İkv den burs istiyorum..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MeGaxZuPpER
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

İkv den burs istiyorum..

Mesaj gönderen MeGaxZuPpER »

Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi yeni akçe sistemi geldi
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL

gibi fiyatlar konulmuş kendi adıma konuşmak gerekirse eskiden bir plus almak için 1 hafta (5 okul günü) aç kalırdım ve alırdım ben okuyan bir öğrenciyim babamın eline bakıyorum tamam haklısınız para kazancaksınız ama öğrenciyiz diye bu kadar yüklenmeyin bize şimdi 2500 akçe almak için 1 ay aç kalcam + bide plus derken nasıl yetişcek param lütfen yönetici arkadaşlar yardımcı olun hiç olmassa 2 3 gün karnım doysun bi burs ayarlayında

Lütfen yönetim ya hep kendinizi düşünmeyin az da bu oyuncularımız parayı nerden bulcak diye düşünün..
MeGaxZüPpER..
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: İkv den burs istiyorum..

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

Evet, bu konuda iki tarafta haklı.

Klasik örnek Metin2. Metin2'de herkesin EP dediğimiz gerçek para ile alınan materyalden aldığını sanmıyorum. Ama çok oyuncu var. Yönetim etkilenmiyor. Ama İKV öyle değil.

Bir de İKV'de para veren ile para vermeyenin farkı çok.

Elden geçirilip geliştirilmesi gerektiğini dile getirmiş ama olumsuz cevap almıştım.
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

MeGaxZuPpER yazdı:Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi yeni akçe sistemi geldi
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL

gibi fiyatlar konulmuş kendi adıma konuşmak gerekirse eskiden bir plus almak için 1 hafta (5 okul günü) aç kalırdım ve alırdım ben okuyan bir öğrenciyim babamın eline bakıyorum tamam haklısınız para kazancaksınız ama öğrenciyiz diye bu kadar yüklenmeyin bize şimdi 2500 akçe almak için 1 ay aç kalcam + bide plus derken nasıl yetişcek param lütfen yönetici arkadaşlar yardımcı olun hiç olmassa 2 3 gün karnım doysun bi burs ayarlayında

Lütfen yönetim ya hep kendinizi düşünmeyin az da bu oyuncularımız parayı nerden bulcak diye düşünün..
:?
aklın fikrin yokmu senin insan akçe almak için açmı kalır...
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

Xxxmanyaxxx1 yazdı:
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL

Konuyu açan arkadaşın yaşını bilmiyorum, bunu küçük düşürmek vb. amaçlarla da demiyorum ama söylemeden edemedim.

Oyunda alevli alevli süzülen Ejder Asaları, Sığınaklara girip düşürdüklerini yansıtanları gördükçe etkilenmeden edemiyor insan.

Ben de 'Bir oyun için para vermem.' felsefesinde biriyim ama benim bile canım çekiyor. Yine de almayacağım. Zaten şu anda yükseltecek bir şaheserim bile yok.
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kapris »

Odiseus yazdı:Aç kalmak istermiyorsan annene söyle sana beslenme çantası hazırlasın

sizin için herşey 2 mesaja bakıyor sen işine giderken beslenme çantasımı kullanıyorsun kendinden küçük olanlara böyle saygısızlık yapıyorsun siz adamsanız bizde adamız hatta sizden daha iyi adamız siz 2 kuruş kazanıyoruz diye hava atıyorsunuz ya 1 kuruş kazansaydınız işte o zaman alırdın eline beslenme çantanı ağzına memeni giderdin işine ve biz küçüğüz diye bize öyle laflar söylüyorsan bizim zekamız en azından sizinkinden iyi ilk küçüklerinle saygılı konuş ! Fazla söze gerek yok tamammı abicim şimdi sana günde 1 lira 2 lira verselerdi senin beslenme çantanıda ben yapardım

VE BİZİM YAŞIMIZ KÜÇÜK OLABİLİR AMA ZEKAMIZ İYİ SENİN YAŞIN BÜYÜK OLABİLİR AMA ZEKANDA SORUN VAR ;)
Besusin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Besusin »

Kapris yazdı:
Odiseus yazdı:Aç kalmak istermiyorsan annene söyle sana beslenme çantası hazırlasın

sizin için herşey 2 mesaja bakıyor sen işine giderken beslenme çantasımı kullanıyorsun kendinden küçük olanlara böyle saygısızlık yapıyorsun siz adamsanız bizde adamız hatta sizden daha iyi adamız siz 2 kuruş kazanıyoruz diye hava atıyorsunuz ya 1 kuruş kazansaydınız işte o zaman alırdın eline beslenme çantanı ağzına memeni giderdin işine ve biz küçüğüz diye bize öyle laflar söylüyorsan bizim zekamız en azından sizinkinden iyi ilk küçüklerinle saygılı konuş ! Fazla söze gerek yok tamammı abicim şimdi sana günde 1 lira 2 lira verselerdi senin beslenme çantanıda ben yapardım

VE BİZİM YAŞIMIZ KÜÇÜK OLABİLİR AMA ZEKAMIZ İYİ SENİN YAŞIN BÜYÜK OLABİLİR AMA ZEKANDA SORUN VAR ;)

kapris kardeş babasının parasıyla hava atan bebeler bunlar aldırma sen
Kullanıcı avatarı
MeGaxZuPpER
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MeGaxZuPpER »

arkadaşlar yaşımı merak ediyorsanız eğer Lise 4. sınıftayım 93 doğumluyum Okulum antalya/ Kumluca anadolu Lisesi Önemlı olan yaş değildi mesajımda aktarmak istediğim lütfen Konuyu Tartışma şekline dönüştürmeyiniz..
MeGaxZüPpER..
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

Xxxmanyaxxx1 yazdı:
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL

ben eve yuruyerek gıdıp gelıyom 1 saat suruyo gidiş 1 saatte dönüş :D
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kapris »

Besusin yazdı:
Kapris yazdı:

kapris kardeş babasının parasıyla hava atan bebeler bunlar aldırma sen

herşey baba parasıylamı ? bende baba parası yiyorum ama en azından küçüklerimle ve büyüklerimle saygılı konuşuyorum ve bu ahlaksızlar gibi hava atmıyorum Odiseus eğer çok paran varsa kendi oyununu kurda oynayalım
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

Babamın parasıyla hava atmama gerek yok babam sanki yabancı birisi çalışıyor ki hakkını alıp bana da hakkımı veriyor 20 tl için 1 ay aç kalmaya değmez eğer maddi durumunuz yoksa evden yemek götürebilirsin
                                      AdeLHarD
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön