Rehberlik başvurusu hakkında yardıma ihtiyacım var:)
Rehberlik başvurusu hakkında yardıma ihtiyacım var:)
Merhaba arkadaşlar forumdaki bir çok kişi bunu hoş karşılamayacak ve erken olduğunu düşünecektir fakat ben 2.kez (bu kez asıl kimlik bilgilerimle) Rehber Takımı'na alım için başvurmuş bulunmaktayım.Gerekli tecrübenin bir kısmını aldığımı düşünüyorum ve kişilere yardım etmeyi seviyorum.Acaba olumlu bir sonuç gelirse kaç gün içerisinde gelir.Şimdiden size teşekkür ediyorum.Saygılar...
Usain - 49.Seviye - [Nitrojen Tipi(^) Kemikkafa Tipi Tungsten Güneş Asa]
Edirnexmerkez - 32.Seviye - [ Islık Çalan] [GBT-69]
Hasanmeriçefe - 1.Seviye - [Yatağan] [Tek Atar]
Re: Rehberlik başvurusu hakkında yardıma ihtiyacım var:)
Başvurmana gerek yok artık alacaklarını almışlar, arkadaşımın 11 yaşındaki kardeşi rehber olmuş biz olamadık ( iş yaşta değil baştadır diyeceğimde bildiğin çocuk gibi davranıyor, k yerine q yazmalar falan tamamen saçmalık çocukça şeyler )
çocuk oyuna girdiğinde ceketi yansıtıyor satmaya çalışıyor ayrıca istediğine küfür edebiliyor çünkü rehberler ceza almaz char çalan istediğini yapar ! !
çocuk oyuna girdiğinde ceketi yansıtıyor satmaya çalışıyor ayrıca istediğine küfür edebiliyor çünkü rehberler ceza almaz char çalan istediğini yapar ! !
Nothing
Usain - 49.Seviye - [Nitrojen Tipi(^) Kemikkafa Tipi Tungsten Güneş Asa]
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Scalgar yazdı:Başvurmana gerek yok artık alacaklarını almışlar, arkadaşımın 11 yaşındaki kardeşi rehber olmuş biz olamadık ( iş yaşta değil baştadır diyeceğimde bildiğin çocuk gibi davranıyor, k yerine q yazmalar falan tamamen saçmalık çocukça şeyler )
Gerekli resimlerle birlikte bana ulaştırırsanız bu şekilde bir durumun önüne geçmemize yardımcı olabilirsiniz. Rehber Ekip üyeleri tarafından yapılacak olan iyi / kötü her yoruma açığız fakat bunların belirli dayanakları olması gerekmektedir.
Bilgilerinize sunar, keyifli forumlar dilerim.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>