Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi yeni akçe sistemi geldi
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL
gibi fiyatlar konulmuş kendi adıma konuşmak gerekirse eskiden bir plus almak için 1 hafta (5 okul günü) aç kalırdım ve alırdım ben okuyan bir öğrenciyim babamın eline bakıyorum tamam haklısınız para kazancaksınız ama öğrenciyiz diye bu kadar yüklenmeyin bize şimdi 2500 akçe almak için 1 ay aç kalcam + bide plus derken nasıl yetişcek param lütfen yönetici arkadaşlar yardımcı olun hiç olmassa 2 3 gün karnım doysun bi burs ayarlayında
Lütfen yönetim ya hep kendinizi düşünmeyin az da bu oyuncularımız parayı nerden bulcak diye düşünün..
İkv den burs istiyorum..
- MeGaxZuPpER
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
İkv den burs istiyorum..
MeGaxZüPpER..
Re: İkv den burs istiyorum..
Evet, bu konuda iki tarafta haklı.
Klasik örnek Metin2. Metin2'de herkesin EP dediğimiz gerçek para ile alınan materyalden aldığını sanmıyorum. Ama çok oyuncu var. Yönetim etkilenmiyor. Ama İKV öyle değil.
Bir de İKV'de para veren ile para vermeyenin farkı çok.
Elden geçirilip geliştirilmesi gerektiğini dile getirmiş ama olumsuz cevap almıştım.
Klasik örnek Metin2. Metin2'de herkesin EP dediğimiz gerçek para ile alınan materyalden aldığını sanmıyorum. Ama çok oyuncu var. Yönetim etkilenmiyor. Ama İKV öyle değil.
Bir de İKV'de para veren ile para vermeyenin farkı çok.
Elden geçirilip geliştirilmesi gerektiğini dile getirmiş ama olumsuz cevap almıştım.
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı

:?MeGaxZuPpER yazdı:Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi yeni akçe sistemi geldi
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL
gibi fiyatlar konulmuş kendi adıma konuşmak gerekirse eskiden bir plus almak için 1 hafta (5 okul günü) aç kalırdım ve alırdım ben okuyan bir öğrenciyim babamın eline bakıyorum tamam haklısınız para kazancaksınız ama öğrenciyiz diye bu kadar yüklenmeyin bize şimdi 2500 akçe almak için 1 ay aç kalcam + bide plus derken nasıl yetişcek param lütfen yönetici arkadaşlar yardımcı olun hiç olmassa 2 3 gün karnım doysun bi burs ayarlayında
Lütfen yönetim ya hep kendinizi düşünmeyin az da bu oyuncularımız parayı nerden bulcak diye düşünün..
aklın fikrin yokmu senin insan akçe almak için açmı kalır...
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Konuyu açan arkadaşın yaşını bilmiyorum, bunu küçük düşürmek vb. amaçlarla da demiyorum ama söylemeden edemedim.Xxxmanyaxxx1 yazdı::?MeGaxZuPpER yazdı:Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi yeni akçe sistemi geldi
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL
Oyunda alevli alevli süzülen Ejder Asaları, Sığınaklara girip düşürdüklerini yansıtanları gördükçe etkilenmeden edemiyor insan.
Ben de 'Bir oyun için para vermem.' felsefesinde biriyim ama benim bile canım çekiyor. Yine de almayacağım. Zaten şu anda yükseltecek bir şaheserim bile yok.
Odiseus yazdı:Aç kalmak istermiyorsan annene söyle sana beslenme çantası hazırlasın
sizin için herşey 2 mesaja bakıyor sen işine giderken beslenme çantasımı kullanıyorsun kendinden küçük olanlara böyle saygısızlık yapıyorsun siz adamsanız bizde adamız hatta sizden daha iyi adamız siz 2 kuruş kazanıyoruz diye hava atıyorsunuz ya 1 kuruş kazansaydınız işte o zaman alırdın eline beslenme çantanı ağzına memeni giderdin işine ve biz küçüğüz diye bize öyle laflar söylüyorsan bizim zekamız en azından sizinkinden iyi ilk küçüklerinle saygılı konuş ! Fazla söze gerek yok tamammı abicim şimdi sana günde 1 lira 2 lira verselerdi senin beslenme çantanıda ben yapardım
VE BİZİM YAŞIMIZ KÜÇÜK OLABİLİR AMA ZEKAMIZ İYİ SENİN YAŞIN BÜYÜK OLABİLİR AMA ZEKANDA SORUN VAR
Kapris yazdı:Odiseus yazdı:Aç kalmak istermiyorsan annene söyle sana beslenme çantası hazırlasın
sizin için herşey 2 mesaja bakıyor sen işine giderken beslenme çantasımı kullanıyorsun kendinden küçük olanlara böyle saygısızlık yapıyorsun siz adamsanız bizde adamız hatta sizden daha iyi adamız siz 2 kuruş kazanıyoruz diye hava atıyorsunuz ya 1 kuruş kazansaydınız işte o zaman alırdın eline beslenme çantanı ağzına memeni giderdin işine ve biz küçüğüz diye bize öyle laflar söylüyorsan bizim zekamız en azından sizinkinden iyi ilk küçüklerinle saygılı konuş ! Fazla söze gerek yok tamammı abicim şimdi sana günde 1 lira 2 lira verselerdi senin beslenme çantanıda ben yapardım
VE BİZİM YAŞIMIZ KÜÇÜK OLABİLİR AMA ZEKAMIZ İYİ SENİN YAŞIN BÜYÜK OLABİLİR AMA ZEKANDA SORUN VAR
kapris kardeş babasının parasıyla hava atan bebeler bunlar aldırma sen
- MeGaxZuPpER
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
arkadaşlar yaşımı merak ediyorsanız eğer Lise 4. sınıftayım 93 doğumluyum Okulum antalya/ Kumluca anadolu Lisesi Önemlı olan yaş değildi mesajımda aktarmak istediğim lütfen Konuyu Tartışma şekline dönüştürmeyiniz..
MeGaxZüPpER..
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ben eve yuruyerek gıdıp gelıyom 1 saat suruyo gidiş 1 saatte dönüşXxxmanyaxxx1 yazdı::?MeGaxZuPpER yazdı:Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi yeni akçe sistemi geldi
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL
Besusin yazdı:Kapris yazdı:Odiseus yazdı:Aç kalmak istermiyorsan annene söyle sana beslenme çantası hazırlasın
kapris kardeş babasının parasıyla hava atan bebeler bunlar aldırma sen
herşey baba parasıylamı ? bende baba parası yiyorum ama en azından küçüklerimle ve büyüklerimle saygılı konuşuyorum ve bu ahlaksızlar gibi hava atmıyorum Odiseus eğer çok paran varsa kendi oyununu kurda oynayalım
Babamın parasıyla hava atmama gerek yok babam sanki yabancı birisi çalışıyor ki hakkını alıp bana da hakkımı veriyor 20 tl için 1 ay aç kalmaya değmez eğer maddi durumunuz yoksa evden yemek götürebilirsin
AdeLHarD