:arrow: Resimler silindiği, ve göremeyip görmek isteyenler olduğu için;konuyu tekrar açma gereği duydum. Forum kirliliği yarattığım için özür diliyor, iyi forumlar diliyorum. Diğer Konu Kaldırılırsa Sevinirim. :!:
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
AMACIN NE Gayette görünüyor diğer konuda önce o konuyu kaldırtabilirsin zaten tılsım genel sohbette açmışsın .. nedir bu hava atma merağı nedir bu ego anlamış değilim. buyur sana [Madalya] altından .gören gördü zaten bu kadar ad duyurma hevesi nedir la hiç sevmem böyle şeyleri.. 5 tane yere bu konudan açmışsınız .
Ferhatreyizzzz yazdı:AMACIN NE Gayette görünüyor diğer konuda önce o konuyu kaldırtabilirsin zaten tılsım genel sohbette açmışsın .. nedir bu hava atma merağı nedir bu ego anlamış değilim. buyur sana [Madalya] altından .gören gördü zaten bu kadar ad duyurma hevesi nedir la hiç sevmem böyle şeyleri.. 5 tane yere bu konudan açmışsınız .
Ferhatreyizzzz yazdı:AMACIN NE Gayette görünüyor diğer konuda önce o konuyu kaldırtabilirsin zaten tılsım genel sohbette açmışsın .. nedir bu hava atma merağı nedir bu ego anlamış değilim. buyur sana [Madalya] altından .gören gördü zaten bu kadar ad duyurma hevesi nedir la hiç sevmem böyle şeyleri.. 5 tane yere bu konudan açmışsınız .
İlk ejderi üretene bir kadim verip 2. ejderi üreten büyü bozmanın ne işe yaradığını ilk çözen büyüyle ilk bilmemne yapan falan filan. Benim imzamda böyle şeyler yok, Seninkinde var? Resimler bende gözükmüyor, ve gözükmediğini söyleyen 10'lardaca insan var. Merak edilmiş ki koyuyorum.
Kısa ve öz; Konu benim, Resim benim. Sen kimsin? Kaybol. Ferhat SÜSLÜ.
Hee ek olarak. Kendi kasanın Fotosu diye, <Nemesis> Loncası Eşbaşkanı Chuckyx'in kasasının fotolarını forumda paylaşıp; Bu Senin değil alperin dediğimde Alper benim kuzenim dediğin günleri de unutmadım. (Alperin tabiki bununla bir bağı yok sakin olun. :mrgreen: :mrgreen: )
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
Tebrik ediyorum hepinizi bundan çıkardığım sonuç artık oyun içinde yapılacak bir şeyin olmaması ve eğlenceli bir şeylere yönelme çabaları diye düşünüyorum.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
:arrow: Resimler silindiği, ve göremeyip görmek isteyenler olduğu için;konuyu tekrar açma gereği duydum. Forum kirliliği yarattığım için özür diliyor, iyi forumlar diliyorum. Diğer Konu Kaldırılırsa Sevinirim. :!:
Magician yazdı:La kaçtır konu açıyonuz geçen konu yetmedimi bu konuyu acma geregi neden duydunuz
Bazıları geriden gelir. Önemli değil...