Arkadaşlar benim önerim SUSTURULAN karakterler hakkında çünkü şuan bende susturulmus bulunmaktayım. Bakın çöyle bir uygulanama olursa herşey için çok daha iyi olabilir,
Susturulan karakter gün boyunca sadece 5 kere yazı yazabilse ( gerçekten bu çok önemli oluyor birinden fiyat bile öğrenemiyoruz. Adam bölgeye Ölmekistermisin bölgeye boş pm yazıyor sonra bana fısıldayasrak oyundasın insan boş pm atar 50 kere yazdım ayıp arkadaşlığına diyor.)
Bari yansıtabilelim ya birine nerdesin bile diyemiyorum gerçekten işimiz çok zor ya..
Saat başı 1 kere veya, gün boyunca 5-10 kere yazabilelim gerçekten çok yaralı olur. gong , solucan, dev komodo ve gecenin takipçisi görevlerimm var bi türlü yapamadım. Grup bulamıyorum grup toplayamıyorum.. Çünkü susturuldum ..
[ÖNERİ] Susturmama susturdukça sıra sana gelecek !
[ÖNERİ] Susturmama susturdukça sıra sana gelecek !
Görürsen selam ver
( Eminönü )
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
Re: [ÖNERİ] Susturmama susturdukça sıra sana gelecek !
Yorum gelmedi 
Görürsen selam ver
( Eminönü )
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Doğru.
Bir de ard arda susturuldum 7+5=12 gün. Plus paketimdem 12 gün çalındı. Zaten susturulunca oyuna girilmiyor adam pm atıyor cevaplayamıyorsun. Görevler yapılmıyor. GB de adam laf söyleyince laf çarpamıyorsun.
Bir de ard arda susturuldum 7+5=12 gün. Plus paketimdem 12 gün çalındı. Zaten susturulunca oyuna girilmiyor adam pm atıyor cevaplayamıyorsun. Görevler yapılmıyor. GB de adam laf söyleyince laf çarpamıyorsun.
Arkadaşlar susturma cezasının asıl sebebinin ne olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuzdur.
Oyun refahını sağlamak ve düzeni korumak adına yapılan cezalandırmalar caydırıcı amaçlıdır.
Başka bir konuda da belirtmiştim. Bayanlarında oynadığı bu oyunda ''utanmadan'' argo ve küfür sarf edebiliyorsanız, aldığınız cezaya katlanmalısınız. Bu benim şahsi düşüncemdir.
Yapılan bu davranışın doğru olduğunu varsayıp ''5 gün çok fazla'', ''İşimiz çok zor'' vb. gibi cümleler kurmanız gerçekten düşündürücü. Yaptığınız davranış hoş değil ki size tolerans gösterilmesini istiyorsunuz. Sizi empati kurmaya davet ediyorum. :!:
Öte yandan sebepsiz yere susturulduğunuzu düşünüyorsanız da İKV Destek takımına başvurabiliyorsunuz.
Umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz ve verilen cezalar bir nebze olsun caydırıcı olur.
İyi forumlar.
Oyun refahını sağlamak ve düzeni korumak adına yapılan cezalandırmalar caydırıcı amaçlıdır.
Başka bir konuda da belirtmiştim. Bayanlarında oynadığı bu oyunda ''utanmadan'' argo ve küfür sarf edebiliyorsanız, aldığınız cezaya katlanmalısınız. Bu benim şahsi düşüncemdir.
Yapılan bu davranışın doğru olduğunu varsayıp ''5 gün çok fazla'', ''İşimiz çok zor'' vb. gibi cümleler kurmanız gerçekten düşündürücü. Yaptığınız davranış hoş değil ki size tolerans gösterilmesini istiyorsunuz. Sizi empati kurmaya davet ediyorum. :!:
Öte yandan sebepsiz yere susturulduğunuzu düşünüyorsanız da İKV Destek takımına başvurabiliyorsunuz.
Umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz ve verilen cezalar bir nebze olsun caydırıcı olur.
İyi forumlar.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
onu geçtim de hotmailime mesaj geldi destekden . talebiniz incelenmiş ve cezalı geçirildiğiniz süre göz önünde bulunularak cezanız kaldırılmıştır . 2 gün oldu hala suslu çar 
ya adam maden cekerken kesti beni küfür ettim söyleden neymiş cevreyi rahatsız ediyomusum ee o kesen kisi pm atıp küfür edince sikayet ederse o yine ban yiyorum ya klan savasında olup küfür etdem tamam adı üstünde savas ama maden çekiyorun bakır kolbat yapmak için paslanmas celik icin pari yapıp satimde ejder icin para topliyim diye tabi hayal standalt 200 m toplamak neyse adam geliyo kesiyo ben simdi nasıl küfür edmiyim bu adama zaten büyücüyüm ikv nin en ezik karakteri adamda savascısı anında kesti mutale edsemde savuna maztım zaten sifacı bana sardırdı savundum kendimi azdaha kesiyordu beni kactım ya artık adeleti bile parayla satıyor ikv ver akceyi al fazladan sikayet hakkını arkadaslar sobee batmaya müssahak zaten coğu kisi her küfür edince ban yemekden ikv dükkandan ikv plustan oyundan cıkıyor..
Ya bari günde 5 yada 10 kere yazı yazabilelim gerçekten Nocoment bir dene kendini 5 gün sustur bak neler yaşıcan 
Grupca solucana gidiyolar konusmalar aynen böyle ! :
- Solucan görevi olan meran kopruyeee (bölge)
- Solucan görevi olan meran kopruyeee (klan)
- Ölmekistermisin herkesi selamlıyor.
- Ölmekistermisin onaylıyor.
- Bana mı diyosun ?
- Ne diyon anlamadım
- Ölmekistermisin üzülüyor.
- Susturuldun mu?
- ?
- Urban zırh yansıtmıştım onu mu alcan ?
- Ölmekistermisin reddediyor.
- Valla anlamadım kusura bakma kardeş
Lan derdimizi anlatcaz diye 9 dereden su getiriyoz. Bie günde buna benzer bi konusma olursa resim çekicem lan bune be işkence resmen '
Grupca solucana gidiyolar konusmalar aynen böyle ! :
- Solucan görevi olan meran kopruyeee (bölge)
- Solucan görevi olan meran kopruyeee (klan)
- Ölmekistermisin herkesi selamlıyor.
- Bana mı diyosun ?
- Ne diyon anlamadım
- Susturuldun mu?
- ?
- Urban zırh yansıtmıştım onu mu alcan ?
- Ölmekistermisin reddediyor.
- Valla anlamadım kusura bakma kardeş
Lan derdimizi anlatcaz diye 9 dereden su getiriyoz. Bie günde buna benzer bi konusma olursa resim çekicem lan bune be işkence resmen '
Görürsen selam ver
( Eminönü )
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
Bunun yerine siz hakaret içerikli sözler söylemeseniz nasıl olur :? ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Melodrama yazdı:Bunun yerine siz hakaret içerikli sözler söylemeseniz nasıl olur :? ... İyi Forumlar.
kardeş ben hayatım boyunca küfür etmemiş insan tanımıyorum ! ve bende oyunda meteora giremedigim için bir arza küfür ettim kabul ediyorum ama bu kadar kısıtlamada yeter artık !
Görürsen selam ver
( Eminönü )
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
aynen herkez küfür eder küfür edenlere ban vermekle sadece oyundan soğuturlar ben sahsen ban yediğim zamanlar cok girmiyorum oyuna su günlerde ban yediğim için girmiyorum meselaErdi55 yazdı:Melodrama yazdı:Bunun yerine siz hakaret içerikli sözler söylemeseniz nasıl olur :? ... İyi Forumlar.
kardeş ben hayatım boyunca küfür etmemiş insan tanımıyorum ! ve bende oyunda meteora giremedigim için bir arza küfür ettim kabul ediyorum ama bu kadar kısıtlamada yeter artık !
Sobee kendi kuyusunu kendisi kazıyor