Sunucu savaşları...
Sunucu savaşları...
Öncekile herkeze iyi forumlar. Ben şöyle bir şey düşündüm.bunu desteğe göndermeyi de düşündüm ama önce sizin görüşlerinizi alayım dedim:) neyse başlıktada yazan gibi bir etkinlik olsa mesela gm ler belli günlerde belli saatlerde savaş için karakterleri seçsin(ölüm oyunu gibi ''tam da bilmiyorum ama
'') başka bir sunucuda seçilen karakterlerle savaş yapılsın:) mesela ben beyaz köşk oyuncusuyum.arz veya lodos farketmeden eminönü sunucusu karakterlerine karşı sunucumu desteklesem güzel olmaz mi? Karakter transfer hakkını dükkana koyan yönetim bunu da yapsın da oyunda tek amacımız kp veya item kasmak olmasın.hatta bu savaşlarından bi lig bile yapabiliriz:)
Re: Sunucu savaşları...
güzel olur özeliikle sıralamda olursa oyuncular rekabet yapar ama bunuda öneri havuzuna atarlar bi dahada bakmazlar maalesef ama inş. gelir

Bunu yapmadan önce bin tane problem var oyunda onları halletsinler sonraIROH yazdı:Öncekile herkeze iyi forumlar. Ben şöyle bir şey düşündüm.bunu desteğe göndermeyi de düşündüm ama önce sizin görüşlerinizi alayım dedim:) neyse başlıktada yazan gibi bir etkinlik olsa mesela gm ler belli günlerde belli saatlerde savaş için karakterleri seçsin(ölüm oyunu gibi ''tam da bilmiyorum ama'') başka bir sunucuda seçilen karakterlerle savaş yapılsın:) mesela ben beyaz köşk oyuncusuyum.arz veya lodos farketmeden eminönü sunucusu karakterlerine karşı sunucumu desteklesem güzel olmaz mi? Karakter transfer hakkını dükkana koyan yönetim bunu da yapsın da oyunda tek amacımız kp veya item kasmak olmasın.hatta bu savaşlarından bi lig bile yapabiliriz:)
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Kardeş belli şeyleri çözmek için revizyon a gitmeli sobee. Mesela bu lagın sebebi bence server makinelerinden kaynaklanıyor..benim anlatmaya çalıştığım eğer böyle birşey çıkarsa hem sunucular arası rekabet çıkar:) hemde çemberliye girmek için benden 2000+ şifa istemez kimse. Çünkü insanlar bu savaşlara gitmek isteyecekler ve gb lerde beklenti düşecek:) aslında 2 yönden de yararlı birşey hem eğlenceli savaşlar olur hemde gb lere girmeler kolaylaşır.tabii bu benim görüşüm.
- SeRViToR
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: ???
Duello Arenası adlı OkO sunucu açılabilir ve oynadığımız karakterlerinde kopyaları orada bulunabilir. Oyuna giriş yaptığımızda da GM odası gibi bir alanda başlarız (normal oyun yok sadece vs alanı) böyle bir sunucu açılsa güzel olurdu.

Güzel Düşünce En Azından Başka Sunucudaki Arkadaşlara Meydan Okumak İçin Karakter Aktarmamıza Gerek Kalmaz
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra