DÜKKAN YENİ AÇILDI İLERDE GELİRMİ GELMEZMİ BİLMEM AMA BENİM Bİ ÖNERİM OLACAK ... ULAŞIM VE OYUNA DAHA DA Bİ GÜZELLİK KATACAĞINI UMDUĞUM HER KAREKTERE GÖRE HAYVAN OLSA .... MESELA SAVAŞÇIYA GÜZEL Bİ AT BİNEĞİ  ŞİFACIYA DA AYNI ŞEKİLDE BİR GERGADAN TÜRÜ Bİ HAYVAN :=)  BÜYÜCÜYEDE UÇAN SÜPÜRGE TARZI Bİ BİNEK :=) TABİ BU SECENEKLER ÇOĞALTILABİLİR BUNLARDA YİNE AYNI ŞEKİLDE AKÇE İLE ALINSA MUAZZAM PARA KIRACAĞINIZA EMİNİM 
                      SELAMLAR ............

DÜKKAN ZENGİNLEŞSİN !!!
- WHiTexDeWiL
 - Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
 - Klan: Lodos

Re: DÜKKAN ZENGİNLEŞSİN !!!
Hacı dükkanda akıl satılsın. Sen bir tane al.  Masrafını ben karşılayacağım.

Merhaba,
İKV Dükkan yeni gelecek olan ürünlerle daha da zenginleşecektir , bu ürünlerin eklenmesinde biz oyuncuların istek ve talepleri büyük pay sahibi olacaktır , Nitekim ''Karakter Sigortası'' ve ''Karakter Transfer Hakkı'' olmak üzere ilk eklentileri yayınlandı sırada ''Karakter Adı Değiştirme Hakkı'' olacağını umut ediyorum , en azından inanmak istiyorum!
İyi Forumlar , İyi Eğlenceler...

İKV Dükkan yeni gelecek olan ürünlerle daha da zenginleşecektir , bu ürünlerin eklenmesinde biz oyuncuların istek ve talepleri büyük pay sahibi olacaktır , Nitekim ''Karakter Sigortası'' ve ''Karakter Transfer Hakkı'' olmak üzere ilk eklentileri yayınlandı sırada ''Karakter Adı Değiştirme Hakkı'' olacağını umut ediyorum , en azından inanmak istiyorum!
İyi Forumlar , İyi Eğlenceler...

EVET HAKLI ARKADAŞ ONA Bİ AKIL TAŞI SATIN AMA UCUZ OLSUN ALAMAZ GARİBİMWHiTexDeWiL yazdı:Hacı dükkanda akıl satılsın. Sen bir tane al. Masrafını ben karşılayacağım.
SEN OYUNDAKİ YARATIKLARIDA GERÇEKTE VAR SANIRSIN KOPTUM YA :=)
NOT: BU ARADA BENİMKİ Bİ ÖNERİ BEĞENEN BEĞENİR BEĞENMEYEN BAŞKA Bİ ÖNERİ YAZAR SAYGILAR...
					En son mask103 tarafından 11 Mar 2011 17:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- WHiTexDeWiL
 - Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak

mask103 yazdı:EVET HAKLI ARKADAŞ ONA Bİ AKIL TAŞI SATIN AMA UCUZ OLSUN ALAMAZ GARİBİMWHiTexDeWiL yazdı:Hacı dükkanda akıl satılsın. Sen bir tane al. Masrafını ben karşılayacağım.
Şifacıyı Gergedana, Büyücüyü Uçan süpürgeye bindiren arkadaşım sana sesleniyorum :
Az çizgi film seyret.
WHiTexDeWiL yazdı:mask103 yazdı:EVET HAKLI ARKADAŞ ONA Bİ AKIL TAŞI SATIN AMA UCUZ OLSUN ALAMAZ GARİBİMWHiTexDeWiL yazdı:Hacı dükkanda akıl satılsın. Sen bir tane al. Masrafını ben karşılayacağım.
Şifacıyı Gergedana, Büyücüyü Uçan süpürgeye bindiren arkadaşım sana sesleniyorum :
Az çizgi film seyret.
DEDİĞİM GİBİ SEN OYUNU GERÇEKTEDE VAR SANIYORSUN OYUN BU KARDEŞ PLAJDA DİKKAT ET KOMODO SENİ YEMESİN :=)
- turkoxHAMSTER
 - Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat

Sana gerek kalmamış sen uçmuşsun zaten.Ne kullanıyorsun?

- ozaerdenn
 - Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Arzın Çocukları

WHiTexDeWiL yazdı:Hacı dükkanda akıl satılsın. Sen bir tane al. Masrafını ben karşılayacağım.
Okuman var nasıl olsa. Ama anlaman yok sanırım saçmaladığının işareti bunlar.turkoxHAMSTER yazdı:Sana gerek kalmamış sen uçmuşsun zaten.Ne kullanıyorsun?
PIRASASAPI
- TaTaNgAxEbKK
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
 - Klan: Arzın Çocukları

@2 öpmüş..WHiTexDeWiL yazdı:Hacı dükkanda akıl satılsın. Sen bir tane al. Masrafını ben karşılayacağım.

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- Sagopakajmeran
 - Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Ferday-i kyamet

WHiTexDeWiL yazdı:Hacı dükkanda akıl satılsın. Sen bir tane al. Masrafını ben karşılayacağım.