Öncelikle tebrik ederim karargah loncasını, Yanlız şunu söylemek isterim biz Dün gaffardaydık 10 candaki yeteneğini biliyorduk nasıl olduğunu ama gelip bide sizin görüşünüzü almak istedik ''DeVRiMTaNRıSı'' şu şahsı buldum yanlız arkadaş grupça karar almışlar 10 candan sonraki yeteneği açıklamayacaklarmış Siz Gm yandaşlarımsınız iksir satmalarını istiyorsunuz... neyse Bu grp paylaşımcı ve yardımcı felan değildir arkadaşlar size 10 canın yeteneğini bizzat ben burda söyleyecem
Gaffar 90 cana getirip Bırakılarak, semihayaı 10 cana getiriyoruz semihhayı 10 cana getirdiğimiz zaman saptırmayla birlikte Gaffara yükelniyoruz 89 canda kaos geliyor, ( Kaos her 45 sn bir atıyor ), Sonra devam ediyoruz arkrdaşalr 74 canda dikkat Hiddet sfırlıyor belli aralıklarla, onu tank dikkat edecek, sonra 69 cana gelince depremle karşılaşıyorsunuz Deprem 40 sn bir yapıyor bazen kutup ile kaos iç içe giriyor ( Bu bir avantaj ) ve 50 cana kadar saptırmayla birlikte devam ediyoruz, 49 canda dikkat Gaffar bey ışınlanıyor Sn tutumadım ama ışınlanması grubu heycana sokamasın gurp sabit dursun tank sadece hafif ayarlar verebilir, sonra 10 cana kadar saydığım yeteneklerle devam ediyorsunuz... gaffarı 10 cana getirdğiniz vakit semiha 14 can felan olmuştur içine çektiğinden dolayı oda kendie cüzi bir can basıyor orda gaffarı tanka bırakıp semihanın canını 10 yapıyorsunuz, Canlar Semiha 10 gaffar 10 olunca oan deprem veya kaos geçmişse Ayıları gaffar Yönlendiriyosunuz Gaffar kanadıysa 2 Büyücü Semihaya DAlıyor( 2 TErs bir düz ) Ofas Max çekip gaffara tabi burda şansa ihtiyacınız çok büyük VE canlar 9 9 olunca erg paylaşıyoruz yeteneği bitiyor (Şu Karargah grbunun açıklamadığı püf nokta bu) Neyse 9'a9 olunca canlar aynı şekil devam ofas gaffara büyüler seimhaya Biz bu şekil sEimhaını canını 1 GAffarın cnaını 2 yaptık yanlız Deprem kaçtı... HAin insanlardan gidip taktik isteyecekseniz Bence hiç istemeyin herekeze k.gelsin
Not: neden Semiha ilk başta 10 cana getiriyorsunuz derseniz onun açıklamasınıda yapayım 74 canda gaffar hiddet sfırıladığı için semihayla gaffarı eşit götüremiyorsunu peşin peşin semihanın canın aldığınızdan 10 cana kadar sadece gaffarla uraşıyorusunz buda bir artdır.. Ve semihayı 10 cana getirene kadar İçine çekme olayı çok oluyor biz semihayı 10 cana getirmek için bizzat ben 4 ejder içiyorum buda baya süre ve o anda içine çektiğinden dolayı veridği hasarın çarpanın gaffara yüklüyor gaffara yükeldği canıda ofasa saptırarak canını sürekli 90 tutuyoruz ve şunuda belirteyim sakın 89 can yapamyın kaos geliyor grp dağılır...
Ben gaffarı kesen gruptakilerden birkaçını tanıyorum onlar aylardır bu boss u kesmek için uğraşıyor ve aylar sonra kesebildiler ve siz gelip o kadar vaktin emeğini 5 satırlık bir yazıyla açıklasınlar istiyorsunuz. Adamlar bir süre sonra açıklayacağız diyorlar. Ben bunda herhangi bir hainlik veyahut cimrilik göremiyorum biraz düşünerek yorum yaparsan ve insanlara haklı veya haksız hakaret etmezsen daha güzel olacağının kanaatindeyim.
Ben gaffarı kesen gruptakilerden birkaçını tanıyorum onlar aylardır bu boss u kesmek için uğraşıyor ve aylar sonra kesebildiler ve siz gelip o kadar vaktin emeğini 5 satırlık bir yazıyla açıklasınlar istiyorsunuz. Adamlar bir süre sonra açıklayacağız diyorlar. Ben bunda herhangi bir hainlik veyahut cimrilik göremiyorum biraz düşünerek yorum yaparsan ve insanlara haklı veya haksız hakaret etmezsen daha güzel olacağının kanaatindeyim.
HAkkaret değil benmkisi Sadece bencillik egoistliktir...... Bende 2 ayın deneyimini burda yazdım Sen gözünde büyütüyorsun bu kadar onların 2 ay emeğini saki ben bu yazdıklarımı 1 günde öğrendim boş konuşmayın lütfen ben bugun kessem yarın videolu anlatımını korum siz ancak boş yorum yapmaya yararsınız....
Turkkizilayyy yazdı:Öncelikle tebrik ederim karargah loncasını, Yanlız şunu söylemek isterim biz Dün gaffardaydık 10 candaki yeteneğini biliyorduk nasıl olduğunu ama gelip bide sizin görüşünüzü almak istedik ''DeVRiMTaNRıSı'' şu şahsı buldum yanlız arkadaş grupça karar almışlar 10 candan sonraki yeteneği açıklamayacaklarmış Siz Gm yandaşlarımsınız iksir satmalarını istiyorsunuz... neyse Bu grp paylaşımcı ve yardımcı felan değildir arkadaşlar size 10 canın yeteneğini bizzat ben burda söyleyecem
Gaffar 90 cana getirip Bırakılarak, semihayaı 10 cana getiriyoruz semihhayı 10 cana getirdiğimiz zaman saptırmayla birlikte Gaffara yükelniyoruz 89 canda kaos geliyor, ( Kaos her 45 sn bir atıyor ), Sonra devam ediyoruz arkrdaşalr 74 canda dikkat Hiddet sfırlıyor belli aralıklarla, onu tank dikkat edecek, sonra 69 cana gelince depremle karşılaşıyorsunuz Deprem 40 sn bir yapıyor bazen kutup ile kaos iç içe giriyor ( Bu bir avantaj ) ve 50 cana kadar saptırmayla birlikte devam ediyoruz, 49 canda dikkat Gaffar bey ışınlanıyor Sn tutumadım ama ışınlanması grubu heycana sokamasın gurp sabit dursun tank sadece hafif ayarlar verebilir, sonra 10 cana kadar saydığım yeteneklerle devam ediyorsunuz... gaffarı 10 cana getirdğiniz vakit semiha 14 can felan olmuştur içine çektiğinden dolayı oda kendie cüzi bir can basıyor orda gaffarı tanka bırakıp semihanın canını 10 yapıyorsunuz, Canlar Semiha 10 gaffar 10 olunca oan deprem veya kaos geçmişse Ayıları gaffar Yönlendiriyosunuz Gaffar kanadıysa 2 Büyücü Semihaya DAlıyor( 2 TErs bir düz ) Ofas Max çekip gaffara tabi burda şansa ihtiyacınız çok büyük VE canlar 9 9 olunca erg paylaşıyoruz yeteneği bitiyor (Şu Karargah grbunun açıklamadığı püf nokta bu) Neyse 9'a9 olunca canlar aynı şekil devam ofas gaffara büyüler seimhaya Biz bu şekil sEimhaını canını 1 GAffarın cnaını 2 yaptık yanlız Deprem kaçtı... HAin insanlardan gidip taktik isteyecekseniz Bence hiç istemeyin herekeze k.gelsin
Ellerine sağlık ali , güzel ve yararlı bir paylaşım olmuş
Ve şunuda soruyorum çok bilmiş arkadaşımız Adamalar yazmış biz herekseze taktik ve yetenekelri söylüyoruz Ama arkadaşlarımız not düşüyor 10 candaki yeteneğini söylemeyiz grpça karar aldık sence bu nedir hainlik egoistlik dğeilmi nyse sinirlenmiyecem inş bu yazdıklarım işinize yarar.....