Kurtuluş Savaşı'mızın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 73. yılında Türk milleti ve İstanbul Kıyamet Vakti ailesi olarak sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.
Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerini inkâr edenler ve beni yerenler çıkabilir. Hatta bunlar, benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidirler ki bu fikirler, Hint'ten, Mısır'dan döner dolaşır gene gelir, verimli neticeleri kalpleri doldurur. Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
/PHaeTon(^)/xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Atatürk'ü bir gün değil bütün bir ömür hatırlamak gerekirken,
Herkes Atatürk'ü vefat gününde anar.
Bu Atatürkçülük değildir. Atatürk'ü sadece vefat tarihinde değil bütün bir ömür hatırlamak gerekir.
Düşünceleri, ilke ve inkılâpları ile yolumuzu aydınlatan Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 73. yılında sevgi, saygı ve özlemle bir kez daha anıyoruz..
Büyük önderleri yanlız büyük uluslar yaratır.
O yanlız bir lider değil fikir ve bilim adamı bir millet nasıl yaratılır tüm dünyaya gösterdi hasta adamdan canlı kanlı genç Türkiyeyi yarattı biz Türk gençliğinin gönlünde ilelebet yasayacaktir....
İzmir’in dağlarında çiçekler açar.
Altın güneş orda sırmalar saçar.
Bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar.
Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa;
Adın yazılacak mücevher taşa.
İzmir dağlarına bomba koydular
Türk’ün sancağını öne koydular.
Şanlı zaferlerle düşmanı boğdular.
Kader böyle imiş ey garip ana
Kanım feda olsun güzel vatana.
İzmir’in dağlarında oturdum kaldım
Şehit olanları deftere yazdım.