39 Lvl Dönemi Geri Geliyor..! (Eski Oyuncuysan Destekle)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
IIAFTERLIFEII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

39 Lvl Dönemi Geri Geliyor..! (Eski Oyuncuysan Destekle)

Mesaj gönderen IIAFTERLIFEII »

Güzel Bir Düşüncem Oldu
Biliyorsunuz Oyun Tamamen Bölgelere Kaldı Skiller Değişti Lvl Geldi Oyun Grub Bölgelerine Bağlanmaya Başladı
Zaten Herkez Düşürüyor İtemini Reçeteler Anlamsızlaştı Madenler Gereksizleşti
wsler Deseniz Eski Tadı Kalmadı

Hatırlarsınız 39 lvl Dönemi 12-12 Er Meydanı Mücadelesini Ne Kadarda Heycanlanırdık Zorlanırdık...
Maden Çok Değerliydi Üretim Zordu Üretsen Takı Bulamazdın Çok Para Yapmak Gerekirdi...

Benim Düşüncem Eminim Bir Çok Oyuncu da Geri Gelicektir Bu Sayede
Bi Sunucu Açılsın ve Bu Sunucu Eski 39 Lvl Sınırında ve Aynı Üretim Olsun Er Meydanı Olsun vs. Bilgileriyle Olsun
Kısacası O Sunucu Eski 39 Lvldeki Gibi Olsun ve Oyunun Eski Tadını Arayan Bizler Orada Oynayalım

Siz Oyuncular Desteklerseniz Neden Olmasın ki ?
Ben Akçe Taraftarı Değilim Ama Mesela Bu Sunucuya Geçiş Olsun Akçe İle Saçma Biliyorum Ama Yapımcılar Kazanmalıki Yapmak İstesinler

Örneğin O Zamanlar Maden Değerliydi Eminimki Maden vs. Arttırıcılar Daha Çok Satılıcaktır.
Sonrasında O Zamanlar Alman Ok Ucu Komet Merlin vs. Çok Değerliydi
Sadece Asa Değil Bütün Eşyaların Yükseltmesini Koyarsınız Bi Yükseltmeden 20 Tl'nizi Alırsınız
Eminim Bir Çok Kişi Bunu Destekler Eski 39 lvl'ın Geri Gelmesini ve Eminimki Bir Sunucu Yetmicektir
Arkasıda Gelicektir ve 2. belki 3. Sunucu Bile Açılıcaktır Oyuncular Az Kişinin İstediği Sunucuya Geçicek Yine Oyun Akçe İle Kazanıcaktır...

Oyunu Eskisi Gibi Olmasını İsteyenler Eski Wsler Savaşlar Zor Görevler Eğlenceli Zamanları Geri İsteyenler
Desteklemeliler ve Bu Yazıyı Kopyalayıp İkv Desteğe Öneri Olarak Göndermelidirler
ve Aynı Zamandada Bu Konuyu Her Gün Güncel Tutmalısınız..!

Konuyu Ben Güncel Tutmucam Bunu Gerçekden İsteyen Oyuncuların Yapmasını İstiyorum Umarım Gerçekden Destek Görürde Bizlerde Gerçekden Eğlenceli Oyunumuza Geri Döneriz..!
Kullanıcı avatarı
morgcu
İskele Babası
İskele Babası

Re: 39 Lvl Dönemi Geri Geliyor..! (Eski Oyuncuysan Destekle)

Mesaj gönderen morgcu »

Bence öyle bir sunucu açılırsa akçe olmamalı.Çünkü o sunucuda oynamanın amacı eski keyifi almak.Eğer akçe olursa eski günlerdeki gibi keyif olmaz.Akçe olursa yine kimse oynamaz orada millet akçeden yakınıyor.Neden akçe olan bir yere para ödeyerek geçsin ki.Öyle bir sunucu çıkacaksa herkes baştan başlamalı.
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

Bence sen bi char kas 39 a kadar öyle kafana göre takıl
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRViToR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: ???

Mesaj gönderen SeRViToR »

Aklıma çocukluğum geldi hiç büyümek istemezdim hep aynı yaşta kalayım isterdim ama hayat işte....

29-39-49-39(aklımda kalan çocukluğum) ? - 59(devam eden hayat) ? 8-)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: We Arethe Best

Mesaj gönderen TRQJEN »

Merhaba;

Öncelikle bu tarz private server tadında bir sunucu önerisi çok
fakat ben bunun mümkün olabileceğini düşünmüyorum.
SeRViToR yazdı:Aklıma çocukluğum geldi hiç büyümek istemezdim hep aynı yaşta kalayım isterdim ama hayat işte....

29-39-49-39(aklımda kalan çocukluğum) ? - 59(devam eden hayat) ? 8-)

Kendi Kanaatimce
Arkadaşında dediği gibi yalnızca geçmişe baktığımız güzel günlerin anıları olarak kalacak.
sizlerde takdir edersiniz ki ekstradan bir sunucu açmak artı bir masraf
"morgcu" arkadaşında önerisine bakılırsa akçesiz bir sunucuyla gelirsiz bir sunucu açmak ne kadar mantıklı ?
geliri olmayan sunucuya ilgide olmayacağı için böyle bir şeyin olmayacağı düşüncesindeyim.
ki zaten MMORPG tarzındaki oyunlar sürekli gelişmeye ve ilerlemeye bağlıdır.
bilhassa konuya yönetim gözünden bakıyorum sanırım.
bunlar benim düşüncelerim.
fakat gönül ister ki istekleriniz yerine gelsin.
öneridir saygı duymak düşer. :)

İyi forumlar

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
SahAlihanBEY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen SahAlihanBEY »

Merhaba.

39 lwl sevmiş gibisiniz bende sevdim hem 39 hem 49. ama ONLİNE bir oyun oynuyoruz burda oyunun geri alınması imkansız bir olay çünkü:

Oyunu oynayan birçok kişi şaheser üretti. Gayret gösterdü sabırlı oldu bir çok güzel itemlere sahip. Oyun geri alınırsa bu itemler nolacak. Başka bir konu başlığı altındada bahsettim 49lwl beğenmeyen bir çok kişi var. 49 lwl de her şeyi bitirip yapılacak bir iş kalmadığında 59 lwl çıkabilir. Gayret ve sabırlı bir şekilde davranırsak her şeyi yaparsak 59 lvl gelebilir.

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: We Arethe Best

Mesaj gönderen TRQJEN »

SahAlihanBEY yazdı:Merhaba.

39 lwl sevmiş gibisiniz bende sevdim hem 39 hem 49. ama ONLİNE bir oyun oynuyoruz burda oyunun geri alınması imkansız bir olay çünkü:

Oyunu oynayan birçok kişi şaheser üretti. Gayret gösterdü sabırlı oldu bir çok güzel itemlere sahip. Oyun geri alınırsa bu itemler nolacak. Başka bir konu başlığı altındada bahsettim 49lwl beğenmeyen bir çok kişi var. 49 lwl de her şeyi bitirip yapılacak bir iş kalmadığında 59 lwl çıkabilir. Gayret ve sabırlı bir şekilde davranırsak her şeyi yaparsak 59 lvl gelebilir.

İyi eğlenceler.
Tekrardan Merhaba;
sanırım olayı tamamen yanlış anlamışsın.
Arkadaşımız Oyunu geri sarmaktan değil.
Yeni bir sunucunun açılmasını ve 39da kalmasını talep ediyor..

İyi forumlar..

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxusxx »

bu olay pvp dedigimiz olay ikv yöneticileri buna izin verecek bir kişi çıkıp pvp serverını acacak sadece 39 lv özellikleriyle böylece eski oyununuzu oynamış olacaksınız ancak oyunun pvp serveri acılmasına şuan izin yok bu dedigin oyunun kendi server listesine eklenecek özel bir server olacak diye düşünüyorsun ama sanmıyorum ikv yönetimi pvp ye nezaman izin verir(tam olarak konuya hakim degilim ama şuan açılamıyor açılması için gerekli şartlar oluşunca diyelim)işte ozaman bu hasretiniz sona erebilir bunun için pvp server konusunda öncelikle ikv yönetiminin ikna edilmesi gerekiyor
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Böyle sunucuların açılacağını hiç düşünmüyorum.
Eski dönemlerin neden özlendiğini tartışmayı ve yönetime sesinizi duyurmaya çalışmalısınız bence.
39 seviye dönemini özleyenlerden biri olarak, benim düşüncelerim şöyle:

Eski ile yeni arasındaki farklılıklar...
Arkadaşlık, dostluk ortamının çok yaygın olduğu bir İstanbul vardı.Şimdi de var, ama eskisi gibi değil.
Hırsızlık olaylarının yaşanmadığı, sakin bir İstanbul vardı. Şimdi; Destek/İletişim formuna gönderilen her üç iletiden ikisi, İKV forumda her gün açılan üç konudan ikisi karakter çalınması vb. durumlar.
En önemlisi ise eskiden İKV Dükkan yoktu, şimdi İKV Dükkan var."Parayla şans arttırıyoruz", "Para ile iksir alıyoruz", "Para ile isim değiştiriyoruz" diyen birçok kişiye katılmıyor değilim.Son zamanlarda oyunda cidden parası olan güçlü oluyor.Burada ben dükkan olmasına karşı çıkmıyorum, çünkü bu oyun İKV Dükkan ve Kutu çıkmadan önce sadece Plus Paket ile geçimini sağlıyordu.Geçim sadece Plus Paket üzerinden sağlandığı için de eskiden fazla yenilik olmuyordu, son zamanlarda yenilik üstüne yenilik yapılıyor bunun nedeni ise elbette daha fazla para kazanılması.
Ama oyuncular hala bazı şeylerden memnun değil.Eğer bu sunucuların açılması bize eski dönemleri geri getirecekse elbette desteklerim; ama pek sanmıyorum.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen AsiRuh »

JouRney yazdı:Böyle sunucuların açılacağını hiç düşünmüyorum.
Eski dönemlerin neden özlendiğini tartışmayı ve yönetime sesinizi duyurmaya çalışmalısınız bence.
39 seviye dönemini özleyenlerden biri olarak, benim düşüncelerim şöyle:

Eski ile yeni arasındaki farklılıklar...
Arkadaşlık, dostluk ortamının çok yaygın olduğu bir İstanbul vardı.Şimdi de var, ama eskisi gibi değil.
Hırsızlık olaylarının yaşanmadığı, sakin bir İstanbul vardı. Şimdi; Destek/İletişim formuna gönderilen her üç iletiden ikisi, İKV forumda her gün açılan üç konudan ikisi karakter çalınması vb. durumlar.
En önemlisi ise eskiden İKV Dükkan yoktu, şimdi İKV Dükkan var."Parayla şans arttırıyoruz", "Para ile iksir alıyoruz", "Para ile isim değiştiriyoruz" diyen birçok kişiye katılmıyor değilim.Son zamanlarda oyunda cidden parası olan güçlü oluyor.Burada ben dükkan olmasına karşı çıkmıyorum, çünkü bu oyun İKV Dükkan ve Kutu çıkmadan önce sadece Plus Paket ile geçimini sağlıyordu.Geçim sadece Plus Paket üzerinden sağlandığı için de eskiden fazla yenilik olmuyordu, son zamanlarda yenilik üstüne yenilik yapılıyor bunun nedeni ise elbette daha fazla para kazanılması.
Ama oyuncular hala bazı şeylerden memnun değil.Eğer bu sunucuların açılması bize eski dönemleri geri getirecekse elbette desteklerim; ama pek sanmıyorum.

Yonetimin kazandıgı parayla gaza gelip bolge cıkardıgını sanmıyorum. Zaten onumuzdeki bir kac genisleme paketi hali hazırda mevcut ancak oyunculardan aldıkları reaksiyona göre genisleme paketleri geliyor.

İyi Forumlar.

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön