Herşey Paramı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ZahirBey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Herşey Paramı ?

Mesaj gönderen ZahirBey »

Karakter Transferi Ücretsizdi Onu bile gittiniz Parayla Yaptınız İsmim Diyelimki Serdar parakarşıLığında neymiş IISeRDaRııIX yapcakmışım Görüntü Kirliğinden başka birşey değil bunu bile parayla yaptınız Hangi oyunda Parayla Silahlara + basılıyor ? bide yüzlerce grafik hatası var bu + Basmak zorunlumuydu ? 39 da bakıyorum bide 49a bakıyorum dağlar kadar fark var..3 Günde 49 olan arkadaşlarım var 1 hafta ıcındede şaheser üretende.. Sert ve Ağır Vurus yetenekleri ile birlikte Hasar+Saldırı/Savunma itemlerde dahil artık birçok sey önemini yitirdi...İsim Değiştirme Kodu Hırsızlığın önünü açtı 39 Seviye zamanında Ful Magnezyum Conkken 3 Kişi Benı yatıramıyordu en azından verdiğim sete değiyordu . .Sımdı ful yucelen arndeller ıle sade yucelen setlı savascı vs'sinde bile sade yucelen setlı adam alıyor Şaheserleri Getirdiniz ama Bunlara'Şaheser' demem..Bir aLman OK ceketı 39 da 4m ye almıstım sımdı bi Yücelen solucan ceket 17om ? oyunda Bonolar sayesınde yüklü miktarlarda paralar oldu.Eskiden Bir pluslu adam görsek'aa pluslu' derdık .her 1o oyuncudan 9 u pLuslu bu yetmedı Gittiler saçmasapan İsim Değiştirme kodu + Basma Transfer...Sözde oyundakı başarıyla birşeyler yapılıyormuş..oyundaki başarıyla değil Gerçek hayattaki parayla ...
Sınıflar arasında çok büyük Dengesızlıkler var.. 4o Sevıye ful alman Ejderlı büyücüyü cok rahat yatırıyor ..Önerim Şudur;
Sert Ve ağır Vuruş Kalkacak 39 Seviye Gibi olacak ..Elementler Değer kazancak Sakınma Geri gelecek ve Bu sayede Ecel Latif Üretenler Şikayet Etmiyecek Üstünlük kurcaklar Saldırı Savunma Değer Kazanacağı İçin..Kp arttıcı Yüzünden artık savaşmaktan bir zevk Almıyorum ..Hey Gidi Eski 1oo Listesi.... . .Para harcamaya bayılan bir milletiz ..yönetım sömürsün
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...

ve Tanrı Ağlıyordu..

Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Herşey Paramı ?

Mesaj gönderen qalanoth »

Para Tabi .!! Ne Sandın ?? ( ! )
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
ZahirBey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Herşey Paramı ?

Mesaj gönderen ZahirBey »

45 Gösterim oLmuş yorum yapmayada üşeniyoruz :)
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...

ve Tanrı Ağlıyordu..

Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön