Ekibimizn Çalışmasından Bir Parça
FatihÇ İle Magazin Turu BaşlıyoR.
O Ne La Magazin HaBER
Bülent Gersoy Yeni Sevgilisinin Lise Mezun Törenine Katıldı
Liseyi Bitiren Gencin Mezun Törenin deki Sözleri Şöyle Oldu
Artık ünivli Olcam Son birkez Anan Zaaa xD Diyerek Salondakileri Hüzne Boğdu Ve bülent gersoyun Parasını daha çok sevdiğini belirtti Bülent Gersoy Bunun ÜZerine Ona Çilleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Diye Birşey söyledi Gerçekten Biz De anlamadık.
Hayşe Gözyılmaz Siyahi Sevgilisiyle Çıplak yatakta Basıldı Hayşe Sadece Arkadaşız Dedi Ve Ekledi Her Yatağıma Giren Erkeği Tanımak Zorunda Değilim Lütfen Siz Yapmayın Dedi
bata Kesirel Kilolarını Türk Kara Yollarına Bağışladı Ve açıklaması Şöyle Oldu Kilolarımı Bağışladım Yollara Yağ Olarak Dökülürse Millet Çok Rahat Gidip Gelir Zemindeki Sıkıntı Çözülür Dedi.
Hilal Bebeci den Şok Acıklama Betofını Tanımıyorum Ama Türkiye de Konser Verirse Gidebilirim dedi..Bunu Üzerine betofının Bayan Bebeciye Özel Konserini Bekliyoruz.
Derdar Ortaça Çatal Bıçak Seti Hediye eden Ekibimiz Derdar Ortaç Tarafından Darb edildi.. Kadının Göbeğinden Zeytin de Yerim Peynir de Hatta Lahmacun bile yerim diyerek Bizleri Azarladı..Biz İse Çatal Bıçağın Önemini Anlatan Konuşmalarla Oradan Ayrıldık
Son Dakika Gelişmesi Elimize Sıcak Ulaştı..
Survivor dan Tanıdğımız Ğayim Dün balkonda Çamaşır asarken Düştü.
Acur Hastaneye Gitti Ve Kameralara Açıklaması Şöyle Oldu
*Ğayim yine düşdü
BayKuş Tv O Ne La Magazin haber Kanada stüdyomuzda Gerçekleşen Programımız Sona Erdi ..
Fatih Ç / O Ne La Magazin / Kanada
(tamamen Bana Aittir) Gerçek veya tüzel kişilerle alakası Yoktur

Bize Ulaşın:
İkv Forum / Meran Sunucusu / Lonca İletişim.
viewtopic.php?f=127&t=96298&p=839154#p839154
viewtopic.php?f=127&t=96298&p=839154#p839154