Benimde bir kaç önerim var. Paylaşmak istedim.
İlk 2 önerimin yapılmasının çok zor şeyler olduğunu sanmıyorum. 1-Ortak Banka Kasası Ortak banka kasası normalde bulunan 2 kasamız dışında ek olarak aynı hesapta olan aynı karakterlerimizin ulaşabileceği bir kasa. Aktarma sorunumuz böylelikle ortadan kalkar. Ancak bu kasaya nadide ve şaheserler konulamaz. 2-Karakter Değişikliği Butonu Bu butonla çık gir olayından kurtulmuş oluyoruz. Direk diğer karakterlerimize geçebiliyoruz. 3-Görev Kaydetme Sistemi 20 Tane X öldür görevindeyiz bitirmeye yakın düşüyoruz, emekler çöpe gidiyor haliyle. Kesilen canavarları kaydetme olayı olsa hiç sorun çıkmaz. 4-Lonca Sistemi Bunu açıklamayayım artık.
Özellikle karakter değiştirme butonu ve karakterlerin ortak erişebileceği bir kasanın eklenilmesi çoğu oyuncu tarafından beklenen yeniliklerden bazıları.
Bu önerileri destekle de paylaşmanı öneririm,fakat 20 tane X görevi var da benim mi haberim yok acaba..
Özellikle karakter değiştirme butonu ve karakterlerin ortak erişebileceği bir kasanın eklenilmesi çoğu oyuncu tarafından beklenen yeniliklerden bazıları.
Bu önerileri destekle de paylaşmanı öneririm,fakat 20 tane X görevi var da benim mi haberim yok acaba..
Arkadaşım orda canavar ismi belirtmemiş herhangi bi yaratık hakkında X bilinmeyeni X = Taşkanat, X=tepegöz gibi Ayrıca arkadaşlarımın önerileri gayet hoş umarım yeni güncellemeler ile bu rahatlığa erişebiliriz
Eğer yaradılışımda bir mükemmellik varsa o da; Türk olarak dünyaya gelmemdir
2.seçenek olması aslında diyer oyunlara benzer ...
1. seçenek ise güzel ama her oyuncaya verirlirse oyunun cıvkı çıkabilir ya akçle ile satacaklar yada herkeze vermek zorunda kalacakalar.
Arkadaşım orda canavar ismi belirtmemiş herhangi bi yaratık hakkında X bilinmeyeni X = Taşkanat, X=tepegöz gibi Ayrıca arkadaşlarımın önerileri gayet hoş umarım yeni güncellemeler ile bu rahatlığa erişebiliriz
Saol. Arkadaşım açıklamış zaten. X bilinmeyen herhangi bir canavar.
benzombi01 yazdı:2.seçenek olması aslında diyer oyunlara benzer ...
1. seçenek ise güzel ama her oyuncaya verirlirse oyunun cıvkı çıkabilir ya akçle ile satacaklar yada herkeze vermek zorunda kalacakalar.
1-Diğer oyunlardaki güzel özellikleri benzemesi kötü değil bence
2-Cıvkı çıkmaz bence 3 aksanın 1i ortak olsa. Oyunun kendisindeki bu özellik çoğu kişiyi memnun edecek dolandırma şikayetleriyle başları ağrımayacak.
Selamlar önerileriniz birbirinden enfes fakat en dikkat çeken 2. öneri Esc tuşuyla açılan menüye " Karakter Değiştir " seçeneğiyle hem karizma satışı hemde karakter değiştirmesi kolaylaşır.
Lucagox yazdı:
Selamlar önerileriniz birbirinden enfes fakat en dikkat çeken 2. öneri Esc tuşuyla açılan menüye " Karakter Değiştir " seçeneğiyle hem karizma satışı hemde karakter değiştirmesi kolaylaşır.