viewtopic.php?f=46&t=65164
Açıklama için teşekkür ederim keşke konuyu kitlememiş olsaydınız teşekkürümü başka konu açıp yazmak zorunda kalmasaydım... Ayrıca konuyu hangi sebeple kitlediğinizide açıklarsanız onun içinde bi teşekkür mesajı yazarım eğer tekrar "açkılama- kilitleme" işlemi yapmaz iseniz tabiki !(ha ben GM olarak bu kadar açıkladıma şükret derseniz ehh onada şükür ne diyelim lutfettiniz saolun)
Dile getirdiğim konunun mevzusunun herkesi ilgilendirdiğini düşünüyorum dikkat ederseniz söylentilerin fotoların gerçek olmaması dahilinde bile görev metaryellerinin şuanki süreçte hali hazırda bulunan şahaser reçetelerinde olması sıkıntı teşkil ettmekte ve üstüne basa basa tekrar belirtmekte fayda olduğunu düşünmekteyim...
Görev metaryelleri üretimde istenecekse o görev metaryellerinin verildiği görev tekrarlanabilir olmalı veya görev bosunun her kesiminde gruptaki herkese görev olsun olmasın o metaryeli vermesi gerektiğini düşünüyorum ve bunuda katılan olur ve ya olmaz "Genel Etkileşim" de "İKV oynayan" arkadaşlarla tartışıp düşüncelerini almak istiyorum...
Bilmem anlatabildimmi...
İyi oyunlar iyi forumlar...
BELEŞ AKIL!!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti