Eminönü' nde Neler Oluyor? ( Bölüm 1 )
Tarih:13.07.2011
Yer:Eminönü
Sadri Bey hergün olduğu gibi bütün bir gününü çınaraltında geçirmiş ve gün batımına yakın evine gitmek için ayaklanmıştır.Sadri Bey elinde tespihini sallaya sallaya evine giderken tanıdıklarınada başıyla selam verdi.Güneş artık batmıştı Eminönü sokakları karanlığa gömülüyordu yavaş yavaş.Sadri Bey birazda yaşından dolayı çok yavaş adımlarla yürürdü.Hatta ona çınaraltında Kaplumbağa Sadri derlerdi arkadaşları.Yine o yavaş adımlarıyla evinin sokağında ilerlerken birden bir çığlık sesi kulağına geldi.Bir anda içinde bir korku belirdi.Hemen kendini toparlayıp çığlığın geldiği yöne doğru adımlarını hızlandırarak yürümeye başladı.Duyduğu çığlık bir kadın çığlığıydı.Sesin geldiği sokağa vardığında ise hiç kimseyi görememişti.Etrafına iyice bakındı.Ancak hiçkimse yoktu."Heralde yanlış duydum"diyerek evine girdi.
Tarih:14.07.2011
Yer:Eminönü Jandarma Karakolu
Jandarma:Ne zamandan beri gelmiyor eve?
Halime Teyze:Dün sabah işe gitmek için çıktı.Ozamanda beridir haber alamıyorum.Ne olur bulun onu evladım.
Jandarma:Tamam teyzeciğim onu bulacağız ama seninde bize yardımcı olman gerekiyor.En son saat kaçta gördün Ayşe' yi?
Halime Teyze:Saat 8' di evden çıktı işe gitmek için.En son ozaman gördüm.
Jandarma:Tamam teyzeciğim teşekkürler.Biz sana haber vereceğiz.Birde fotoğrafını bırakırsan çok iyi olur.
Halime Teyze Ayşe' nin fotoğrafını göz yaşları içinde masaya bırakıp çıktı.
Jandara elindeki dosyayla komutanı Ali' nin odasına girdi.
Jandarma:Komutanım, dün gerçekleşen bir kayıp vakası var.
Jandarma Ali:Kim kaybolmuş.
Jandarma:Halime teyzenin yeğeni Ayşe.Dün sabah saat 8 den beri haber alınamıyor.Kaçırılabileceğinden şüphe ediyoruz.
Jandarma Ali:Görgü tanığı ya da onu dün gören birileri var mı?
Jandarma:Araştırıyoruz komutanım bölgeye arkadaşları yönlendirdim.
Jandarma Ali:Peki.Gelişmelerden haberdar et.
Jandarma elindeki dosyayı Ali' nin masasına bıraktı ve selam verip çıktı.
Jandarmalar bütün Eminönün' de Ayşe' yi arıyorlardı.Eminönündeki insanlara Ayşe' nin resmini gösterip onu görüp görmediklerini soruyorlardı.Bir grup jandarmada Çınaraltı' na gitti.Jandarma Çınaraltındakilere Ayşe' nin resmini gösterdi ve bu kızı gördünüzmü hiç diye sordu.Hiç kimseden ses yoktu.Sadri Bey' in aklına bir anda dün akşam saatlerinde duyduğu çığlık geldi.Jandarmaya dönüp "Evladım ben o kızı görmedim ama dün akaşam evime giderken bir sokaktan kadın çığlıpı geldi kulağıma."
Jandarma Sadri Bey' e "Amca o zaman biz seni bir karakola götürelim arkadaşlar ifadeni alsınlar."
Jandarma:Dün neredeydin?
Sadri Bey:Dün Çınaraltındaydım herzamanki gibi.Akşam saatlerinde evime gitmek için ayaklandım.Tam evimin sokağına girdiğim sırada bir kadın çığlığı duydum.Sesin geldiği yöne doğru koştum.Ancak hiçbirşey göremedim.Gittiğim yerde kimse yoktu.
Jandarma:Kaçta oldu bu olay?
Sadri Bey:Saat 6:30 7:00 arası
Jandarma:Duyduğun çığlık kadın çığlığımıydı eminmisin?
Sadri Bey:Eminim.
Jandarma:Peki ifadenizi imzalayıp çıkabilirsiniz.Bilginize tekrar başvurabiliriz.
Sadri Bey:Peki Evladım.
Tarih:15.07.2011
Yer:Eminönü Yerel Gazete
Halime Teyze karşısında duran Arif Bey' e "Bir kayıp ilanı verecektim evladım" dedi.
Arif Bey:Tabi teyzeciğim kayıp olan şahsın adı nedir ve ne zaman kayboldu?
Halime Teyze:Adı Ayşe dün sabah 8 den beri haber alamıyorum.
Arif:Peki teyzeciğim not aldım.Birde fotoğraf bırakın.
Halime Teyze:Buyur evladım.
Arif Bey:Tamam teyzeciğim yarınki baskıda görebilirsiniz.
Tarih:16.07.2011
Yer:Eminönü Jandarma Karakolu
Yasemin nefes nefese karakola atmıştı kendini.Jandarmalar ne olup bittiğini anlayamamıştı başta.Yasemin nefes nefese birşeyler anlatmaya çalışıyordu.Jandar "Gel şöyle otur bir soluklan" dedi.Yasemin "Bir kız, bir kız cesedi gördüm" dedi...
Jandarmalar 15 dakika içinde olay yerindeydiler.Yasemin' in gösterdiği yere geldiklerinde içler acısı manzarayla karşılaştılar.Çırıl çıplak bir kadın cesedi yol kenarına bırakılmıştı.Jandarma Ali cesedin yüzünü çevirince birden gözleri doldu."Bu o.Aradığımız kız." Ceset hemen olay yerinden kaldırılarak otopsiye götürüldü.Jandarmalar olay yerini incelemeye başladılar.Olay yerinde herhangibir kan lekesi yoktu.Ancak cesetin çeşitli yerlerinde kesikler vardı.Buda Ayşe' nin başka yerde öldürülüp buraya sonradan bırakıldığını gösteriyordu.Jandarma Ali "Burayı iyice inceleyin didik didik edin.Birşeyler bulmadan gelmeyin.Otopsi raporunuda en kısa zamanda istiyorum." dedi.
Tarih:16.07.2011
Yer:Eminönü Yerel Gazetesi
Arif Bey hızlı bir şekilde gazetenin günlük olarak basıldığı yere girdi."Basımı hemen durdurun." dedi görevlilere."Elimde bomba gibi bir haber var onu manşete koyacağız"
Gazetenin bir sonraki gün manşeti ise şöyle oldu.
Eminönünde Neler Oluyor?
Dün akşam saatlerinde yol kenarında bulunan ceset ile ilgili yetkililer herhangibir açıklama yapmazken durum belirsizliğini sürdürüyor.
Sonuna Kadar Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim.Bir Yorumunuzu Esirgemeyin..!
Eminönünde Neler Oluyor..? Devamı Gelecek...
Eminönü' nde Neler Oluyor ..? [ Bölüm 1- Kayıp Kadın ]
Re: Eminönü' nde Neler Oluyor ..? [ Bölüm 1- Kayıp Kadın ]
Sonuna kadar okudum,gerçekten güzel hikaye devamını bekliyorum..
teşekkürler devamı gelecek...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Gerçekten güzel bir hikaye tebrik ediyorum devamını bekliyorum
Her paragrafı heyecanla okudum tebrikler devamını bekliyorum ..

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Fakat jandarma ali annesine neden teyzeciğim diyor onu anlamadım 
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
2.sini yazdgnda öm atar msn?
Ayrca j.ali annesine ndn teyze dyo?
Ayrca j.ali annesine ndn teyze dyo?
Güzel hikaye olmuş detayları atlamamışsın, diğer hikayeyi bekliyoruz ...
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Jandarma Ali'nin annesi bildiğim kadarıyla ölüyor.Halime Teyze ona annelik ediyor.Yane anlayacağın öz annesi değil teyze demesi gayet doğal?
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
JousCat yazdı:Jandarma Ali'nin annesi bildiğim kadarıyla ölüyor.Halime Teyze ona annelik ediyor.Yane anlayacağın öz annesi değil teyze demesi gayet doğal?
Hayır halime teyze jandarma alinin öz annesi.
Senin dediğin savaş.Savaş'ın ise ciciannesi