5 adımda Windows Live Hotmail e-posta hesabınızı kullanarak, İKV üyeliğinize hediyenizi almak için:
Öncelikle eğer bir Windows Live Hotmail E-Posta hesabına sahip değilsen, Hesap açmak için hemen tıkla.
Hediye ürünü almak içinİKV Dükkan'aİKV üyeliğin ile giriş yap. ( Sobee , MynetveyaTTNET üyelikleri)
Vitrinde yer alan Windows Live Hotmail'in sunduğu hediye ürüne giderek "HEDİYENİ AL" butonuna tıkla.
Gelen sayfadan geçerli herhangi bir Windows Live Hotmail E-Posta adresini girerek Aktivasyon Kodunu iste. Aktivasyon kodunu gireceğin alan gelecektir. (İKV senden kesinlikle Windows Live Hotmail E-Posta hesabının şifresini istemez)
Aktivasyon kodunu talep ettiğin Windows Live Hotmail e posta kutuna giderek sana gelen dört haneli aktivasyon kodunu, Dükkan'daki aktivasyon kodu kutucuğuna gir ve "Gönder" de. Veya E-Posta adresine gönderilen link'e tıkla.
İşte bu kadar! Windows Live Hotmail'in hediyesi artık üyeliğinde! Notlar:
Windows Live Hotmail E-Posta hesabı ile bir gün içerisinde, sadece bir üyelikte bir hediye ürün için Aktivasyon kodu alınabilir. Aynı üyelik ve E-Posta aynı ürünün bir sonraki Windows Live Hotmail kampanyalarında kullanılabilir.
Bir üyelikte 1 gün içerisinde sadece 1 Windows Live Hotmail üyeliği ile aktivasyon kodu alınabilir. Aynı ürün iki kere alınamaz.
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
Benim Hesabımda 1 haftalık lokman artırıcı var. Ama Ben Bugün Hediye Edilen Lokman Şans Artırıcıyı da hesabıma yükledim.
Şimdi .
1.Şans Artırıcı %120 mi oldu.Yoksa hala yüzde %60 mı ?
2.Karakterimdeki 1 haftalık Maden Artırıcı Bu 1 Günlük Maden Artırıcı bittiğinde gidiyor mu ?
Yetkili Biri veya Sorduğum sorulara hakim biri veya birileri varsa yanıt verebilir mi ?
Şimdiden Teşekkürler.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?