TTNET üyelik tipi kullanan oyuncularımızın dikkatine
Çok yakında gelecek olan, İKV nin 4. büyük Genişleme Paketi Çemberlitaş ile birlikte TTNET üyelik tipleri tamamen ücretsiz bir şekilde Sobee üyeliklerine aktarılacaktır.
Bu işlem için yakında yapılacak değişiklikler sonrasında oyuna ilk girişinizde karşınıza çıkacak olan sayfadaki yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir.
Üyelik tipi geçişi ile birlikte eski üyeliğinizdeki tüm plus paket süreniz, kutu yüklemeleriniz, dükkan ürünü vb alışverişleriniz olduğu gibi aktarılacaktır.
Ayrıca TTNET kullanıcılarına sağlanan mini ayrıcalık paketinden de yararlanabilmeye devam edeceksiniz.
TTNET ve Sobee ayrıldı mı?
Hayır ikisi de Türk Telekom Grubu iştirakidir.
Üyelerimize daha rahat destek verebilmemiz için TTNET üyelikleri Sobee üyeliğine aktarılmaktadır.
Sobee üyeliğimde karakterler var onlar silinecek mi?
Üyelik aktarımı işleminde farklı bir prosedür uygulanmaktadır. Bu yüzden aktarım işlemi esnasında yeni bir Sobee üyeliği oluşturmanız gerekmektedir.
TTNET üyeliğimdeki dükkan ürünlerim aktarılacak mı?
Evet, TTNET üyeliğinizde bulunan tüm karakterleriniz, dükkan ürünleriniz (Yardımcılar, Silah Yükseltme hakları Vs. tüm ürünler), akçeniz ve plus paketiniz oluşturacağınız yeni Sobee üyeliğinize aktarılacaktır.
TTNET üyeliğimde farklı sunucularda karakterlerim var. Tüm karakterlerim aktarılacak mı?
Evet tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz yeni Sobee üyeliğinize aktarılacaktır.
TTNET aboneliğime Online işlem merkezinden İKV plus paket alıyorum. Online işlem merkezinden İKV plus paket aboneliğine devam edebilir miyim?
Hayır, hali hazırda başlamış olan plus paket süreniz devam edecektir. Fakat aboneliğiniz ile yeni İKV plus paket alımı mümkün olmayacaktır. TTNET Çağrı Merkezi 444 0 375 i arayarak İKV Plus aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
TTNET üyeliğimi aktardıktan sonra TTNET aboneliğimi kapatırsam yeni Sobee üyeliğimle oyuna girmeye devam edebilir miyim?
Evet, Yeni Sobee üyeliğiniz ile TTNET aboneliğinizi kapatsanız dahi oyuna giriş yapabilirsiniz.
Aktarım işlemi Akçe gerekecek mi?
Hayır, Üyelik aktarım işlemi tamamen ücretsiz bir şekilde yapılabilecektir.
TTNET üyelikleri Sobee'ye aktarılıyor!
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: TTNET üyelikleri Sobee'ye aktarılıyor!
İnsan gelmişken bi Çemberlitaş'tan haber verir
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
çok beklersinlSuSTuRunl yazdı:İnsan gelmişken bi Çemberlitaş'tan haber verir![]()
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Sayın orti
benim plus'ım TTnet faturadan aylık sabit ödemeli. Peki bu geçişten sonra plus parası faturama yansımaya devam edebilecekmi ? Yani bu hizmetten yararlanabilecekmiyim yine ?
Keyifli forumlar.
benim plus'ım TTnet faturadan aylık sabit ödemeli. Peki bu geçişten sonra plus parası faturama yansımaya devam edebilecekmi ? Yani bu hizmetten yararlanabilecekmiyim yine ?
Keyifli forumlar.
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Hali hazırda faturanıza yansımış olan alımınız devam edecektir. Taşıma sonrası TTNET üzerinden Plus paket alımı olmayacaktır. TTNET faturanız ile sürekli plus paket alımınızı iptal etmeniz gerekmektedir.WHiTexDeWiL yazdı:Sayın orti
Keyifli forumlar.
Bilginize
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
TTNET'le bir yerde anlaşamamıştır paraya düşkün Sobee.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Akçe filan gerekcekmi ?Orti yazdı:Hali hazırda faturanıza yansımış olan alımınız devam edecektir. Taşıma sonrası TTNET üzerinden Plus paket alımı olmayacaktır. TTNET faturanız ile sürekli plus paket alımınızı iptal etmeniz gerekmektedir.WHiTexDeWiL yazdı:Sayın orti
Keyifli forumlar.
Bilginize
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Ücretsiz olacak. TTNET üyeliklerinin Sobee üyeliğine aktarılması işlemi sırasında hiç bir ücret talep edilmeyecektir.bilinmez yazdı:Akçe filan gerekcekmi ?Orti yazdı:Hali hazırda faturanıza yansımış olan alımınız devam edecektir. Taşıma sonrası TTNET üzerinden Plus paket alımı olmayacaktır. TTNET faturanız ile sürekli plus paket alımınızı iptal etmeniz gerekmektedir.WHiTexDeWiL yazdı:Sayın orti
Keyifli forumlar.
Bilginize
Haber bu durumu belirtecek şekilde değiştirilmiştir.
İyi forumlar.
Oyunu bırakmama rağmen sevinmedim diyemem artık bir sorun olsa ttneti arıyorduk bıkmıştık şimdi kurtuluşa erme vakti..Orti yazdı:Ücretsiz olacak. TTNET üyeliklerinin Sobee üyeliğine aktarılması işlemi sırasında hiç bir ücret talep edilmeyecektir.bilinmez yazdı:Akçe filan gerekcekmi ?Orti yazdı:Hali hazırda faturanıza yansımış olan alımınız devam edecektir. Taşıma sonrası TTNET üzerinden Plus paket alımı olmayacaktır. TTNET faturanız ile sürekli plus paket alımınızı iptal etmeniz gerekmektedir.WHiTexDeWiL yazdı:Sayın orti
Keyifli forumlar.
Bilginize
Haber bu durumu belirtecek şekilde değiştirilmiştir.
İyi forumlar.
süpersiniz yaa beklediğim şey buydu her an korklu içinde ttnet kapanacak diye ödüm kopuyodu