BELEŞ AKIL!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
XXASLANKRALXX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

BELEŞ AKIL!

Mesaj gönderen XXASLANKRALXX »

Öncelikle selamlar;

Bu gün forumda gördüğüm daha sonra kaldırılan çemberli taş ile geleceği belirtilen yeni şahaser reçetelerinden birinin fotosunun sızmasıyla ile ilgili eğer paylaşım doğruysa yapılan eleştiriler gayet normal ve haklı. Sistemin hatalı olduğu ve yıllardır bu tür bilgi sızmalarının olduğu ve bundan faydalanan kesimlerin varlığı zaten bilinmekte hatta bu konuyu bir kademe daha ileri götürmek gerekirse paylaşımdaki reçete uydurma dahi olsa bu gerçeği değiştirmez...

Benim konuya yazmamın ise işin daha farklı bir boyutunun atlanmaması içindir. Benim düşüncem eğer reçete gerçekse ve bu metaryeller isteniyor ise oyunu yapan kişilerin hayatı boyunca kendi yaptıkları oyunu zahmet edip zevk için dahi oynamamış olmaları gerekir...

Çünkü bu oyunu oynayan hiç kimse bu kadar saçma bir reçete hazırlayamaz istenen metaryellerin bir çoğu görev malzesi olup her karaktere 1 tane düşen malzemelerdir.

Buraya dikkat edelim işin püf noktası burası şöyle bi düşünürsek en iyi ihtimallerle ikv ye başlayıp 1 şifa 1 savaşçı 1 büyü kasmış olan bir kişi en azından her bir karektere bir adet şahaser üretmek için 6 kadim pençesi ihtiyacından dolayı 3 karekter daha kasması lazım yani toplamda 6 karekter sahibi olması lazım.

Bu reçeteye göre düşünürsek çemberlitaş eklentisiyle bilgisi verilen yeni şahaser silahlardada bu foto gerçekse bu görev metaryelleri isteniyor ise 1 şifa 1 büyü 1 savaşçı için en az 3 çeşit şahaser silah gösterilmişken toplamda 9 farklı şahaser üretmek isteyen bir kişi tam tamına en az " 18 " yeni karakter açmak ve en az 47-48 seviyeye kadar kasması gerekmekte öncedende 6 karaktermiz vardı oldumu 24 karakter...

İşin özü şu oyunu yapan arkadaşlar oyun yapmak marifet ama oyunu oynanabilir yapmak asıl marifet siz hangi akla mantiğa göre iş yapıyorsunuz anlayabilmiş değilim ama size benden argo tabir ile beleş bi akıl ya bu metaryellerin görevlerini tekrarlanabilir görev şeklinde ayarlayın görev bittikçe aynı görevi tekrar alabilmek mümkün olsun sürekli car kasmak gibi sıkıntı olmasın yada bu metaryellerin boslarını görev olsun olmasın kesen grupta olan herkese düşmesi için ayarlayın bu aklıda kimse kimseye beleş vermez kıyamıda unutmayın...

Bu ve bunun gibi bir çok aklı istenirse siz " yaptığınız oyundan haberi olmayan kendini master şef sanıp yemek yaptıktan sonra yemeği önümüze koyup çatal kaşık vermeyi unutunca elinle ye ne olcak elinmi kirlenir zihniyetiyle iş yapan kişilere " beleş olarak her zaman veririm ama unutmayın sokma akılla iş yapılmaz...

Size gene benden beleş bir akıl yaptığınız oyunu bi oynayın ama öyle süslü püslü herşeyi ile tam olarak oluşturulmuş gm karekterleri ile değil bizim gibi 1 lvl karakter oluşturup görev yaparak eşya kasarak para kasarak maden çekerek bakın bakalım kaç haftada kaç ayda karakterinizi ne kadar geliştirebiliyorsunuz kadim solucan iflis görevlerini kaç hafta yapmak için bekliyorsunuz ha bu arada grup bölgelerine girmek isterseniz şahasersiz adamı almıyoruz bakalım kaç ayda şahaser yapabilceksiniz gbye girebilceksiniz...

Siz hiç yorulmayın banada bakmayın sonuç şimdiden belli açarsınız karakteri şanslı iseniz sizle birlikte yeni karakter açmış birine denk gelirseniz 1-2 saate 15-20 lvl olursunuz baktınız kimse sizi adam yerine koymuyo moraliniz bozulur aman bea dersiniz ne kendimi sıkıp bunaltcam amele gibi karakter kascamda para kascamda maden başında sabahlıycamda üst baş dizcemde ölme eşeğim ölme der ve girersiziniz süslü püslü GM karakterlerine bi selam verirsiniz gm siniz ya sizi hiç tanımayan bi ton kişide ufo görmüş masum köylü gibi "gm geldi gm geldi " la gm geldi la gördünmü gmyi elindeki silahı sırtındaki ceketi poposundaki pantolu gördünmü la ne biçim ağzını kırim " der sizinde keyfiniz yerine gelir işinize devam edersiniz...

Neyse lafı çok uzattım kısa kesim milleti usandırmaya gerek yok yazacak çok daha fazla konu verilecek çok daha beleş akıl varda şimdilik bu aklı alın kullanın eğer baktım gelişme var üzülmeyin ben gelişme görürsem umut görürsem size daha çok beleş akıl veririm haydi rast gele...

İyi oyunlar iyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
Seepplem
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: BELEŞ AKIL!

Mesaj gönderen Seepplem »

Merhaba,

Bu konu ile ilgili akıllarda kalan çok fazla soru olduğu için şunu açıklama gereği duydum: Çemberlitaş bölgesinin şuanda halen test aşamasında olduğunu, bu süre zarfında defalarca, eşyaların, materyallerin, reçetelerin, aklınıza gelebilcek her türlü özelliğin defalarca değişebilceğini unutmayalım.

Test sunucusunda, bir test reçetesinden bahsediyoruz. Farkında mısınız ? Bu yüzden, şu aşamada ileride ki değişiklikleri henüz bizler bile, bilmediğimiz ve bilemeyeceğimiz, söylentiler ve ekran görüntüleri v.b lütfen dikkate almayalım. Zira her an bir değişiklik olabilir..

Bilginize.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön