Yağma Artırıcılar Güçlendirildi!
Grup Bölgelerinde daha fazla eşya sizleri bekliyor!
Grup Bölgelerinden siz oyuncularımızın daha fazla istifade edebilmesi ve istediğiniz eşyalara daha kolay erişebilmeniz için tüm yağma artıcıların eşya düşürme olasılıkları artırıldı!
Böylece Migrat ve Sığınak Yağma Artırıcılarda; etkileri %30/%10 olan yağma artırıcılar %30/%30 'a %60-%20 olan yağma arttırıcılar da %60/%60 a çıkarılmıştır.
Ayrıca daha önce hesabında Yağma Artırıcı ürünü bulunan ve halen süresi devam eden Yağma Artıcıların da etkileri artırılmıştır.
Yağma artıcıların etkileri tüm sunucularda ve tüm karakterleriniz için geçerli olduğunu unutmayın! Hesabınıza hemen Yağma Artırıcı yüklemek ve grup bölgelerinde şansınızı katlamak için buraya tıklayın!
Daha önceden gelmesi gereken bi uygulamaydı . Yönetime teşekkürler . Aynı şekilde ÇEMBERLİTAŞ için Yağma artırıcı bekliyoruz . Gaffardan boş dönmek can sıkıyor .
Artırıcıların etkılerının artması hiçbirşey ifade etmıyor . Yuzlerce kez gırıp madalya alıp tek gırısde ıstedıgı ıtemı alan oyuncular oldugunu herkez biliyor . Şansa dayalı bı sıstem zaten yanlış sayısal oynuyoruz sankı , her boss kesımınde her oyuncuya kosk madalyonu verilse , biz de NPC lere gidip kosklerın karsılıgında mısal 50 kosk kıyamet ceket , 150 kosk kıyamet asa gibi , her kesdiğimizde anlamı olur haksızlık olmaz . Tabi böle bi sistemde şans artırıcı satamazlar :idea:
Akçe sistemi sayesinde oyuncuları sömürmek ıcın kullanılan bı uygulma daha
Hiç bir dava için kendımı ateşe atmam kendı davam hariç SPARTACUS
Merhaba ;
Kaç defa migrat arttırıcı aldım , kaç defa sıgınak arttırıcı aldım ama hiç birinde arttırıcı varken item göremedim ben , her sizin yenilik yaptıgınızda o yenılıği aldım hepsi boş verdiğim paralara acıyorum şimdide kalkmışsınız düşme olasılıgı arttırıldı diyorsunuz çok yazık milletin parasını sömürdünüz arttırıyorsunuz daha dün bi arkadaş plus'ı yok 3 tane saheser düşürdü kenandan benim şifaya lanet olası kolye arttırıcı varkende düşmüyor plus varkende . Büyücümde nucleus yüzük için her gün migrat atıyorum ama yok arkadaşlar nucleus yüzüğüm yok diye ve her gün çıkarmaya çalıştıgım için yansıtıp alay etmeye başladılar bumu sizin arttırıcı özelleginiz bumu sizin plus ayrıcalıgınız !
off süper oldu bu ya. dün akşam denemek için 1 günlük sığınak yağma artırıcı almıştım hesabımda vardı. arkadaşlarla 1-2 saat önce öylesine sığınağa girmiştik. işte eşya düşecek diye değilde eğlencesine girdik.
veeeeee ilk defa şans bana güldü ve Kenanın Gücü Yüzük bana düştü! ilk defa bir şaheserim oldu