirsem hepsini tek tek ileteceğim...
(Zaten ilettim ama daha üst düzeye [Örneğin Kunduza, Kaptan(Cimri)ye v.s] iletirsem daha etkili olacağını düşünüyorum.)
Örneğin bir boss u ilk deneme de kesemezseniz oraya ilk önce siz giderseniz arkadaşlarınızın orada ayakta olduğunu görebilirsiniz veya yardımcı hayvanların da takılı kaldığını görebilirsiniz.
(Zaten ilettim ama daha üst düzeye [Örneğin Kunduza, Kaptan(Cimri)ye v.s] iletirsem daha etkili olacağını düşünüyorum.)
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
NothingMan yazdı:Aynı sorun çemberlitaşda da mevcut.
Rehber veya FDE olursan yazacağın yazı belli aynen şunu yazacaksın..
Merhaba ;
İkv gelişim sürecinde siz oyuncularımızın önerilerini bir havuzda toplamaktadır.Bu gibi hataları
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
adresinde bildirirseniz seviniriz .. :geek: :ugeek:
Herkes Gider Mi ?
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Bu hatalar zaten üst makamlara iletilmiş ve üzerinde çalışma yapılan hatalar. Yani iletmenin herhangi bir faydası yoktur belirtmek isterim.NothingMan yazdı:Aynı sorun çemberlitaşda da mevcut.
Ve ayrıca bu tip hataları bildirmek için rehber olmak gerekmiyor. Destek sayfasından rahatça bildirebilirsiniz.
Gözünüze takılan en ufak bir hata dahi olsa, İKV Oyuncularının gözünde oyunu bırakmaya sebep bir hata olarak büyüyebiliyor
Bunun için gözünüze takılan en ufak hataları dahi Destek Başvuru formu aracılığı ile iletirseniz hepimiz, oyunun kalitesini arttırmaya yardımcı oluruz.
Rehber konusuna gelince, İnşallah görevlerini gönülden yapacak arkadaşlarımızın hepsinin başvurusu kabul olur. Malum, bizimde canımız sıkılıyor arkadaş istiyoruz. Herkes tatilde kimse yok
İyi forumlar.