Efektli Yetenek Tasarımları (Şifacı)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Efektli Yetenek Tasarımları (Şifacı)

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Daha önce savaşçı ve büyücü karakterleri için tasarlamış olduğum özel yetenek konularında şifacılar için de zamanı geldiğinde çalışmalarımı yayınlayacağımdan söz etmiştim.Benim ardımdan yetenek tasarlama mevzusu oldukça popülerleşti,denemeye kalkanlar ve çalışmalarını yayınlayanlar oldu.Şimdi ise yeni biten şifacı karakteri özel yeteneklerini beğenilerinize sunmak istiyorum.

29 Ocak 2011 tarihli "Efektli Yetenek Tasarımları (Savaşçı)" konusuna ulaşmak için;

[code]viewtopic.php?f=58&t=49348[/code]

30 Mayıs 2011 tarihli "Efektli Yetenek Tasarımları (Büyücü)" konusuna ulaşmak için;

[code]viewtopic.php?f=46&t=64095[/code]

----------------

"Kudretli Bulut"

Şifacıların iyileştirme yeteneğinin ardından şimdi de kudret verme yeteneği ortaya çıktı.Müttefikler üzerinde kullanılan bu yetenek ile şifacı karakterinin enerjisinden küçük bir miktar alarak hedefe kudret kazandırmak amaçlanmıştır.

Resim
Resim

"Çatışma Emri"

Fiziksel ve element direnç alanı yetenekleri gibidir,kendisine ve grup üyelerine ekstra kritik ve büyü kritik şansı sağlar.

Resim
Resim

"Hızlandırma"

Kıyamet dünyasında en çok ihtiyaç duyulan özelliklerden biri de hızdır şüphesiz.Hızlandırma yeteneği müttefiklerde kullanılan ve hareket hızını arttıran özel bir etkidir.

Resim
Resim

"Acil İlk Yardım"

Büyük çatışmalarda,sıkı savaşlarda her şeyin kaderini değiştirebilecek özelliğe sahip bir yetenektir.Acil ilk yardım etkisi uygulanan müttefik,etkiyi aldığı şifacının büyü şifa/büyü kritik düzeyleri ile yeteneğe verilmiş puana bağlı olarak artan süre boyunca kendisini iyileştirebilir/kudretlendirebilir.

Resim
Resim

"Deli Doktoru"

Eminönü'nün sayısız ucube dolu lanetli sokaklarında,Yeraltı'nın Kadim Hidra'nın kükremesiyle yankılanan mağaralarında,varoluşun tanıkları Meranların kol gezdiği saklı şehirlerde şifacı karakterlerin kendi kendilerine yetebilmeleri için özel olarak tasarlanan şaheser bir yetenektir.Sadece şifacı karakterin kendisinin kullanabildiği yetenek süresi boyunca şifacının maksimum hasarı/saldırısı/kritiği/savunması ciddi düzeyde artar.

Resim
Resim

Her biri kendi fikrim ve tasarımımdır.Emeğe saygı çerçevesi içerisinde bir teşekkür yeter,Çemberlitaş'tan "işe yarar" eşyalar düşürmem için dua da edebilirsiniz:) Saygılarımla.

Katkılarından Dolayı Özel Teşekkürler:
ALoAzraiLL
Seroyt
2006-2013
Kullanıcı avatarı
keremkel
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Re: Efektli Yetenek Tasarımları (Şifacı)

Mesaj gönderen keremkel »

xPrince yazdı:Abartılı kötü fikirler, basit fotoşop çalışmaları, ve aslında hepsi hayalden ibaret..
+1000

kudret basma ne ya :P
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

çalışmalar guzel.bunlardan bırısı 59 level açılınca gelebılır bence.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

xPrince yazdı:Abartılı kötü fikirler, basit fotoşop çalışmaları, ve aslında hepsi hayalden ibaret..
Photoshop kalitesi konusunda senin imzan beni sollamış haklısın.Bazı yaralar var demek ki böyle yorum yapılıyor.Ayrıca şu an kullandığın avatar da bana ait.

keremkel yazdı:
+1000

Mantıklı yorumlarla gelmeni öneririm.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
keremkel
İskele Babası
İskele Babası

izdirapgrafik yazdı:
Photoshop kalitesi konusunda senin imzan beni sollamış haklısın.Bazı yaralar var demek ki böyle yorum yapılıyor.

keremkel yazdı:
+1000

senin fikirler mantıksız olmasın.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

keremkel yazdı:
izdirapgrafik yazdı:
Photoshop kalitesi konusunda senin imzan beni sollamış haklısın.Bazı yaralar var demek ki böyle yorum yapılıyor.

keremkel yazdı:
+1000

Cümlenin sonunda nokta da var.Ciddi şahsiyet.Madem bu kadar ciddisin gözüne takılan tek şey kudret basmadan söz edilmesi mi? Kim gönderdi sizi buraya?
2006-2013
Kullanıcı avatarı
keremkel
İskele Babası
İskele Babası

izdirapgrafik yazdı:
keremkel yazdı:
izdirapgrafik yazdı:

keremkel yazdı:
+1000

Cümlenin sonunda nokta da var.Ciddi şahsiyet.Madem bu kadar ciddisin gözüne takılan tek şey kudret basmadan söz edilmesi mi? Kim gönderdi sizi buraya?

kendim geldim :) evet te kudret basma değil hepsi saçma hızlandırmaymış kritik artırmaymış çok abartılı.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

keremkel yazdı:
kendim geldim :) evet te kudret basma değil hepsi saçma hızlandırmaymış kritik artırmaymış çok abartılı.
Sen kendini bu kadar sınırlıyorsan bir sonraki güncellemede oyunu bırakmak zorunda kalırsın.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

izdirapgrafik yazdı:
Photoshop kalitesi konusunda senin imzan beni sollamış haklısın.Bazı yaralar var demek ki böyle yorum yapılıyor.Ayrıca şu an kullandığın avatar da bana ait.
Daha iyilerini yapmanı beklerdim o zaman ha avatar güzelmi güzelde, yorumlara açık olduğunu düşünerek bunlara iyi yorum veremicem.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
keremkel
İskele Babası
İskele Babası

izdirapgrafik yazdı:
keremkel yazdı:
Sen kendini bu kadar sınırlıyorsan bir sonraki güncellemede oyunu bırakmak zorunda kalırsın.
neden? bir sonraki güncellmeyi sen mi hazırlayacaksın o zaman hakketen bırakırım :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön