Büyüklü Küçüklü harflerle yazı yazma sendromu(Ergenlik)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kemalizm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Büyüklü Küçüklü harflerle yazı yazma sendromu(Ergenlik)

Mesaj gönderen Kemalizm »

Eveeeet sizin için internetin tozlu sayfalarından çekip aldım bu konuyu.

Peki neden?

Neden siz sözyleyin neden büyüklü küçüklü yazıyo millet?Aslında bir sanattır narındır kırılgandır eller adete klavye üstünde dans edeeeerrrr eder durur.Piyanistler bu arkadaşların yanında resmen halt etmiş kişilerdir.Bazı arkadaşlarda o serçe parmak ele isyan edip kendi bağımsızlığını bıle yakalamıştır.Ne karizma ama yer bitirir böyle yazı yazmak kızları aslında , hele ki ''xd'' olayını <3.Bu köklü sanatın çok çeşitleri bile vardır örneğin:

ş yerine $
b yerine ph
s yerine sh
k yerine q
v yerine w yazmak resmen bir adettir bu ince narin sanatta.

Toplumun altin çiçekleridir bu insanlar hatta halk onları o kadar çok sever ki zaman zaman bu karızmatik hallerine isimler bile takmışlardır.''Emo'' ''Apaçı'' ''Tikky'' vs densede aslında hepsi ortak bir hormonun yaymış olduğu ortak bir ismi kullanır ''ERGEN''.
Evet işte bu muhteşem cool tarz bu muhterem insanların elinde harmanlanmıştır.Öyle büyüyüp foksiyonlanmışlardır ki kendi adlarını taşıyan bir cep sözlüğü oluşturmuştur.(Aile için özel tasarlanmış 1. hamur kağıdına basılmış 120 sayfalık bu eşşiz sözlüğü bütün kitapcılarda bulabılırsınız)Bu muhterem insanlar öyle bir yazarlar ki öyle bir dizerler ki sözcükleri edebiyatta gördüğümüz gerek Fuzili gerekse Ömer Hayyam'ı solda sıfır bırakmayı başarmışlardır.Siz her ne kadar ellerinin altında özel bir klavye düşlerseniz düşleyin aslında herşey küçük bir parmak dokunuşundan ibarettir.O serçe parmağın yerine göre sert darbeleri yerıne göre ise yaz rüzgarı nıtelığınde ki dokunuşları resmen insanları büyüleyip etkisi altına almıştır.Olay her ne kadar ''q,w,$'' harflerini kapsasda aslında bu ana olay shift ve caps lock arasında geçmektedir.Adete yingyang gibidir bu tuş( + ve - ) ve engin ustatlarımız ''ergenler'' bu satatın gerek felsefi yönünü gerekse sanatsal yönünü hep gözümüze gözümüze sokmayı başarmışlardır.Peki biz bu üstatları tanıyabilirmiyiz?

Sıkkı durun eveeet onlar içimizde her ne kadar kendilerini belli etmeselerde oyunda büyük bir miktardadırlar.Bunu nasıl anlarız?Basit ismi oku ve anla eğer nicki ''SaNaDeGiLkaRdeŞiNe'' tarzı bişeyse ( hahahaha hep burda gülüyorum ya abi varmı böyle olay gidip 25 lira veriyosun sırf 2 ünsüz ad büyük olcak diye hahahah :D :D ) bilinki onlar bunlardır.''S'' yerine alt 4 yaparak ''$'' yapan bu zeki kardeşlerimiz adeta sağ kulaklarını sol elleri ile tutmayı tercih eden hamarat insanlar olarak bilincimize kazınmalıdırlar.Peki bunlardan korkmalımıyız?

Eldeki verilere göre bu sanatta ustalaşmış ''ergen'' kardeşlerimiz serçe parmaklarını öyle büyük bir güçte kullanırlar ki gerek kung fu gerekse karete sanatının bütün savunma pozisyonlarını cacık etmişlerdir.Ama korkmayın bu sert bakışlı yakılışıklı kafası jöleli ensesi kıllılar dokunulmadığı sürece uysal bir yapıya sahiptirler.

Eveet sanırım bu kadar oyundan 20 lira veripte sırf aynı nickin iki sesli harfini büyük yazan muhterem insanlar büyüksünüz saygıyla anıyorum SiHiZi ÇoHoK SheViYoOruZz <3 <3
Kapı çalar

Açarasın

Jandarmaları görürüsün karşında

Derler ki ''Oğlun''

Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;

VATAN SAĞOLSUN
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Büyüklü Küçüklü harflerle yazı yazma sendromu(Ergenlik)

Mesaj gönderen benzombi01 »

ben zaten anlamıyorum bu ergenusları geçen yıl sadece tamamı tmm evet i evt yani kısaltma kullanıyordum şimdi kullanmıyorum ama 25 yaşındakiler naper qanqa iisndir felan kullanıyor yani ewt ne ya evt yaz bari onada razıyız ama arkadaşım biz türk müyüz değilmiyiz...eyer biz TÜRK olsaydık hiç bir şeyi muhamma etmezdik yani bizim dilimiz karışıktı bir zamanlar ama şimdi normalleşti derken qwx çıktı yani bakın NqB3R qAnNqA NqSıLLSıN bu nedir yani ha bunu okumak mı iyi bunu mu naber kanka nasılsın ?? size soruyorum genç olmaya çalışan millet
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

önceLikLe bu koNuya qatılmamaqH eLde değil. Ciddiyim bu ergenlik dönemindeki "cix" yazım tarzının amacı ne diye çok kafa yordum, fakat çözemedim :) . Cümle ortasında l'yi L yapınca, g'yi q yapınca daha mı hoş duruyor? Bence sadece görüntü ve dil kirliliği. Umuyoruz ki bunun da modası geçer ve yakın zamanda gençler (yanlış anlamayın benim de yaşım çok büyük değil.) Türkçe'nin önemini anlayabilir. Dilin kendi gücünü kaybetmesi, o milletin gücünü kaybetmesidir. Siyaset yapmayalım ama Rusya'da bunun örneklerini çok rahat gördük: her Türk topluluğuna farklı alfabeler verilerek birbirleri arasındaki bağlar kopartıldı, gerisi malum. :) Bizler de -eğer- böyle olursak Türkiye'de daha büyük sorunlar çıkabilir, dil deyip geçmeyin; her şeyin özü konuşmaktır. Bir milleti yaşatan dildir, bir dili yaşatan da millettir.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
sonsuzluk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen sonsuzluk »

http://www.emolater.com/

Belki lazım olur :) bu işler genelde nefretle başlar sonra özentiye doğru devam eder..
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen benzombi01 »

bakın şimdi emoca yazmaya çalışacam ve normal yazacam 2 sinin zamanını size söylüycem :
A$K!M Nab3R NaSıLsIn , aşkım naber nasılsın emo:48 saniye Normal:4 saniye
Kullanıcı avatarı
SoLo
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen SoLo »

Okumayı zorlaştırmaktan başka bir işlevi yok.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Resim
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen halilumit »

zevkle okudum guzel bır konuya deginmissin tesekkurler güzel Türkçemizi kirletmeden,özünü kaybetmeden en iyi şekilde kullansak keşke
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Böyle Bir Şey Bekliyordum :D
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Kemalizm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Kemalizm »

o değilde oyunada bakıyorum millet 20 lira veriyo sırf aynı adı yazıyo yine 2 tane sessiz harf büyük oluyor hayır göze güzel gelse neyse pm atcaz /f yapıp oda olmuyor yaa :D
Kapı çalar

Açarasın

Jandarmaları görürüsün karşında

Derler ki ''Oğlun''

Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;

VATAN SAĞOLSUN
Kullanıcı avatarı
SoLo
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen SoLo »

Bir kere forumda büyüklü küçüklü yazmakla oyunda adını değiştirmek arasında fark var.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön